- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.941
Evet moda oldu artık güzel isim ama ben koymamŞimdide asil ismi moda çok duydum Asil koyan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet moda oldu artık güzel isim ama ben koymamŞimdide asil ismi moda çok duydum Asil koyan
Adıyla yaşasın ,maşallahOğlumun adı Yağız Kartal canm. bu ismi kuzenimle bulmuştuk Asil ismini çok seviyordu
Sağol canm insallahAdıyla yaşasın ,maşallah
Çok güzel umarım hep böyle mutlu ayrılırsınız muayeneden sonra neden tatlıyı uyardı özellikle değeriniz yüksek mi çıkmıştı kalp atımı falan çok güzel ya maşallah bende sizinle konusunca randevu aldım cuma gününe bakalım ben neler yaşayacağımŞimciiiiiiik, cağnıımmm kadınlar
Benim kontrolüm 10 gün önceydi ve doktorum mayıs başı gel demişti. Baktım 3 hafta. Vuuuuuy dedim, nasıl bekleyeyim Bir yandan da stres, kaygı vuruyor sağdan sağdan “her şey yolunda mı” düşüncesi. Dürttü şeytan,
Önce Acalys ’ın doktorunu aradım, aneeeey kız senin doktora 10-12 günden önce yer yok. 28’ine vardı en erken, senin kontrol gününe. Dedim bekleyemem o kadar
Benim çoooook sevdiğim, içimin kanımın kalbimin çooooook ısındığı bi doktorum var ama Acıbadem’de. En pahalı hastanelerden biri. Keşke o kadar pahalı olmasa, gözüm kapalı giderim ona. O kadar seviyorum. Aklıma o geldi. Hem uzun zaman oldu görüşmüyoruz, hem de bahanem olur dedim bir kereden bişey olmaz diyip bugün ona gittim
Hiç yoktan kendime kontrol günü çıkardım yani hihihihihihih..
Bebişimin yeni bilgileriyle geldim..
Birincisi karından çok net ve rahat göremedik önce, o an bi telaş sardı beni ya sormayın Sonra vajinal baktı da, oooh miiiis her şey güllük gülistanlık göründü maşallah..
Şu an 7+4 ‘teyiz..
Kese, bebek, kalp atışı her şey normal çok şükür.. Kalp atış hızı dakikada 160 (bu arada bu da “kız” teorilerini destekledi) Tatlı yeme dedi yalnız, beni can evimden vurdu
Mutlu geldim bugün yaaa
Maşallah
Haberler böyleeeee
Yaaa ciddi misin aaaa benimki de kuru fasulye ye benziyorBenim bu teorinin dışında kalıyor 6 ay göğüs yarası çektim eşim çok ilgiliydi herşeye yardım ederdi çocuğa ev işine..
Benimkine baktımda benimkide parça pizza gibiymiş
MaşallahŞimciiiiiiik, cağnıımmm kadınlar
Benim kontrolüm 10 gün önceydi ve doktorum mayıs başı gel demişti. Baktım 3 hafta. Vuuuuuy dedim, nasıl bekleyeyim Bir yandan da stres, kaygı vuruyor sağdan sağdan “her şey yolunda mı” düşüncesi. Dürttü şeytan,
Önce Acalys ’ın doktorunu aradım, aneeeey kız senin doktora 10-12 günden önce yer yok. 28’ine vardı en erken, senin kontrol gününe. Dedim bekleyemem o kadar
Benim çoooook sevdiğim, içimin kanımın kalbimin çooooook ısındığı bi doktorum var ama Acıbadem’de. En pahalı hastanelerden biri. Keşke o kadar pahalı olmasa, gözüm kapalı giderim ona. O kadar seviyorum. Aklıma o geldi. Hem uzun zaman oldu görüşmüyoruz, hem de bahanem olur dedim bir kereden bişey olmaz diyip bugün ona gittim
Birincisi karından çok net ve rahat göremedik önce, o an bi telaş sardı beni ya sormayın Sonra vajinal baktı da, oooh miiiis her şey güllük gülistanlık göründü maşallah..
