- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.001
Evet cnm orda aman nerden bulastim sabah sabah bilmem ki.Konuyu merak ettım bdv de sanırım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm orda aman nerden bulastim sabah sabah bilmem ki.Konuyu merak ettım bdv de sanırım :/
Bayaa karıştı zaten orasıBuldum konuyu
Ayy canım ya baktım şimdi konuya yazılanlara o kimki onun dediği olsun takma lütfen onun kocası zavallım bu kadından sonra gay olmuş böle kadın kadından soğutur makaraya vur konuyu takibi bırak lütfenBir konuya yorum yaptm kızlar fake olduğunu düşünüyorum diye kadın o kadar hadsiz çıktı ki dogmamis bebeğime kadar beddua etti ya elim ayağım titriyor sinirden
Msjını bulamadım ama üyeyi şikayet ettım canım. İnsan gercekten pişman oluyor yorumda yazdıgına bazenEvet cnm orda aman nerden bulastim sabah sabah bilmem ki.
Canım senın test sonucların ne zaman cıkacak haber var mıYa yazcam aslında adam senden sonra gay olmuş dıyede iyice karıştırmıyım şikayet ettim bendee
Bdv de eşi gay olan bir kadınBen de merak ettim
2li 3 lü testler için kan vermek extra ücretli canım burdaOoo demekki burayla aynı gidiyor ben yurtdışındayım doktorumda bahsetti 300 Euro dedi, ama ordaki ikili üçlü testler paralımı acaba burda herşey hastaneye ait bu nifty hariç
Canım degerler hakkında bilgim yok ama doktorun gerekli yonlendırmeyı yapıp ilacını verecektir inşallah üzülmeKızlar merhaba,
TSH 3.63 çıkmış çok mu yüksek ya halbuki 2 hafta önce baktırdığımda 1.03 tü anlamadım sağlık ocağında farklı mı çıkıyor ?
Şu an yıkıldım ya
Valla çatladım yaaa gelmedi daha bugun 12.günCanım senın test sonucların ne zaman cıkacak haber var mı
Güldürdün beni de canım ya gerçekten öyle adama sabır diliyorum otomatik takibe alınmış ya ben de niye her dk bildirim geliyor diyorum çıkayım takiptenAyy canım ya baktım şimdi konuya yazılanlara o kimki onun dediği olsun takma lütfen onun kocası zavallım bu kadından sonra gay olmuş böle kadın kadından soğutur makaraya vur konuyu takibi bırak lütfen
En gec kac gune cıkıyormusValla çatladım yaaa gelmedi daha bugun 12.gün
Ben lierac kullandım ilk gebeliğimde her gece uyumadan önce sürüyordum işe yaradı hiç çatlamadım. Bu konularda düzenli kullanımın yaradığını düşünüyorum. Bazıları sadece banyo sonrası ya da haftada 1-2 sürüp hiç işe yaramadı demişlerdi. Ama her gün kullanmak önemliİlk gebelikte bayaa çatladim zaten ama vücudum çok kuru vücut kremleri etki etmiyor deniyim bir süre sonucu yazarım teşekür ederim
Ben ilk gebeliğimde bebek yağı kullandım hep ama çok fazla kilo aldım çatladim ne yazık ki. Tecrubesizlik işte.Ben lierac kullandım ilk gebeliğimde her gece uyumadan önce sürüyordum işe yaradı hiç çatlamadım. Bu konularda düzenli kullanımın yaradığını düşünüyorum. Bazıları sadece banyo sonrası ya da haftada 1-2 sürüp hiç işe yaramadı demişlerdi. Ama her gün kullanmak önemli
Ben de 19 kilo almıştım şimdi de kiloluyken hamile kaldım o yüzden çatlak kremi önemli lierac varolan çatlaklara da etki ediyor sanırım araştırın isterseniz sallamış olmayayımBen ilk gebeliğimde bebek yağı kullandım hep ama çok fazla kilo aldım çatladim ne yazık ki. Tecrubesizlik işte.
Canım degerler hakkında bilgim yok ama doktorun gerekli yonlendırmeyı yapıp ilacını verecektir inşallah üzülme
Ya yazılanları okudum hayretle Bi insan bi insanın bebeğine nasıl beddua eder ya bide fikir yürütüyor gördüğüm kadarıyla hamilesin deyip saydırıyor .Allah böylelerini ıslah etsin karşımıza çıkarmasın inşallahGüldürdün beni de canım ya gerçekten öyle adama sabır diliyorum otomatik takibe alınmış ya ben de niye her dk bildirim geliyor diyorum çıkayım takipten