- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.161
aaa çıkmış bileee . Gözün aydın, sağlıkla gelsin paşaKızlaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa çıkmış bileee . Gözün aydın, sağlıkla gelsin paşaKızlaaarrrr
Gözün aydın :) Sağlıkla gelsin minik güzellikkızlar sanırım ilk kesin cinsiyet haberini ben veriyorum :) az önce fetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış, sağlıkla gelsin minnoş
Ben de öyle başım yerden kalkmıyor, sürekli halsiz hissediyorum bulantılar geçmiyor. 2 çocukla mecbur kalkıp bişeyler yapmam gerekiyor çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun elbet geçecek bugünlerInşallah geçer hamile değilde bulantılardan hasta gibiyim sabir diyip dua edicez artık bol bol
kızlar sanırım ilk kesin cinsiyet haberini ben veriyorum :) az önce fetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış, sağlıkla gelsin minnoş
Hayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsinler inşallahKızlaaarrrr
Canım çok tebrikler aynı gün öğrendik hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızakızlar sanırım ilk kesin cinsiyet haberini ben veriyorum :) az önce fetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış, sağlıkla gelsin minnoş
Bu şekildeydi canım sağda ve karındanYaniii bi deyisiklik yok prens kararli.hadi bakalim ,saglikla gelsin.6-7 haftalik resim atmaniz mumkunmu,bende kendiminkini netlesdireyim diyom
Nub teorisine bakmış miydin canımBu şekildeydi canım sağda ve karından
Onu ben anlayamadimyaNub teorisine bakmış miydin canım
Dediğiniz gibi çatlama genetik ama cildi nemli tutarak ya engelleniyor ya da daha az çatlama oluyor kesinlikle. Cildi nemli tutmak en önemlisi .. ben zaten kuru cildim olduğundan Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama karnım çıkmaya başlayınca bende karışım yapmayı düşünüyordum .. alternatif karışım oldu benim içindeBen ilk gebelikte kısa süre lieractan sonra hindistan cevizi yağı, kakao yağı (eczaneden), zeytinyağı karışımı sürdüm. Yapının da etkisi vardır elbet ama bu yağlar sayesinde de olabilir, sıfır çatlak oldu.
kızlar sanırım ilk kesin cinsiyet haberini ben veriyorum :) az önce fetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış, sağlıkla gelsin minnoş
Ne güzel heyecanlar, sağlıkla gelsin bebikleriniz. Darısı başımızaKızlaaarrrr
Çok güzel canımmm tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişinBugün kontrolüm vardı kızlar. Ense burun ölçümleri normal çıktı çok şükür minnoşum da zıplayıp duruyordu, herşey normalmiş nifty testi sordum önce ikili testi yapalım, gerek görülürse onu da konuşuruz şuanda yaptırmanıza gerek yok dedi. Cinsiyeti sordum şuan için çok erken, kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi önceki gebeliğimde bu haftada kalbi durmuştu, endişeliydim biraz ama çok şükür ki herşey yolunda
Ikra meyra bu işin ustası sanırım herkes ona baktırıyor nub için banada erkek demiştiNub teorisine bakmış miydin canım
Şu nifty midir nedir yaptırıcam ben de vallaBizde öğrenelim cinsiyetleri yaa
Çok teşekkür ederim canımm senin de gözün aydın bütün sonuçların temiz çıkmış sağlıkla kucağımıza da alırız inşallahÇok güzel canımmm tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişin
Sağlıkla gelsin oğlusunIkra meyra bu işin ustası sanırım herkes ona baktırıyor nub için banada erkek demişti
Ben de görmemiştim, alttan alttan dediğin vajinal mi karında mı karında ağrılar batmalar normal bende de oluyorbugün itibariyle 11+0 olduk ama hala alttan alttan bir batma yaşıyorum bu haftalarda bunu yaşayan var mı normal midir