Şu an 7+4 ‘teyiz..
Kese, bebek, kalp atışı her şey normal çok şükür.. Kalp atış hızı dakikada 160 (bu arada bu da “kız” teorilerini destekledi) Tatlı yeme dedi yalnız, beni can evimden vurdu
Mutlu geldim bugün yaaa
Maşallah
Haberler böyleeeee
Çok güzel umarım hep böyle mutlu ayrılırsınız muayeneden sonra neden tatlıyı uyardı özellikle değeriniz yüksek mi çıkmıştı kalp atımı falan çok güzel ya maşallah bende sizinle konusunca randevu aldım cuma gününe bakalım ben neler yaşayacağım
Maşallah
Evet canım bende ilkkez görüyorumBu biraz fasulyeden farklı canım attım bak istersen. Farklı geldi baan ilk defa görüyorum merak ettim
Yuppiii kendini pozitif hissetmene çok sevındımmm canımm gözünaydın kalp atışı İçin sanırım ilk duyulduğundaki hız teori olarak değerlendiriliyor çünkü sonradan hepsi yükseliyor senınde tam zamanı olmuş gönlüne göre güzeller güzeli bir kızçe nasip olur inşŞimciiiiiiik, cağnıımmm kadınlar
Şu an 7+4 ‘teyiz..
Mutlu geldim bugün yaaa
Maşallah
Haberler böyleeeee
Yuppiii kendini pozitif hissetmene çok sevındımmm canımm gözünaydın kalp atışı İçin sanırım ilk duyulduğundaki hız teori olarak değerlendiriliyor çünkü sonradan hepsi yükseliyor senınde tam zamanı olmuş gönlüne göre güzeller güzeli bir kızçe nasip olur inş
Kac gundur cimcirmesinden rahatsizdim.şekerim tansiyonum normal bu kes hic hiss etmedim sabahdan beri.korku basdi.napsam hiss ederim sizce?
Merhabar arkadaşlar bende gruba katılabilir miyim acaba
MâşâAllah.Allah mutlulugunu daim etsinŞimciiiiiiik, cağnıımmm kadınlar
Şu an 7+4 ‘teyiz..
Mutlu geldim bugün yaaa
Maşallah
Haberler böyleeeee
Arkadaşlar bir kaç gündür çok kötüyüm geçmedi covid testi verdik bu akşam hala sonuç çıkmadı bekliyoruz
MâşâAllah.Allah mutlulugunu daim etsin
Bende sıkıntılar cok diye,bebek hizli el kol atiyordu,yani rahatsizdi içeride.bende onu sanki karinca girmiş isiriyor,kelebeyin kanadi deyiyor veya birisi çimçiriyor gibi algiliyordum.dun sabahdan beri yok o duygularYaaaaa canım benim çok sağol ilk kalp atışını karından duymuştum ve doktor aslında “normal” olduğunu daha küçük olduğundan ritmin düşük olduğunu söylemişti ama işteeeeee
Cimcirme derken?
Tam olarak korkun nedir canım anlayamadım
Hoooşgelllldiiiiiin aramıza
sayfanın en başındaki tabloda yer alan bilgileri de yazarak listeye de eklenebilirsin
Teşekkürler. Ateş , eklem ağrısı, baş ağrısı , boğaz ağrısı ve ishalAaaa geçmiş olsun canım. Kötüydüm derken, hayırdır? Ateş falan mı?
Bende sıkıntılar cok diye,bebek hizli el kol atiyordu,yani rahatsizdi içeride.bende onu sanki karinca girmiş isiriyor,kelebeyin kanadi deyiyor veya birisi çimçiriyor gibi algiliyordum.dun sabahdan beri yok o duygular
Teşekkürler. Ateş , eklem ağrısı, baş ağrısı , boğaz ağrısı ve ishal