- 17 Eylül 2007
- 109
- 67
- 38
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
doktora
Az bi lekelenme normal sayiliyor, yerlesme kanamasi gibi dusunebilirsin, cok mu oldu? Devam mi etti? Iyi düşün, insallah saglikla kavusacagizBenim bat 4 martti ,ertesi gun lekelenmem oldu işte ,o gun bugundur sevineyim mi uzuleyim mi aradayim.kese ve kalp atışını saglicakla gorelim inşallah
Bak altta 1.21cm yaziyor ya o 12 mm demekEki Görüntüle 2798574 Benim muayene kagidimda yaziyordu boyutu 12mm diye ama bu ultrason da goremedim. Kese boyutunun bir anlami var mi peki? Ben de hic bisey bilmiyorum bu konuda
AminnnnnnnnAmin amin insalalh kötü günler çok uzağımizda olsun
Oyy hadi hayırlısı yaaa, guzel haberlerini alalimmmBen dün gittim doktora kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi bakalim
35i gördüm bende 37ile karşılık veriyorum35 ile arttırıyorum2 yıldır debeleniyorum ilk çocuk için İnşallah bir alabilirsem kucağıma, sonrasına bakıcaz o testi ben de yaptıracağım inşallah
Teşekkür ederim o sizin tatliliginizİnşallah olursunuz Allah gönlünüze göre versin inşallahher konuda yardımcı olmaya hazırım tecrübelerimizi birbirimiz ile paylaşırız bir bakarsınız bizim sizden öğreneceğimiz şeyler olur
Yaa çok tatlısınızyine iyi sabretmissiniz her tüm hamileliklerimde anında aradım dayanamadim
Bende 34 um 1 yıldır belki daha fazladır korunmuyorduk.her ay beklemek zordu ama şimdi daha zor sanki kese kalp atışı vs.by dönemde ben kitaplara sardım güzel kafa dağıtıyor :)Ben de 34um ve 1 yil oldu benim deatacak insallah, sakin ol, kitaplara örgüye kuşa bocege sar
Kitaplar her zaman kurtariciBende 34 um 1 yıldır belki daha fazladır korunmuyorduk.her ay beklemek zordu ama şimdi daha zor sanki kese kalp atışı vs.by dönemde ben kitaplara sardım güzel kafa dağıtıyor :)
Ben Allah kismet ederse düsünüyorum, fikirlere acigim.online da yapabilirimGünaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Günaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben ilk hamileliğimde 4 ay bulantıdan bişey yiyemedim 4 kilo verdim. 4 ay sonra herşey normale döndü toplam 9 kilo aldım ama keşke 20 kilo alsaydim da o bulantıları yaşamasaydim dedim hep. Doğumdan 10 gün sonra falan başlangıç kiloma döndüm zaten. Bence yiyebiliyorsaniz yiyin doğumda gidiyor emzirirken diyet öneririm o zaman kilo almak daha kolay olabiliyor.. ben iki gündür yiyemiyorum yine bulantı koku hassasiyeti başladı çok zor çok kötü gerçekten Allah kolaylıklar versin hepimize.Ben Allah kismet ederse düsünüyorum, fikirlere acigim.online da yapabilirim
Sende arastirma yaparsan yazar misin buraya
Ben biraz yuksek kiloda hamile kaldim , birde ilk gebeligimde de sonra devam eden gebelik şekerim oldu o yuzden birazdaBen ilk hamileliğimde 4 ay bulantıdan bişey yiyemedim 4 kilo verdim. 4 ay sonra herşey normale döndü toplam 9 kilo aldım ama keşke 20 kilo alsaydim da o bulantıları yaşamasaydim dedim hep. Doğumdan 10 gün sonra falan başlangıç kiloma döndüm zaten. Bence yiyebiliyorsaniz yiyin doğumda gidiyor emzirirken diyet öneririm o zaman kilo almak daha kolay olabiliyor.. ben iki gündür yiyemiyorum yine bulantı koku hassasiyeti başladı çok zor çok kötü gerçekten Allah kolaylıklar versin hepimize.
