700 epey çokmuş, doğum paketi sunmuyor acaba orada doktorlar? Gerçi o da cok ucuza gelmiyor da.
Bana Zofer verdi, sanırım muadili. Maalesef işe yaramadığı günler oldu. En etkili ilaç bu muymuş, yoksa prilam diye burada duydugum mu bilgin var mı ?
Bana vaktiyle bu ilacı biraz araştırmış bir arkadaşım bebekte yarık dudaka sebep olabiliyormus kullanma demişti. ama ailede böyle bir öykü varsa bu etki oluyormus sanırım. Şu an o kadar cok sıkıntıdayım ki bıraktıgım halde tekrar baslayacagım.
Ücretleri nasıl ?
Biraz verdim ben. Ama çok da şeetmemek lazım. alıyorsak da alıcaz napalım :)
Ben de Koru'da yapmıştım. Memnun olmama rağmen nedense etrafımda Koru hakkında olumsuz konusanlar olunca ikinciyi baska yerde yapasım var.
Hastane mi muayenehani mi arıyorsun?
Ben bugun bir firma ile görüştüm (Panorama), 3700 + kdv ama sizin dra toplam 3500e yapıyoruz , Acıbadem genel sağlık sigortası 35 yaş üstü olunca 50%-80% karşılıyor dedi.
of o uykusuzluk fena işte. Benimki dengesiz. Bazı gece nispeten fazla uyuyorum, bazen iyice ipler kopuyor. Çalışıyor musun peki ?
Ihlamur ve kuşburnu serbest dedi drum, geçmiş olsun.
Pahalı oldugunu düşünüyorum
Ama bir yandan da ailede birsey olsa herkese fayda saglayabilecek bisey nerdeyse ...
Buna inanırım. Benim kronik hastalığım var, FMF. Normalde dogum oncesi her ay berbat ataklar olurdu. Gebelik boyunca tek bir atak bile olmamıştı.