- 3 Şubat 2011
- 286
- 146
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.141
yok canım 2 yaşında bir oğlum varCanım senin ilk bebis mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım 2 yaşında bir oğlum varCanım senin ilk bebis mi ?
Canım ben yaşamadığim icin cevap vermemistim ama sorun havada kalmasın diye yazayım dedim sanabugün itibariyle 11+0 olduk ama hala alttan alttan bir batma yaşıyorum bu haftalarda bunu yaşayan var mı normal midir
teşekkür ederim sonunda biri gördü acaba görünmez miyim dedim Allah razı olsunCanım ben yaşamadığim icin cevap vermemistim ama sorun havada kalmasın diye yazayım dedim sana
Yaaaaaa tüh tamamÇin tuttu ramzi tutmadı
Evet bana 12.hafta erken geliyo ama bizim doktorlar tahminde iyi çıktılar demekki internette 16.haftada kesin belli oluyo diye görmüştüm hepsağlıkla gelsin kuzucuklar, benim 10+0daki ultrasonda bacak arasında bir çıkıntı görmüştüm ama doktor yorum yapmamıştı..o yüzden kesin erkek diyordum ama çok erkenmiş demek :)
bazen yazılar çok olunca göremiyoruz herhaldeBen de yazmıştım ama cevap yok üvey evlat mıyım ben Bir daha da yazmam kimseye
Burda ya cidden görmedim cok sagol kuzumselam canm ikili tarama için 12.haftada çağırıyorlar devlette de yapılıyor.ben devlete aldım randevumu. uygun görürse yapılacak haftaya. özel de fiyatı ne hiç bilmiyorum
TSH kaça yükselmiş ne kadarlık ilaç kullanıyorsunuz acabaKızlar benimde tsh yukselmiş yine dolayısıyla ilaçta yukseldi hayırlısı bebiş çok iyi elleri ayakları oynuyordu cinsiyeti öğrenenler hayırlı evlat olsun inş. Bakalım bizimkiler ne olaçak bende merak etmeye başladım artık
Ben de henüz o haftalara gelmediğim için yorum yapmamıştımteşekkür ederim sonunda biri gördü acaba görünmez miyim dedim Allah razı olsun
Maşallah canım çok sevindim senin adınaKızlaaarrrr
Ben de hic degistirmedim canim, otomatik hesaplayıcinin gosterdigi gibi benim de hafta hesabi icin dedim aslında tarihi, kesin tarih mümkün değil ztn, bebek de belirliyor ne zaman geleceğini az çok aynen oyle canım, amin insallahhhh ben de önümüzdeki hafta ici persembe, cuma hangi tarih uyacaksa eşime ona göre alacagm bakalımO zaman yakın tarihlerde gidicez bende persembe Ben hic degiştirmedim ,otomotik hesaplayıcı ne gösteriyorsa o.Zaten bu tarihler izafi olucak.Kesin sezeryan olucaklar mesela ben gibi , normal dogumu bekleyip 42 haftayı bulacak olanlar çok degisken olur.Bizim grup ekimde başlar doguma ,aralıkta bitirir inşallah o günlere sağlıkla gelelim de
Oyyyyy oğluş geliyor gözün aydın Bugün öğrenen çok oldu beni de cinsiyet heyecanı sardı uffffffKızlaaarrrr
Kiz sen niye boyle dusunuyon hep, gebelik seni alingan mi yapti boyle zamanlarda bana cevap gelmediğinde muhtemelen yasayan yok, varsa da görmemis olabilir diye düşünüyorum ahshahsh cok tatlisinteşekkür ederim sonunda biri gördü acaba görünmez miyim dedim Allah razı olsun
Ayy çok güzel ya gözünüz aydınKızlaaarrrr
kızlar sanırım ilk kesin cinsiyet haberini ben veriyorum :) az önce fetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış, sağlıkla gelsin minnoş
Yaaaaaaa hayirli olsun kizlaaaar, saglikla gelsin kuzularımiz insallaaahhhhh oyyyyyKızlaaarrrr
Hadi hayırlı uğurlu gelsin yakışıklı maşallahKızlaaarrrr
oo nasıl dayanılır şimdi akşama :)Kızlarr test sonucum geldi çok şükür temiz çıktı cinsiyetimiz belli ama ben bilmiyorum akşam balon patlatcaz haber vericem bakalım doktor tahmini doğrumu yoksa kızmııııı zaman geçmez şimdi
8+4 kalp atışını duyduk@ayparcam14 @astar @ceyloh @Hayallerimmm3 @Smyy21 @xinna @narenin annesi @Ladygirl19 @Zeyno2734 @Minikfaremmm Z Zeynepzhra @Tatlibebish @es_ak @mervegmb @seda_koray evet kızlar ne durumdayız yazdınızda gözümdenmi kaçtı acaba?