- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Bu hafta kese bakılırdı normalde, ben istemedim haftaya gideceğim bir umut daha fazla şey görür müyüm acaba diye...İnşallah hayaller gerçek olurSeninle birebir aynı şeyleri düşünüyoruz bu kadar olur yaprogestan fikrim bile aynı. Neden haftaya gidiyorsun? Kese görünmş müydü senin? Ben yarından sonra gideceğim kese için
Anladım.. olacak olacak bu sefer, hep birlikte inanalımBu hafta kese bakılırdı normalde, ben istemedim haftaya gideceğim bir umut daha fazla şey görür müyüm acaba diye...İnşallah hayaller gerçek olur
Uyku durumu bende de varKendimi tutamayıp yarın ultrasona gideceğim diye çok korkuyorumNormalde haftaya günüm
ben de sürekli belirti arıyorum,bir saat önce göğsüm acıyordu şimdi niye acımadı- dün kasığım ağrıdı bugün niye ağrımadı -göğüslerim sanki öncekinde büyüyordu şimdi büyümüyor gibiGeçen cuma midem bulandı o kadar çok sevindim ki...Millet bulanmasın diye dua eder..Sonra bulantı da geçti.Sadece birşey yediğimde hafif olarak oluyor şimdilik..Uyku halim var ama progestan da kullanıyorum .İnşallah herşey yolundadır ya
Prolaktinoma oldugu icin 11 yildir goguslerim hep aciyor, hemi de siddetli, o yuzden o bir belirti değil benim içinBen de göğüs hassasiyeti testi yapıyorumöncekilerde hassasiyet gdince anlıyordum.. vücudumuzu çok iyi tanır hale geliyoruz zamanla.. bende de kazınma oluyor, gurul gurul
Aramıza hoşgeldinHep ya kalbi atmazsa, ya buyumezse, ya soyle ya boyle diye geciyor aklimdan. Delilik oncesi bir yerlerdeyim
Bu gibi sorgular sualler hic bitmeyecek ki, doğsa bile. Önemli olan o an kendini sakinleştirmeye calisarak baska konulara odaklanman, bu dusuncelerinin normal olduğunu söylemen. Kalp duysaniz 2li testi taraması, dogumu, dogduktan snra yemesi icmesi kakasi, hep düşüneceğiz bunlariHep ya kalbi atmazsa, ya buyumezse, ya soyle ya boyle diye geciyor aklimdan. Delilik oncesi bir yerlerdeyim
Tam 6+0, uyumluluguna bakmadi bile dr. sadece kesenin varligi yeterliydi, ben embriyonun kalp atisina bakarim, haftaya gel dedi.Aramıza hoşgeldinBurda birbirimize destek olacağız başka yolu yok Cumaydı değil mi kontrol? O zaman kaç haftalık oluyor tam olarak ya da ilk kontrolde ultrason kaç hafta ile uyumlu çıkmıştı?
Yoooo!!! 2li 3lu test yapamam, yasim 36 artik ilk bebek gibi degil, istatistiksel riskler fazla cikar. Ben 10.hafta gider pasa pasa bir unite kan verir, parasini bayilir Nifty test yaptiririm. Hem 1 haftada butun anomali paneli yapilir hem de cinsiyeti de bonus olarak ogrenirim.... 13 aydir negatiften yaslandim, ruhum stres kaldirmiyor....Bu gibi sorgular sualler hic bitmeyecek ki, doğsa bile. Önemli olan o an kendini sakinleştirmeye calisarak baska konulara odak⁸lanman, bu dusuncelerinin normal olduğunu söylemen. Kalp duysaniz 2li testi taraması, dogumu, dogduktan snra yemesi icmesi kakasi, hep düşüneceğiz bunlari
Keseyi ölçmedi mi ordan hesaplayabilirizTam 6+0, uyumluluguna bakmadi bile dr. sadece kesenin varligi yeterliydi, ben embriyonun kalp atisina bakarim, haftaya gel dedi.
Iste ben de kuruyorum kuruyorum, acaba kucuktu soylemedi mi vs vs
Icine icine konustu , heyecandan ben sagir-kor-dilsiz :)))Keseyi ölçmedi mi ordan hesaplayabilirizBu hafta kontrolde duyarsınız inşallah Arkadan da biz geliriz
Çoğumuz o yerdeyiz, yalnız değilsinHep ya kalbi atmazsa, ya buyumezse, ya soyle ya boyle diye geciyor aklimdan. Delilik oncesi bir yerlerdeyim
Bayaa zor bir süreç yasamissiniz inşallah tekrarı yaşanmaz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağıniza alırsınızOndan olabilir. Bir de benim durumum biraz farkliydi, prolaktinoma var bende, yüksek doz ilac kullanıyordum, endokrinoloji doktoru da sık sık test yapmami, gebelik durumunda ilaci birakmami söylemişti. Ben o sebeple 5 gun once ogrendim, kani erken verdim, oyle olunca pandemi de var diye, boyut ultrason boyutuna gelene kadar bekleyelim, takip edelim dedik. Ama artis beklenen duzeyde olmayinca, emin olana kdar da birkac kere daha olctuk, ultrasonla bakıldı, belki artmaz ama yine de bebek olusur, her şey kitaplara gore olmayabilir falan diye diye, bu sekilde bir surec oldu. Dis gebelik var mi yok mu bu da kontrol edildi haliyle bu surecte. O yuzden uzadi yani.
Ben de 34um ve 1 yil oldu benim deYoooo!!! 2li 3lu test yapamam, yasim 36 artik ilk bebek gibi degil, istatistiksel riskler fazla cikar. Ben 10.hafta gider pasa pasa bir unite kan verir, parasini bayilir Nifty test yaptiririm. Hem 1 haftada butun anomali paneli yapilir hem de cinsiyeti de bonus olarak ogrenirim.... 13 aydir negatiften yaslandim, ruhum stres kaldirmiyor....
Ah bi kalbi de hayirlisiyla atsa insallah
Aminnnn, hepimiz insallahhhBayaa zor bir süreç yasamissiniz inşallah tekrarı yaşanmaz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağıniza alırsınız
Atacak inşallah.. ben de o testi merak ediyordum. 34,5 yaşındayım heralde benim de yaptırmam gerekir.. daha neler neler.. sanırım biraz rahatlamak lazım yoksa işin içinden çıkılacak gibi değilYoooo!!! 2li 3lu test yapamam, yasim 36 artik ilk bebek gibi degil, istatistiksel riskler fazla cikar. Ben 10.hafta gider pasa pasa bir unite kan verir, parasini bayilir Nifty test yaptiririm. Hem 1 haftada butun anomali paneli yapilir hem de cinsiyeti de bonus olarak ogrenirim.... 13 aydir negatiften yaslandim, ruhum stres kaldirmiyor....
Ah bi kalbi de hayirlisiyla atsa insallah
Ben de 34um ve 1 yil oldu benim deatacak insallah, sakin ol, kitaplara örgüye kuşa bocege sar
35 ile arttırıyorumAtacak inşallah.. ben de o testi merak ediyordum. 34,5 yaşındayım heralde benim de yaptırmam gerekir.. daha neler neler.. sanırım biraz rahatlamak lazım yoksa işin içinden çıkılacak gibi değil
Kasım anneleri epey olgunmus meğer35 ile arttırıyorum2 yıldır debeleniyorum ilk çocuk için İnşallah bir alabilirsem kucağıma, sonrasına bakıcaz o testi ben de yaptıracağım inşallah