- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.241
Cok gecmis olsun canim, bitsin gitsin inşallah hemenEvet arkadaşlar ancak fırsat bulup girebildim , ben de eşim de pozitifiz maalesef
Hic merak etme, bebeğine bir sey olmaz, onlar cok guclu, sonucta tum gebeler hastalik atlatabiliyor oyle dusun. İlac da kullanmiyorsun, kullandiklarin zaten kullanılabilir ilaclar. Onu kafana takma canımdoktorumun tavsiyesiyle coraspin ve parol içebiliyorum .
gelen filyasyon ekinine hamile olduğumu bildirdiğimden bana ilaç vermediler sadece eşime verdiler .
Bitki çayı içebilme kültürüm hiç yok . Onun yerine taze sıkma portakal suyu içtim meyve yedim bol bol su tüketiyorum
ben ağır dönemini haftasonu evde atlattım aslında çok yüksek ateş ağrı ishal hepsi oldu o dönemde de parol içmiştim şimdi daha iyiyim ama eşim kötüleşmeye başladı
tek sıkıntım bebeğime bişey olup olmayacağı düşüncesi , bakalım on gün bize nasıl geçecek
Ayni kisi burda da mi var kuzum, onu tam anlamadım yok ya çalışmaktan ziyade dikkatle ilgili, yaz tatilinde daha aktifken de ayni yani ben pek dikkat vermiyor olabilirim, bir de aklimda tutamiyorum, ya da oyle bsy hissedersem direkt ilgili kisiye sen neden bu konuda boyle yapiyosun gibi yazıyorum, o konuda tutamıyorum kendimi ondan ben hala anlamadim bile kim olduğunu ve konuyu boşver takma kafana, kasıtlı yapiyorsa cok da ciddiye almaya gerek yok. Biz bebiklerimizi bekleyelimSen çalıştığındandır evde olsan daha çok dikkatini çekerdi unutmazdın şimdi yoğunsundur ben de çalışırken öyleydim
evet normalmiş
evet normalmiş canım sağolasın yok ben kendi sorum görünmüyor diye demedim birine cevap verdim ondan yazdım. yoksa sorumun görülmemesi önemli değil Google var doktorum da var merak edince yazılıp bulunuyor