2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Seninle birebir aynı şeyleri düşünüyoruz bu kadar olur ya progestan fikrim bile aynı. Neden haftaya gidiyorsun? Kese görünmş müydü senin? Ben yarından sonra gideceğim kese için
Bu hafta kese bakılırdı normalde, ben istemedim haftaya gideceğim bir umut daha fazla şey görür müyüm acaba diye...İnşallah hayaller gerçek olur

Uyku durumu bende de var ama diger topikte zamaninda arkadaşıma demiştim ki, regl belirtilerim o kadar fazla ve abarti ki, benim gebelikle ilgili en buyuk belirtim belirtisizlik olacak cunku prolaktinomadan göğüslerim siddetle aciyor surekli, regl doneminde migren, kazinma, siddetli kasık ağrısı, mide bulantisi, batma vs ne ararsan oluyor, taaa 10yasimdan beri cok belirtim yoksa killanıyorum, nitekim öyle de oldu

Ben de göğüs hassasiyeti testi yapıyorum öncekilerde hassasiyet gdince anlıyordum.. vücudumuzu çok iyi tanır hale geliyoruz zamanla.. bende de kazınma oluyor, gurul gurul
Prolaktinoma oldugu icin 11 yildir goguslerim hep aciyor, hemi de siddetli, o yuzden o bir belirti değil benim için kazinma ve surekli aclik hissi reglde de olyordu, simdi de olyor. Mide bulantisi regl döneminde migren olunca olyordu, bu sefer daha artarsa farkli belirti olarak onu sayablirim.

Hep ya kalbi atmazsa, ya buyumezse, ya soyle ya boyle diye geciyor aklimdan. Delilik oncesi bir yerlerdeyim
Aramıza hoşgeldin Burda birbirimize destek olacağız başka yolu yok Cumaydı değil mi kontrol? O zaman kaç haftalık oluyor tam olarak ya da ilk kontrolde ultrason kaç hafta ile uyumlu çıkmıştı?

Hep ya kalbi atmazsa, ya buyumezse, ya soyle ya boyle diye geciyor aklimdan. Delilik oncesi bir yerlerdeyim
Bu gibi sorgular sualler hic bitmeyecek ki, doğsa bile. Önemli olan o an kendini sakinleştirmeye calisarak baska konulara odaklanman, bu dusuncelerinin normal olduğunu söylemen. Kalp duysaniz 2li testi taraması, dogumu, dogduktan snra yemesi icmesi kakasi, hep düşüneceğiz bunlari

Aramıza hoşgeldin Burda birbirimize destek olacağız başka yolu yok Cumaydı değil mi kontrol? O zaman kaç haftalık oluyor tam olarak ya da ilk kontrolde ultrason kaç hafta ile uyumlu çıkmıştı?
Tam 6+0, uyumluluguna bakmadi bile dr. sadece kesenin varligi yeterliydi, ben embriyonun kalp atisina bakarim, haftaya gel dedi.
Iste ben de kuruyorum kuruyorum, acaba kucuktu soylemedi mi vs vs

Yoooo!!! 2li 3lu test yapamam, yasim 36 artik ilk bebek gibi degil, istatistiksel riskler fazla cikar. Ben 10.hafta gider pasa pasa bir unite kan verir, parasini bayilir Nifty test yaptiririm. Hem 1 haftada butun anomali paneli yapilir hem de cinsiyeti de bonus olarak ogrenirim.... 13 aydir negatiften yaslandim, ruhum stres kaldirmiyor....
Ah bi kalbi de hayirlisiyla atsa insallah

Tam 6+0, uyumluluguna bakmadi bile dr. sadece kesenin varligi yeterliydi, ben embriyonun kalp atisina bakarim, haftaya gel dedi.
Iste ben de kuruyorum kuruyorum, acaba kucuktu soylemedi mi vs vs
Keseyi ölçmedi mi ordan hesaplayabiliriz Bu hafta kontrolde duyarsınız inşallah Arkadan da biz geliriz

Bayaa zor bir süreç yasamissiniz inşallah tekrarı yaşanmaz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağıniza alırsınız

Ben de 34um ve 1 yil oldu benim de atacak insallah, sakin ol, kitaplara örgüye kuşa bocege sar

Atacak inşallah.. ben de o testi merak ediyordum. 34,5 yaşındayım heralde benim de yaptırmam gerekir.. daha neler neler.. sanırım biraz rahatlamak lazım yoksa işin içinden çıkılacak gibi değil

Ben de 34um ve 1 yil oldu benim de atacak insallah, sakin ol, kitaplara örgüye kuşa bocege sar
Atacak inşallah.. ben de o testi merak ediyordum. 34,5 yaşındayım heralde benim de yaptırmam gerekir.. daha neler neler.. sanırım biraz rahatlamak lazım yoksa işin içinden çıkılacak gibi değil
35 ile arttırıyorum 2 yıldır debeleniyorum ilk çocuk için İnşallah bir alabilirsem kucağıma, sonrasına bakıcaz o testi ben de yaptıracağım inşallah

Kizlar iyi aksamlar tahminen 4+2 haftalik hamileyim kan testleri vermis daha oncede yazdim size ama bugun kadik ve bel agrim var adet olucak gibi cok korktum. Bicak gibi batmalarda oldu vajinaya dogru bunlar dogal mi sizde adetiniz 2 gun falan gecikince yasadiniz mi bunlari yuregim agzinda duruyorum oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…