Öyle mi dersinAz bi lekelenme normal sayiliyor, yerlesme kanamasi gibi dusunebilirsin, cok mu oldu? Devam mi etti? Iyi düşün, insallah saglikla kavusacagiz
Bak altta 1.21cm yaziyor ya o 12 mm demekkese boyutu onemli, her gun hemen hemen 1.1 mm artmasi gerekiyormus. Hangi haftalarda hangi mmlerde olmasi gerekir ortalama olarak, Internette yazıyordu, kontrol edebilirsin. Haftasina gore beklenen kese boyutu gibi
Aminnnnnnnnsanki senin kızın olacak gibi hissettimmmm
Oyy hadi hayırlısı yaaa, guzel haberlerini alalimmm
Sonuçlarıni sabirsizlikla bekliyorum haber ver olur muTeşekkür ederim o sizin tatliliginizyarın sağlık ocağına gidicem kan testi için.deger olması gerektiği gibi yukseldiyse artık soylicem dayanılarak gibi değil gerçekten zor sabrediyorum.ogluma hamileyken hiç naz yapmamıştım şimdi hemen söyleyip nazlanmaya başlamak istiyorum
Günaydın eğer kilonuz fazla ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz ikinci hamileliğimde ilk üç ay çok kustum kilo alamadım vermedim de ondan sonra hızlı bir kilo artışı oldu diyetisyenee gittim iki ay kadar yine kilo almam durdu sonra bıraktım çünkü bebek de kilo almıyordu totelde 12 kilo ile doğum yaptım.. ilkinde 30 kg rekorum varGünaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
İki oğlum var birisinde 3 ay bulantı ve halsizlikten yerinden kalkamadım. Diğerini hafif geçirdim. Hepsi farklı oluyor yaBulantım çok oluyor ama kız bebege hamile olanlar bulantı yaşarmış der büyüklerimiz
Ya bendede bendede hiçbirşey yok ,ilk gebeliğimde 7. Hafta başlayıp 14. Haftaya kadar devam etmişti,5 kilo vermiştimİki oğlum var birisinde 3 ay bulantı ve halsizlikten yerinden kalkamadım. Diğerini hafif geçirdim. Hepsi farklı oluyor yabunda hesaplamaya göre 5 haftalık oldu bugün ama hiçbir belirti yok acı biber turşusu aşermekten başka
Şeker olunca doktor da diyet veriyor zaten sağlıkla tamamlariz inşallah. İkisinde de başlangıç kilom 50 bunda kacla doğuma giderim merak ediyorum tabi.bebislerde bizlerde sağlıkli olalım da gerisi hallolur inşallahBen biraz yuksek kiloda hamile kaldim , birde ilk gebeligimde de sonra devam eden gebelik şekerim oldu o yuzden birazda
Aaaa kızın olduğunu bilmiyordumm, onu hissettim belki deÖyle mi dersinhadi bakalım herkes erkek diyor belki de iki kızım vardır diye içlerinden öyle geçiyor sağlıklı olsunlar da ne gelirse hoş gelir ben hiç bir çocuğumda cinsiyet hissedemiyorum ya. Bulantım çok oluyor ama kız bebege hamile olanlar bulantı yaşarmış der büyüklerimiz iki kızımda da kanamam oldu kahverengi şekilde bunda olmadı tek fark bu şu anda
Sonuçlarıni sabirsizlikla bekliyorum haber ver olur muakşama güzel sürpriz eşini bekliyor demek ki çok heyecanlı
Günaydın eğer kilonuz fazla ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz ikinci hamileliğimde ilk üç ay çok kustum kilo alamadım vermedim de ondan sonra hızlı bir kilo artışı oldu diyetisyenee gittim iki ay kadar yine kilo almam durdu sonra bıraktım çünkü bebek de kilo almıyordu totelde 12 kilo ile doğum yaptım.. ilkinde 30 kg rekorum var
Ben diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum ama tabi öncesinde bulantı olur mu olmaz mı ona bakmak lazım. Eğer olursa diyet falan hep çöp zaten. O yüzden önce kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla duruma göre mre bir rota çizilirGünaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Insallah canım hayırlısıyla sağlıkla o günleri gorelimBen diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum ama tabi öncesinde bulantı olur mu olmaz mı ona bakmak lazım. Eğer olursa diyet falan hep çöp zaten. O yüzden önce kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla duruma göre mre bir rota çizilir
Sağlıklı beslenme açısından mantikli ama, ben yapamayabilirimGünaydın kızlar hamilelikte diyet hakkında ne düşünüyorsunuz ?