- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.961
Ah canimya,gecmiş olsun inşâallah cocuga zarari olmaz,doktor ilac vermişmi?Bu şekilde cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canimya,gecmiş olsun inşâallah cocuga zarari olmaz,doktor ilac vermişmi?Bu şekilde cnm
Doktordan yeni geldim,haftasi dolmadan gidersem zarar olur gibime geliyor.bende kan pihtilaşma sorunu oldugundan her an kalbi dura bilir,yani o dediyin kasik agrisi gibi deyil endisem,rahme yerlestikden sonra rahatliyor insan o ayri,keski oyle olsaBunları “belirti” olarak nitelendirirsek, belirtilerin kayboldu yani. Kasık ağrısı olanın şu an olmaması gibi yani mesela. Doktorlar “normal” diyor hep bunlara ama içine nasıl sinecekse öyle yap. Git baktır. Hem bahaneyle de görüş günü yapmış olursun
Oooooy hepsi birden bide? Umarım sonuç hayırlısı olur ve ne çıkarsa çıksın sorunsuz atlatırsın inşallah..
Allah şifa versinTeşekkürler. Ateş , eklem ağrısı, baş ağrısı , boğaz ağrısı ve ishal
Oooooy hepsi birden bide? Umarım sonuç hayırlısı olur ve ne çıkarsa çıksın sorunsuz atlatırsın inşallah..
Tatlı bişey yiyince ve maden suyu içince hemen tepki veriyordu oğlum bu haftalarda işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsin. Korkma bence yer değiştirmiştir yukarı doğru falan geçmiştir hissedemicegin bir yerdedir artik belki daha çok küçük hareketlerini takip etmen için bende hafif hafif hissediyorum ama takip için erken benceKac gundur cimcirmesinden rahatsizdim.şekerim tansiyonum normal bu kes hic hiss etmedim sabahdan beri.korku basdi.napsam hiss ederim sizce?
KaçKac gundur cimcirmesinden rahatsizdim.şekerim tansiyonum normal bu kes hic hiss etmedim sabahdan beri.korku basdi.napsam hiss ederim sizce?
Merhabalar.evt ben hiç yazamadim uzun zmndır.çünkü yurtdışındaydım ve inanılmaz yoğun geçti.gitmeden dr a gittim 7 hafta 2 günlüktü ve kalp atışını duymuştuk çok şükür@ayparcam14 @astar @ceyloh @Hayallerimmm3 @Smyy21 @xinna @narenin annesi @Ladygirl19 @Zeyno2734 @Minikfaremmm @Zeynepzhra T Tatlibebish @es_ak @mervegmb @seda_koray evet kızlar ne durumdayız yazdınızda gözümdenmi kaçtı acaba?
Bu arada eksik bilgi paylaşmışım pardon cnm@ayparcam14 @astar @ceyloh @Hayallerimmm3 @Smyy21 @xinna @narenin annesi @Ladygirl19 @Zeyno2734 @Minikfaremmm @Zeynepzhra T Tatlibebish @es_ak @mervegmb @seda_koray evet kızlar ne durumdayız yazdınızda gözümdenmi kaçtı acaba?
Çok geçmiş olsun bir an önce iyi olman dileklerimleTeşekkürler. Ateş , eklem ağrısı, baş ağrısı , boğaz ağrısı ve ishal
Günaydın canım. Bende de bazen yumuşama oluyor bazen tekrar sertleşiyor günü gününü tutmuyor yani. Normal sanırımKızlar günaydın Bişi sormak istiyorum göğüslerim taş gibi ve açıma vardı falan şuan da hafif bir yumuşama ve açıma var normal mi acaba sizlerde nasıl
Benim de 9. haftadan beri yumuşak ve daha az acıyor, korkmuştum ben de ama normalmişKızlar günaydın Bişi sormak istiyorum göğüslerim taş gibi ve açıma vardı falan şuan da hafif bir yumuşama ve açıma var normal mi acaba sizlerde nasıl
Doktordan yeni geldim,haftasi dolmadan gidersem zarar olur gibime geliyor.bende kan pihtilaşma sorunu oldugundan her an kalbi dura bilir,yani o dediyin kasik agrisi gibi deyil endisem,rahme yerlestikden sonra rahatliyor insan o ayri,keski oyle olsa
Kızlar günaydın Bişi sormak istiyorum göğüslerim taş gibi ve açıma vardı falan şuan da hafif bir yumuşama ve açıma var normal mi acaba sizlerde nasıl
Canım bebiş orda çok rahat el kol hareketleri reflekslerinden bizimkilerde hareketli çok şükür bebek orda korunaklı öyle sıkışıpta can çekişme gibi durum yok minicik bebek sıkışsa mücadele edebilirmi Allah korusunBende sıkıntılar cok diye,bebek hizli el kol atiyordu,yani rahatsizdi içeride.bende onu sanki karinca girmiş isiriyor,kelebeyin kanadi deyiyor veya birisi çimçiriyor gibi algiliyordum.dun sabahdan beri yok o duygular
Kuzum bebeğin gelişimi ileride olunca doğum tarihinde güncelleme olur mu ?Canım bebiş orda çok rahat el kol hareketleri reflekslerinden bizimkilerde hareketli çok şükür bebek orda korunaklı öyle sıkışıpta can çekişme gibi durum yok minicik bebek sıkışsa mücadele edebilirmi Allah korusun
Benım usg kagıdında beklenen doğum İçin 29 u yazıodu güncellendim oyuzden canım zaten içimden aşırı 29 ekim geçiyor oyuzden sevindimKuzum bebeğin gelişimi ileride olunca doğum tarihinde güncelleme olur mu ?
Öyle mi daha önce baskaydi dimi doğum tarihiBenım usg kagıdında beklenen doğum İçin 29 u yazıodu güncellendim oyuzden canım zaten içimden aşırı 29 ekim geçiyor oyuzden sevindim