2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gelişimi gayet iyi dedi plasenta rahim ağzına yakınmış sorun değilmiş gibi sakince söyledi zaten ben de şimdi araştırdım kötü şeyler yazanlar çok var iyi şeyler de okudum ama hayırlısı inşallah bişey olmaz yatmam lazım dikkat edince geçebiliyormuş

Ağır kaldırma fazla iş yapma dedi çok açıklama yapmadı bilgi verdi sadece belki de stres yapmamam için fazla üstünde durmadı haftaya çağırdı kan idrar testleri yapılacakmış ne kadar stres yapmamaya çalışsak ta aklımızı kurcalıyo işte küçük şeyler bile inşallah geçer düzelir
Geçen sene hamile bir arkadaşa öyle demişti doktoru.Sadece plesanta aşağıda olduğu için sezeryanın biraz zor ve uzun sürer kanama vs anlamında demişti.Sağlıkla dünyaya getirdi yavrusunu merak etme canım

Kızlar doktordan yeni geldim biraz bozulma varmış plasentada galiba rahmin alt kısmına yakınmış yaşayan oldu mu hiç böyle bişey kendiliğinden geçer mi acaba ağır şeyler kaldırmayıp iş yapmayacağım haftaya tekrar kontrol var inşallah düzelir 😔
Ev işi nankör yap yap bitmez , kendini yorduğuna değmez , eşin de açlıktan ilgisizlikten ölmez , önce kendini ve bebeğini düşün , azıcık bencillik edebileceğimiz tek an özellikle ilk bebeği beklerken .

umarım dinlenirsen hersey normale döner 🙏🏻🙏🏻

Valla çok doğru. Hatta bunu benim doktor yendem de söyledi. Dayım kadın doğum uzmanı, eşi yengem de enfeksiyon hastalıkları uzmanı prof kadın. Bana dediği yegane şey, ne kadar üzerine düşersen o kadar olumsuzluk çıkar. Doktor olarak ondan bile bunu duyunca ben de biraz oluruna bıraktım :KK70:

darısı başıma 😅😅

2gün önce sağ tarafımda farklı bi ağrı ve ara ara batmalar hissetmiştim ne olur ne olmaz diye dün kontrole gittik herşey yolunda şükür 10.haftamızdayız doktor bu tarz ağrıların çok normal olduğunu söyledi 2 hafta sonra 2li test için gidicez heyecanlar hiç bitmiyor 😍
Şuan tam da yaşadığım şey bu benim de sol tarafımda daha yoğun kasık ağrısı ara ara batma oluyor özellikle dün ve bugün , benim de çarşamba randevum var ondan bekliyorum inşallah benimki de mühim bir şey değildir .

2gün önce sağ tarafımda farklı bi ağrı ve ara ara batmalar hissetmiştim ne olur ne olmaz diye dün kontrole gittik herşey yolunda şükür 10.haftamızdayız doktor bu tarz ağrıların çok normal olduğunu söyledi 2 hafta sonra 2li test için gidicez heyecanlar hiç bitmiyor 😍
Ben de bunu merak ediyordum benim de öyle batmalarım çok olmaya başladı.daha randevuya 2 hafta var.normalse iyi bari 😌

Merhaba arkadaslar 10+0 gunle bugun kontrole gittik. Artik cok sukur bebek görünümünü almıştı kıpır kipirdi maşallah. Tabi bunda sabah yedigim Nutella ekmeğin etkisi var midir bilmem:)) bu arada bende 1 kilo almisim:KK43: güya diyetisyene başladım. Henuz icraate gecemedim.iki hafta sonra ikili taramaya gireceğiz kismetse
ay ne güzel maşallah 😍 aynıyız ama benim doktor en son 8+4 de gördü 3 hafta sonra gel dedi.şimdiye randevu bulsaydım belki ben de hareketlerini görürdüm 😌 beklicez gari 🙈

Geçen sene hamile bir arkadaşa öyle demişti doktoru.Sadece plesanta aşağıda olduğu için sezeryanın biraz zor ve uzun sürer kanama vs anlamında demişti.Sağlıkla dünyaya getirdi yavrusunu merak etme canım
Baktım ben de youtube da kaan kocatepe nin açıklamasına başlarda olabiliyor rahim büyüdükçe yukarı tekrar çıkıyor dedi o yüzden fazla da takmamaya çalışıcam stres yapmak daha kötü dinlenirim 1 hafta... benim okuduğum kötü yorumlar en kötü olanlardı heralde başlarda bi sıkıntım olmadığı için biraz ağır iş yaptım saldım kendimi demekki dikkat etmek gerekiyo ilk 3 ay
Ev işi nankör yap yap bitmez , kendini yorduğuna değmez , eşin de açlıktan ilgisizlikten ölmez , önce kendini ve bebeğini düşün , azıcık bencillik edebileceğimiz tek an özellikle ilk bebeği beklerken .

umarım dinlenirsen hersey normale döner 🙏🏻🙏🏻
Aynen öyle inşallah teşekkür ederim 🙏

Şuan tam da yaşadığım şey bu benim de sol tarafımda daha yoğun kasık ağrısı ara ara batma oluyor özellikle dün ve bugün , benim de çarşamba randevum var ondan bekliyorum inşallah benimki de mühim bir şey değildir .

