2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah 🙏🏻
Bu arada hafta hafta tesbihatlar var kızlar bol bol çekelim inşallah yavrularımız Allah’a emanetler ,birde hücurat süresi ve salatı tefriciye okuyalım bol bol Allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah 🙏🏻🌸
Amin inşallah. İlk 4 ayda 70000 sübhanallahi vebihamdihi 9 ayda da 71 Enbiya okunması iyiymiş bende bunları yapicam inşallah

Selam kızlarr bata 2 gün kaldı. gebelik testi yapmıştım ama ilk gün (bata 4 gün kala) koyu çizgi, ikinci gün (bata 3 gün kala) daha az koyu, bugün (bata 2 gün) ise ikinci günkünden daha koyu bir çizgi çıktı. ama kesinlikle en koyu ilk günküydü. o yüzden biraz endişeliyimm. umarım sağlıklı bir gebelik olur. burada benzer bir durumla karşı karşıya kalan var mı?

Bir de erken gebelik testi hatalı olabiliyor mu? Ben bununla yapmıştım testleri. Normal gebelik testinde çok daha az belirgin çıkıyo :KK43: ve yaptığım iki test arasında daha çok fark görülüyor. Korkuyorum kızlar :KK43: :KK57:
Ben de koyuluk takip ediyorum ama çok doğru sonuc olmayabilir, yaptığın saat, idrar tutma durumun vs hepsi etki ediyor. Kan verirsen daha saglikli olur. Birkac gun daha gecsin.

Selam kızlar. Bende geç yumurtlamaysa eğer 6+4 hamileyim. Bebeği ve kalp atışını duyamadık p. Tesi günü. Şu yolc sac dedikleri hakkında da bi bilgi vermedi doktor ama ekranda beyaz bişey vardı kese içinde size göndersem anlayanınız var mıdır kızlar acaba?
Gönderirsen mutlaka anlayanlar cikar canim

Herkese merhaba ,geçen hafta farklı günlerde 2 kez pembe lekelenme şeklinde bir şeyler oldu Peçeteye silince geldi,pet kullanacak şekilde olmadı . Herhangi bir ağrım olmadı .Tempolu yürüyüş yapmaya başladım ondan dolayı mı bilmiyorum.BAT normalde bugün ,adet olacak gibiyim ama olur muyum olmaz miyim bilmiyorum :)

İlk gebeliğim de yoğun başağrısı haricinde herhangi bir belirtim olmadı .Bunda yine yoğun başağrısı var (gerçi regl öncesi de başağrısı çekerim ben :) ek olarak lekelenme .Umutlanmak istemiyorum ama çoğunlukla yerleşme kanaması diye okudum forumlarda .Allah hayırlara çıkarsın inşallah

Bu arada gebeliği resmileşen arkadaşlar ,sağlıkla kucaklarınıza alın 🙏

Herkese merhaba ,geçen hafta farklı günlerde 2 kez pembe lekelenme şeklinde bir şeyler oldu Peçeteye silince geldi,pet kullanacak şekilde olmadı . Herhangi bir ağrım olmadı .Tempolu yürüyüş yapmaya başladım ondan dolayı mı bilmiyorum.BAT normalde bugün ,adet olacak gibiyim ama olur muyum olmaz miyim bilmiyorum :)

İlk gebeliğim de yoğun başağrısı haricinde herhangi bir belirtim olmadı .Bunda yine yoğun başağrısı var (gerçi regl öncesi de başağrısı çekerim ben :) ek olarak lekelenme .Umutlanmak istemiyorum ama çoğunlukla yerleşme kanaması diye okudum forumlarda .Allah hayırlara çıkarsın inşallah

Bu arada gebeliği resmileşen arkadaşlar ,sağlıkla kucaklarınıza alın 🙏
Insallah gelmez kırmızılar 🥳❤️❤️

Normalde gorunmesi gerekir ama bazen de 7. Hafta icinde de gorulebilirmis, daha gec goruldugu olyormus yani. Eger gorunmezse bos gebelik ihtimali olyor ama telas yapma, ne zaman çağırdı kontrole tekrar
Doktor da öyle dedi boş gebelik olabiliyor bazen diye haftaya gel dedi pazartesi nasipse gitcem yine

Kac gun geçti senin?
benim iki gün sonra bat. iki ay önce kan testi ile takip yapmıştık ve baya yıpratıcı bir süreç olmuştu, zaten kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bu yüzden biraz daha bekliyim diyorum ama işte içim içimi yiyor bir yandan. biraz streslendim açıkçası :KK61:

senin beta ile koyulaşma arasında bir paralellik var mı? :110:

benim iki gün sonra bat. iki ay önce kan testi ile takip yapmıştık ve baya yıpratıcı bir süreç olmuştu, zaten kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bu yüzden biraz daha bekliyim diyorum ama işte içim içimi yiyor bir yandan. biraz streslendim açıkçası :KK61:

senin beta ile koyulaşma arasında bir paralellik var mı? :110:
Ben de 2 ay önce kanla takip edip 8. Haftada bos gebelik dolayısıyla kurtaj olmustum. 5gun once ogrendigimi de hesaba katarsak 2 gunde bir kan vermek, zırt pirt doktor kontrolu, epey yıpratıcı, seni cok iyi anlıyorum. Bu kez de 3 gun önce kasetle tespit ettim, bugun 1 gun gecti ama kan vermedim hala, cuma vereceğim. Bariz bir fark yok acikcasi, bu sabah yaptım, 1gun gecmis haliyle dunle ayni cikti neredeyse. Kopkoyu kirmizi değil hala.

Ben de 2 ay önce kanla takip edip 8. Haftada bos gebelik dolayısıyla kurtaj olmustum. 5gun once ogrendigimi de hesaba katarsak 2 gunde bir kan vermek, zırt pirt doktor kontrolu, epey yıpratıcı, seni cok iyi anlıyorum. Bu kez de 3 gun önce kasetle tespit ettim, bugun 1 gun gecti ama kan vermedim hala, cuma vereceğim. Bariz bir fark yok acikcasi, bu sabah yaptım, 1gun gecmis haliyle dunle ayni cikti neredeyse. Kopkoyu kirmizi değil hala.
çok üzüldüm yaşadıklarınız için, umarım daha iyisinizdir.

evet evet benimkisi de benzer. bana bi tık daha silik geldi hatta ama bilemiyorum. bat günü kan testi vericem artık, umarım güzel sonuçlar alırıız :KK57: :KK54:

X