2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kaçıncı haftada yaptırıcaz bu testi

Kızlar ya aklıma takıldı , diyelim ki boşş gebelik haberimiz yok. Yine de mide bulantısı kasık batması olur mu ?
Kafana böyle şeyleri takma, 4-5 hafta gibi kesenin içinde yolk kesesi oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kaç haftalıksın

Sürekli böyle belirtiler olduğunu okuduğum halde dün sanki adet olacakmışım gibi ağrılar, sürekli tuvalete gidip bakmalar ama ara ara oluyor merak etme

Sagolun kizlar eger dusuk olsaydi kan degerim de duserdi di mi ben o panikle hemen kan verdim 625 cikti 2 katindanda fazla artmia degerim aslinda sanirim sorun yok sadece kasik ve bel agrim var suan adet gibi

Selamlar, 6 Mart da 5+2 de muayeneye gittim kese 12mm dedi doktor. Kalp atisini duyamadim hala cok sabirsizim

Selamlar, 6 Mart da 5+2 de muayeneye gittim kese 12mm dedi doktor. Kalp atisini duyamadim hala cok sabirsizim
Benim muayene kagidimda yaziyordu boyutu 12mm diye ama bu ultrason da goremedim. Kese boyutunun bir anlami var mi peki? Ben de hic bisey bilmiyorum bu konuda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…