2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar eşimin işinden dolayi yarın ki randevuma bugün gittim az önce geldik eve. Herşey yolunda çok şükür bebeği ve kalp atışını duyduk. Telefondaki uygulama 7+2 iken ultrasonda 7+3 Cıktı. Kalp atışı 152 dedi. Herhangi bir kanama alani yok kese gayet iyi dedi. Kan ve idrar tahlilleri verdim. 11. haftada çağırdı. ygmygm ygmygm Canım tabloya ekleyebilirsin keseyi 4+5 de görmüştüm. Kalp atışı 7+3 tahminî doğumu 28 kasım olarak değiştirirsen sevinirim canım

Ooohhh ooohhh 💃 1 gün de olsa kârdasın..
Maşallah canım 🧿😘

Tabii ki, hesap ismim @acalyshop

Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri. 🧡

Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi! 🤭
Süpeeeeer 🌸

Tabii ki, hesap ismim @acalyshop

Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri. 🧡

Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi! 🤭
Bende hemen takibe aldım 🥰 çok severim ben böyle şeyleri 🥰 ilk bebek mi tatlim senin:emir_bebek:

Son düzenleme:
Benim gibi meme ağrısız biri daha 😀benim orjinal memelerim A cup ti ben silikonla D E cup yaptırdım düşün ne kadar büyükler ve sıfır ağrı hatta yumuşacık pamuk gibi oldu silikonlu memelerim 😍😍😍
Ne güzel memnunsan 😇 doktor önerisi alayım o halde senden ,bende küçültmek toparlatmak istiyorum açıkcası :oops:

Aynen canım çok şükür o kadar kayıplarım oldu ki dün çok strest ve gergindim kalp atışını duyacak miyim diye şükür rabbime. Allah im bu günleri dört gözle bekleyenlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏

Eveeet kalp atışı benim için de çok önemli bi noktaydı. Çok şükür :KK54:

Kızlarrr yapılan kan testlerim normal çıkmış çok şükür ♥️🤲🏻 Bi sorun yokmuş
Artık 20 günde bir kontrol olucakmış
Baya da uzun sanki gı😂😂

Yaaa di miii? Bence de uzun yaaa.. bana da 3 hafta sonra dedi, daha 4 gün geçti yav :KK48:

Ya benim kendi doğum günüm 20 kasım tahmini doğum 18 görünüyor keşke 20 de doğsa 😁😁

Ben aynı gün olmasını istemiyorum yaa 🙈 Herkesin özel günü kendine ait olsun 😀

Eveeet kalp atışı benim için de çok önemli bi noktaydı. Çok şükür :KK54:

Yaaa di miii? Bence de uzun yaaa.. bana da 3 hafta sonra dedi, daha 4 gün geçti yav :KK48:

Ben aynı gün olmasını istemiyorum yaa 🙈 Herkesin özel günü kendine ait olsun 😀
O da doğru☺️ Ama böyle de ilginç oluyor bence doğum da hediye gibi oluyor 😁

X