Ben de bunu merak ediyordum benim de öyle batmalarım çok olmaya başladı.daha randevuya 2 hafta var.normalse iyi bari 😌
Bebeğin olduğu tarafta ağrı olabiliyor baskı yapiyodur

ay ne güzel maşallah 😍 aynıyız ama benim doktor en son 8+4 de gördü 3 hafta sonra gel dedi.şimdiye randevu bulsaydım belki ben de hareketlerini görürdüm 😌 beklicez gari 🙈
çok geç çağırıyolar dimi ya daha yeni bi hamilelik var en az muayene süresi bitmeden tekrar bi çağırabilirler yada bizmi acele ediyoruz anlamadım ☺️

çok geç çağırıyolar dimi ya daha yeni bi hamilelik var en az muayene süresi bitmeden tekrar bi çağırabilirler yada bizmi acele ediyoruz anlamadım ☺️
Hahah bence bizim içimiz içimize sığmıyor
İnsan Hergün görmek istiyo 🥰♥️ ama iyilerdir
Kanama agrı olmadığı sürece herşey yolundadır demişti Doktorum bana 🥰

Hahah bence bizim içimiz içimize sığmıyor
İnsan Hergün görmek istiyo 🥰♥️ ama iyilerdir
Kanama agrı olmadığı sürece herşey yolundadır demişti Doktorum bana 🥰
ağrıda cok nadir arada oluyor rahim içinde kese bebek büyüyor heralde ondan ama şükür dayanılmayacak agrılar değil hanilelik belrtilernz nasıl benm azaldı gibi akşamdan akşama bi bulantım oluyor o kadar bide uyku hali sürekli ☺️

ağrıda cok nadir arada oluyor rahim içinde kese bebek büyüyor heralde ondan ama şükür dayanılmayacak agrılar değil hanilelik belrtilernz nasıl benm azaldı gibi akşamdan akşama bi bulantım oluyor o kadar bide uyku hali sürekli ☺️
Valla canım geliyor gidiyor gün gün tutmuyor Bişey olmazsa strese giriyoruz noldu birden bire 😟 sonra bir yorgunluk çöküyor arada bir mide bulantısı ama yine kötüsün 😂 psikolojim bozuldu yemekte yiyemez oldum şaşırdım 🤪

Evet gayet normal bu tarz ağrılar beklenen şeyler dedi ama siz yeni yaşıyorsunuz merak etmeniz normal dedi endişe edecek bşy yok şimdilik 😍

Valla canım geliyor gidiyor gün gün tutmuyor Bişey olmazsa strese giriyoruz noldu birden bire 😟 sonra bir yorgunluk çöküyor arada bir mide bulantısı ama yine kötüsün 😂 psikolojim bozuldu yemekte yiyemez oldum şaşırdım 🤪
aynen benimde öyle oluyor mutfaga girip yemek yapmak nasıl eziyet oldu ailem uzakta kaynvalidem memlekette yardım edenim yok eşim elinden geldiğince destek oluyor ama geçen akşam yemek yok nasıl yapıcam diye oturup ağladığımı biliyorum 🙈 hormonlarda altust tabi

Evet o tür agrılar normalmış
Önemli olan dayanılmaz olmaması 🤲🏻
Benim de göğüslerim arada gerginleşiyor yatamıyorum
Mide bulantısı , halsizlik hep devam eden şeyler
Valla kendimi aciz gibi hissediyorum hormonlardan sanırım
Hiç bişi yapamıyorum üzüyo bu durum beni

aynen benimde öyle oluyor mutfaga girip yemek yapmak nasıl eziyet oldu ailem uzakta kaynvalidem memlekette yardım edenim yok eşim elinden geldiğince destek oluyor ama geçen akşam yemek yok nasıl yapıcam diye oturup ağladığımı biliyorum 🙈 hormonlarda altust tabi
Hic sorma bende 5 gündür adım atmıyorum mutfağa eşim yapıyor ama anneme gideceğim çocukta var eşime fazla olduk biraz da annem baksın hem evim cok kokuyor biraz uzaklassam iyi olacak

Evet o tür agrılar normalmış
Önemli olan dayanılmaz olmaması 🤲🏻
Benim de göğüslerim arada gerginleşiyor yatamıyorum
Mide bulantısı , halsizlik hep devam eden şeyler
Valla kendimi aciz gibi hissediyorum hormonlardan sanırım
Hiç bişi yapamıyorum üzüyo bu durum beni
Bende öyle yaptıgım seyleri artık yapamayınca üzülüyorumm bazen oturup aglıyorum gogus agrım eskisi gibi yok ya belirtilerim azaldı 9+2 olduk bence zamanla dahada azalıcak daha iyi olucaz insalalh ben hepsine ragzıyım yeterki bebeklerimiz sagkıklı olsunda bunların hepsi gelip geçici canım

Bende öyle yaptıgım seyleri artık yapamayınca üzülüyorumm bazen oturup aglıyorum gogus agrım eskisi gibi yok ya belirtilerim azaldı 9+2 olduk bence zamanla dahada azalıcak daha iyi olucaz insalalh ben hepsine ragzıyım yeterki bebeklerimiz sagkıklı olsunda bunların hepsi gelip geçici canım
Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi 🙄🤷🏼‍♀️
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine

Hic sorma bende 5 gündür adım atmıyorum mutfağa eşim yapıyor ama anneme gideceğim çocukta var eşime fazla olduk biraz da annem baksın hem evim cok kokuyor biraz uzaklassam iyi olacak
Çocukta varsa daha zor oda ilgi bekler ister zor olur bende buzdolabının kapagını acınca cok kokuyor vallahi ama gecici bu durumlar 8 haftayı bitirdikten sonra eskiye göre daha bi rahatlamaya basladım sanki 9+2 yiz suan bnce gittikce azalıcak biraz sabır gerekiyor

Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi 🙄🤷🏼‍♀️
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
Kapanıyo tabiki canım ona hiç takılma sen zamanla büyüdükçe önde cıkıcak kapatıcak aradaki farkı

X