- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Kaçıncı haftada yaptırıcaz bu testiIkili ve uclu test istatistiksel testler, yasi ileri gebelerde anomali olasiligini yuksek verdigi icin drlar amniyosentez isteyebiliyor. Bu da bebek icin riskli, hafta olarak da epey gec kalinmis oluyor. Non-ivaziv testlerde ise anneden bir tup kan alinip kandan bebek dna'si ayristiriliyor. Bu turde 4 test var, hepsi esasen down sendromu, trizomi risklerini tariyor. Nipt sadece 3 gendeki anomalisilere bakarken nifty azicik (gercekten azicik) fiyat farkiyla birkac genetik hastaligi daha tariyor, cinsiyeti de soyleyiveriyor. Ikinci farki ise testin analiz icin gonderdikleri ulke...
10.hafta itibariyle yapilabiliyormus otesini etraflica ogrenirim.Kaçıncı haftada yaptırıcaz bu testi
Kafana böyle şeyleri takma, 4-5 hafta gibi kesenin içinde yolk kesesi oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kaç haftalıksınKızlar ya aklıma takıldı , diyelim ki boşş gebelik haberimiz yok. Yine de mide bulantısı kasık batması olur mu ?
Hayırlı olsun canım endişeye kapılıp stres yapma yerleşmeden dolayıdır lekelenmeKizlar benim ogrendigim zaman lekelenmem olduçok korktum,uzuldum ,hemen doktora gittik ama cok erken oldugu icin birsey yapmadi.beklemedeyiz hala ,cumartesi kontrolum var, endise gecmiyor
Pembe lekelenme kızımda da olmuştu bundada oldu eğer ağrın çok yoksa ve kırmızı değilse korkma. Ama artar veya korkarsan acile bile gidebilirsin canımPembe lekelenme oldu wc de kizlaaaar cok hafif agrim var arada gel git yapiyo o kadar bu ne simdiii
Pembeyse yerleşmedir canımmPembe lekelenme oldu wc de kizlaaaar cok hafif agrim var arada gel git yapiyo o kadar bu ne simdiii
Teşekkürler canımBir akranimiz daha aramiza katildi, hayirlisi olsun guzel artislar olsun..
Teşekkür ederiz10.hafta itibariyle yapilabiliyormus otesini etraflica ogrenirim.
4+3 'te gittim. Keseyi gördük dedi onun dışında hiç bişey demedi, öylece gönderdi biziKafana böyle şeyleri takma, 4-5 hafta gibi kesenin içinde yolk kesesi oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kaç haftalıksın
Sürekli böyle belirtiler olduğunu okuduğum halde dün sanki adet olacakmışım gibi ağrılar, sürekli tuvalete gidip bakmalarKizlar iyi aksamlar tahminen 4+2 haftalik hamileyim kan testleri vermis daha oncede yazdim size ama bugun kadik ve bel agrim var adet olucak gibi cok korktum. Bicak gibi batmalarda oldu vajinaya dogru bunlar dogal mi sizde adetiniz 2 gun falan gecikince yasadiniz mi bunlari yuregim agzinda duruyorum oyle
Önceden gitmemiş miydinizGüzel fikirdoktora gidince yazıcam buraya
Ultrason görüntüsü vermedi miGeçen hafta gittim vajinal ultrasonla keseyi gördü ama boyutunu söylemedi
Selamlar, 6 Mart da 5+2 de muayeneye gittim kese 12mm dedi doktor. Kalp atisini duyamadim hala cok sabirsizim
Amin amin insalalh kötü günler çok uzağımizda olsunAminnnn, hepimiz insallahhhatlattim, gecti bitti, inşallah harika gunler yakinda