- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Hafta olarak ne zaman tekabül ediyor? Yani kac haftalıkken gorulmediBenim değer 400 çıktıktan 12 gün sonra bebek görülmemesi normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta olarak ne zaman tekabül ediyor? Yani kac haftalıkken gorulmediBenim değer 400 çıktıktan 12 gün sonra bebek görülmemesi normal mi
Amin inşallah. İlk 4 ayda 70000 sübhanallahi vebihamdihi 9 ayda da 71 Enbiya okunması iyiymiş bende bunları yapicam inşallahKızlar kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah
Bu arada hafta hafta tesbihatlar var kızlar bol bol çekelim inşallah yavrularımız Allah’a emanetler ,birde hücurat süresi ve salatı tefriciye okuyalım bol bol Allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah
Ben de koyuluk takip ediyorum ama çok doğru sonuc olmayabilir, yaptığın saat, idrar tutma durumun vs hepsi etki ediyor. Kan verirsen daha saglikli olur. Birkac gun daha gecsin.Selam kızlarr bata 2 gün kaldı. gebelik testi yapmıştım ama ilk gün (bata 4 gün kala) koyu çizgi, ikinci gün (bata 3 gün kala) daha az koyu, bugün (bata 2 gün) ise ikinci günkünden daha koyu bir çizgi çıktı. ama kesinlikle en koyu ilk günküydü. o yüzden biraz endişeliyimm. umarım sağlıklı bir gebelik olur. burada benzer bir durumla karşı karşıya kalan var mı?
Bir de erken gebelik testi hatalı olabiliyor mu? Ben bununla yapmıştım testleri. Normal gebelik testinde çok daha az belirgin çıkıyo ve yaptığım iki test arasında daha çok fark görülüyor. Korkuyorum kızlar
Gönderirsen mutlaka anlayanlar cikar canimSelam kızlar. Bende geç yumurtlamaysa eğer 6+4 hamileyim. Bebeği ve kalp atışını duyamadık p. Tesi günü. Şu yolc sac dedikleri hakkında da bi bilgi vermedi doktor ama ekranda beyaz bişey vardı kese içinde size göndersem anlayanınız var mıdır kızlar acaba?
6 haftalıkkenHafta olarak ne zaman tekabül ediyor? Yani kac haftalıkken gorulmedi
Normalde gorunmesi gerekir ama bazen de 7. Hafta icinde de gorulebilirmis, daha gec goruldugu olyormus yani. Eger gorunmezse bos gebelik ihtimali olyor ama telas yapma, ne zaman çağırdı kontrole tekrar6 haftalıkken
umarım öyledir cuma günü vereceğim bir aksilik çıkmazsa inşallah...Ben de koyuluk takip ediyorum ama çok doğru sonuc olmayabilir, yaptığın saat, idrar tutma durumun vs hepsi etki ediyor. Kan verirsen daha saglikli olur. Birkac gun daha gecsin.
Kac gun geçti senin?umarım öyledir cuma günü vereceğim bir aksilik çıkmazsa inşallah...
Insallah gelmez kırmızılarHerkese merhaba ,geçen hafta farklı günlerde 2 kez pembe lekelenme şeklinde bir şeyler oldu Peçeteye silince geldi,pet kullanacak şekilde olmadı . Herhangi bir ağrım olmadı .Tempolu yürüyüş yapmaya başladım ondan dolayı mı bilmiyorum.BAT normalde bugün ,adet olacak gibiyim ama olur muyum olmaz miyim bilmiyorum :)
İlk gebeliğim de yoğun başağrısı haricinde herhangi bir belirtim olmadı .Bunda yine yoğun başağrısı var (gerçi regl öncesi de başağrısı çekerim ben :) ek olarak lekelenme .Umutlanmak istemiyorum ama çoğunlukla yerleşme kanaması diye okudum forumlarda .Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Bu arada gebeliği resmileşen arkadaşlar ,sağlıkla kucaklarınıza alın
Doktor da öyle dedi boş gebelik olabiliyor bazen diye haftaya gel dedi pazartesi nasipse gitcem yineNormalde gorunmesi gerekir ama bazen de 7. Hafta icinde de gorulebilirmis, daha gec goruldugu olyormus yani. Eger gorunmezse bos gebelik ihtimali olyor ama telas yapma, ne zaman çağırdı kontrole tekrar
benim iki gün sonra bat. iki ay önce kan testi ile takip yapmıştık ve baya yıpratıcı bir süreç olmuştu, zaten kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bu yüzden biraz daha bekliyim diyorum ama işte içim içimi yiyor bir yandan. biraz streslendim açıkçasıKac gun geçti senin?
Ben de yaşadım aynı durumu.. bekledik 8. Haftaya kadar ama olmadi. Yine de henuz karar vermek icin erken, biraz bekle bakalım, stres de yapma. En hayirlisi neyse o olsunDoktor da öyle dedi boş gebelik olabiliyor bazen diye haftaya gel dedi pazartesi nasipse gitcem yine
Ben de 2 ay önce kanla takip edip 8. Haftada bos gebelik dolayısıyla kurtaj olmustum. 5gun once ogrendigimi de hesaba katarsak 2 gunde bir kan vermek, zırt pirt doktor kontrolu, epey yıpratıcı, seni cok iyi anlıyorum. Bu kez de 3 gun önce kasetle tespit ettim, bugun 1 gun gecti ama kan vermedim hala, cuma vereceğim. Bariz bir fark yok acikcasi, bu sabah yaptım, 1gun gecmis haliyle dunle ayni cikti neredeyse. Kopkoyu kirmizi değil hala.benim iki gün sonra bat. iki ay önce kan testi ile takip yapmıştık ve baya yıpratıcı bir süreç olmuştu, zaten kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bu yüzden biraz daha bekliyim diyorum ama işte içim içimi yiyor bir yandan. biraz streslendim açıkçası
senin beta ile koyulaşma arasında bir paralellik var mı?
Insallah gelmez kırmızılar
Olabilir hayırlısı olsunBakalım artık nasip kısmet . İkinci annelik olunca biraz daha mı rahat oluyor insan ne :) :)
Benim diyetisyene gitmem lazim :)) kahrolsun pandemi, kahrolsun hormon haplari :))Günaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
çok üzüldüm yaşadıklarınız için, umarım daha iyisinizdir.Ben de 2 ay önce kanla takip edip 8. Haftada bos gebelik dolayısıyla kurtaj olmustum. 5gun once ogrendigimi de hesaba katarsak 2 gunde bir kan vermek, zırt pirt doktor kontrolu, epey yıpratıcı, seni cok iyi anlıyorum. Bu kez de 3 gun önce kasetle tespit ettim, bugun 1 gun gecti ama kan vermedim hala, cuma vereceğim. Bariz bir fark yok acikcasi, bu sabah yaptım, 1gun gecmis haliyle dunle ayni cikti neredeyse. Kopkoyu kirmizi değil hala.
Bebek 6. Veya 7. Hafta görülürHafta olarak ne zaman tekabül ediyor? Yani kac haftalıkken gorulmedi