- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.401
Ya hiç yaşamadım bulantı falan çok bilmiyorum ama 12.haftalarda azalır diyorlarne zaman gececek gecsin artiiikkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hiç yaşamadım bulantı falan çok bilmiyorum ama 12.haftalarda azalır diyorlarne zaman gececek gecsin artiiikkkk
insallaaaaahhhhh amiinnnn Allahimmm amiiinnnnYa hiç yaşamadım bulantı falan çok bilmiyorum ama 12.haftalarda azalır diyorlar
O kadar korkuyla başladım ki bu maceraya tabloya yazdırmakta hep sonra üzülür müyüm diye bekliyordum inşallah bundan sonra hepimizin güzel sağlıkla gider süreçlerHemen yazayım yaş 35, beklenen doğum 3 kasım,ilk çocuk, kese 5 hafta kalp atışı 6+2
Ben hataylıyım aslında burda müşebbek derler ama bu arapçası türkçesini bilmiyorum züngül diye hatırladım onu yazdımZüngül google’dan aratanlar?
Bende kerhane tatlısı diye duymuştum onuBen hataylıyım aslında burda müşebbek derler ama bu arapçası türkçesini bilmiyorum züngül diye hatırladım onu yazdım
Canım benim İyi düşünelim iyi olsun artık güzel günler zamanıdır diyelim Hala oğlum olacağı fikrine alışmaya çalışıyorum çok değişikKorku, endişe gibi duygular özellikle kötü tecrübe yaşayan herkeste oluyor ya da zor yollardan geçerek hamileliği oluşan. O yüzden ben de iyi anlıyorum seni. Hep olumlu düşünelim, iyi enerji yollayalım. Hep iyi olsun sonuçlar inşallah
Yaaa çok basitt takvimde yumurtlamanızı bulun yeni ay ve hilalse erkek son dördün dolunaysa kız.. yani ay ne kadar yoksa erkek varsa kız
Yumurtlamamı bilemedim en iyisi beklemek @ygmygm
Kızlarr Sonuçlarım erken çıkarak beni de şaşırttı , bir erkek bebiş haberi de benden gelsin
Benim de alnımda ağrıyan sivilceler çıkıyor biri bitmeden diğeri başlıyor. Adet öncesi olurdu bende bu oğlumda olmuş muydu pek hatırlamıyorumErkek anneleri sivilcelenme oldumu acaba sizler de benim kızımda hiç yoktu falat bunda sivilce bastı resmen yüzümü zamanla geçiyor ama merak ettim
Onu da eşim söyledi müşebbeğe ne diyorlardı dedim kerhane tatlısı o dedi ama ben züngülle yetindimBende kerhane tatlısı diye duymuştum onu
Ben hataylıyım aslında burda müşebbek derler ama bu arapçası türkçesini bilmiyorum züngül diye hatırladım onu yazdım
Oğlumda hiç sivilce olmamıştı şimdi oluyorErkek anneleri sivilcelenme oldumu acaba sizler de benim kızımda hiç yoktu falat bunda sivilce bastı resmen yüzümü zamanla geçiyor ama merak ettim
Erkek anneleri sivilcelenme oldumu acaba sizler de benim kızımda hiç yoktu falat bunda sivilce bastı resmen yüzümü zamanla geçiyor ama merak ettim
Eveet Gebeliğin ne kadar gıcık semptomu varsa bende hepsi var sanırımNefes almakta zorlanan varmı burun etleri büyüyormuş ya nefes alamıyorum aldığım nefes yetmiyor resmen öncedene böyle olmuştu hamileliğin sonuna kadar 2 burun büyüklüğündeydi burnum yine öyle olacak sanırım
Çok kötü ya küçük bi iş yapayım merdiven çıkmış gibi nefes nefeseyimEveet Gebeliğin ne kadar gıcık semptomu varsa bende hepsi var sanırım
Maden suyu iç canım belki serinletir. 2 gündür bende öyleydim iyi geldi banaKizlar benim içim yaniyor ya tüm gün bulantı kusma derken akşam olunca böyle buz gibi asitli icecek icmek istiyorum zararli diye tutuyorum kendimi ama sanki oruç tutmuşum gibi bi yanma var icimde
Bende var canım derin nefes almaya çalışıyorum bazen ilk hamileligimde de olmuştu hatta kalp ritiminde bozukluk çıkmıştı holter falan takmışlardı hormonlardan galiba kan fazla pompolaniyor yaNefes almakta zorlanan varmı burun etleri büyüyormuş ya nefes alamıyorum aldığım nefes yetmiyor resmen öncedene böyle olmuştu hamileliğin sonuna kadar 2 burun büyüklüğündeydi burnum yine öyle olacak sanırım