- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende nezle olmuştum ıhlamur bal limonla atlattım canım sıkıntı olmuyorKızlar günaydın bu sabah boğaz ağrısı be burun akıntısı ile uyandım ıhlamur içsem sorun olur mu
normaldede mıde sorunu olan bırıyım ama suan ne yapsam gecmıo bebege bısey olmamıstır umuraım
14 ay mı canım benim de 19 ay olacak 2.cisi doğduğunda korkuyorum bu sefer doğumdan sende korkuyor musun benim gibiBenim doktorum çok destekliyor , yaptırıyorda ama nasipse benim doğumumun olacağı tarihte diğer sezeryanımın üstünden 14 ay geçmiş olacak ..Kısa bi süre diye yapılmaz büyük ihtimal hiç konuşmadık,bende normal doğuramam zaten
Hem niy normal doğumdan korkuyorsun kiBenim doktorum çok destekliyor , yaptırıyorda ama nasipse benim doğumumun olacağı tarihte diğer sezeryanımın üstünden 14 ay geçmiş olacak ..Kısa bi süre diye yapılmaz büyük ihtimal hiç konuşmadık,bende normal doğuramam zaten
Insallah ya, alerjik astimim var, ilacsiz duramam normalde, suan ilac da kullanmyorm ve maasallahim var diyeym, anneye iyi geldi kuzucukNe güzel maşallah diyelim de nazar değmesin Hamilelik sana yaramış demek ki insalalh böyle devam eder
Benim pek agirmaz genelde iki gün gecmeyince tedirgin oldum. Geçmiş olsun sinüzit de çok zor eşimde var ordan biliyorum
Teşekür ederim canım haftamız ilerledi artık 12+3 te gidecem olmaz herhalde
yediklerinize dikkat edin bi süre acı baharatlar yağlı kızartılmış ürünler salçalar turşular kahve çay çikolata domates turunçgil 21 gün tamamını çıkarın yaranın ya da floranın iyileşmesi lazım rennie kullanılabiliyor sadecenormaldede mıde sorunu olan bırıyım ama suan ne yapsam gecmıo bebege bısey olmamıstır umuraım
Insallah canım.ben de cok sevdim.cok ilgili.Aa çok şaşırdım sağ sağlim doğumumuzu gerçekleştirir inşallah Çok güveniyorum çok içim ısındı benim doktor hanıma
limon mide ağrısına iyi gelmez daha çok ağrıtır. yoğurt ya da süt iyi gelebilir ekmek de yiyin birazsankı delıolar midemı ısteyım masada zor oturuorum nane lımon ıctım muz yedım yok gecmıo cok agrıo
Benim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan14 ay mı canım benim de 19 ay olacak 2.cisi doğduğunda korkuyorum bu sefer doğumdan sende korkuyor musun benim gibi
Anladım canım benim de ilk doğumum öyle geçti çok şükür bende korkuyorum normal doğumdan arası az mı 19 ay olacak 2.cisi doğduğunda bilemedimBenim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan
çok iyilerdi..O yüzden mi bilmem ama korkmuyorum ikinci sezeryandan yeterki o günlere sağlıkla huzurla gelelim koşa koşa giderim bebeğime kavuşmaya inşallah
Normal doğumdan da kendimi bildim bileli korkarım fazla narin biriyim belki yapamayacağımı düşünmem ondandır
Maşallah maşallahInsallah ya, alerjik astimim var, ilacsiz duramam normalde, suan ilac da kullanmyorm ve maasallahim var diyeym, anneye iyi geldi kuzucuk
Hani sezeryan sonucta ameliyat riskli o korkutuyor beniBenim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan
çok iyilerdi..O yüzden mi bilmem ama korkmuyorum ikinci sezeryandan yeterki o günlere sağlıkla huzurla gelelim koşa koşa giderim bebeğime kavuşmaya inşallah
Normal doğumdan da kendimi bildim bileli korkarım fazla narin biriyim belki yapamayacağımı düşünmem ondandır
Hani sezeryan sonucta ameliyat riskli o kotkuyırırBenim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan
Doktorum korkma dedi gene de kotBenim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan
KorkuyorumBenim ilk sezeryanım çok şükür çok sıkıntısızdı,anestezi doktorum ameliyat ekibi filan
Benim de mide sorunum var ama hamileyken ekstra etkileniyor ne yazık ki. Stresten de mide ağrısı yaşıyor olabilirsin. Doktoruna bi danış istersen belki önerebileceği bişey vardırnormaldede mıde sorunu olan bırıyım ama suan ne yapsam gecmıo bebege bısey olmamıstır umuraım
Ben araştırmıştım hatta fiyat da almıştım yıllık bilmem kaç euroydu ama doğru koşullarda saklanıp saklanmadığından nasıl emin olacaksın dedi kardeşim o da doktor o yüzden vazgeçtim. Piyasada da bu şekilde dolandırılan insanlar olmuş. İsviçrede ücretsiz devlet saklıyormuş doğan her bebeğin kordonunuARKADASLAAAAR, kordon kani saklama hakkında ne dusunuyorsunuz?