- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Genelde 8.haftada duyuluyor o haftalara gelen olmadı daha sanırımHic mi yok,daha erken mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde 8.haftada duyuluyor o haftalara gelen olmadı daha sanırımHic mi yok,daha erken mi?
Benim 2000 de karından gözüktü ama cihazın hassasiyeti önemliymiş sanırım onun İçin.1000 için ancak vajinadan gözükür kesin.Bu 1000 değeri alttan mı üstten için mi? Benim 3400 gözükmedi üstten
Aynen bende öyleydim her türlü olumsuzluk kafamdaydı bugün keseyi görünce brz rahatladım kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla gelsinlerKızlar rahatladım teşekkürler. Ya işte bu panikler hep çok bilgi okumaktan.Fazla bilgi insani deli ediyor. Çift çizgi gördüğümden beri hamilelikten bi emin olamadım. Yok boş gebeliktir, yok kimyasaldır, yok düşük ihitmali...duymadığım birsürü sorun.. Benim de oyle olur diye kafama giriyor. Artık hiç bişey öprenmek istemiyorum artık forum araştırmaları yapmıcam sanırım
5+2 yim bugün ama gitmedim daha kadın doğuma 13 marta randevu aldımCevap icin cok tesekkur ediyorum. Siz kacinci haftanizdasiniz ? Keseyi gordunuz mu ? Allah herkesin gebeligini tamamina erdirsin
Aynen randevu aldım gidicem inşallah teşekkür ederim bebeğe bisi olmasında inşallahNormal koşullarda 5in üstünde ama Hamilelikte değer 2.5 üstüyse başlanıyor ilaç.Bir tiroid hastası olarak endokrin gitmenizi tavsiye ederim .
Vajinal 6 diyolar diye sabirsizca soruyom.karindan 8.hayirlusi bakalimGenelde 8.haftada duyuluyor o haftalara gelen olmadı daha sanırım
Merhaba sat 24 ocaktaki en son. Regl 3gun once test yaptım hafif silik çıktı ertesi gün bidha yaptim biraz net çıktı. Sonra saglik ocağına gittim test yaptılar folik asit verdiler hemen 2 gun sonra sonuçları aldım gebelik var dediler 5 yada 6 haftalık dedi .1 martta dr gittim karından kese görünmedi kan testi istedi yeniden 1250 beta çıktı. Sonra ilk geceliğine vqjinal görülmüştü söyledim o şekilde baktı ve kese göründü 15 fun sonra gel dedi kalp atışı icin sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah rabbimAnnişler hepinize merhaba :) Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Bugünilk defa kontrole gittim keseyi görmek ümidi ile ancak sadece yerini görebildim koyu renkli henüz oluşmamış maalesef 5+1 günlük hamileyim. Sat 28 ocaktı. Gebelik de geç ortaya çıktı bende. Bugün dr'um geç döllenme olabilir haftaya pzt ya da salı gel kese görünür dedi ancak içimi bir huzursuzluk kapladı Adetlerim de çok düzenlidir böyle bişey olabilir mi sizce? Allah korusun dış gebelik olmasın... 26 şubatta betam 60, 1 martta 400'dü daha da kan vermedim. Siz keseyi ne kadar sonra görmüştünüz?
Doktorlar çok gerekli görmedikçe vajinal bakmıyorlar sanırımVajinal 6 diyolar diye sabirsizca soruyom.karindan 8.hayirlusi bakalim
InşâAllah:) 12 sene,haddinden fazla olumsuzluk,o yuzden endiseliyim hep,pazartesi asiri stres yaptim,gitti mi buda dite korkuyorum açikcasiDoktorlar çok gerekli görmedikçe vajinal bakmıyorlar sanırım
Hiç merak etme zaman su gibi akıp geçiyor bir bakmışsın kucağında insalalh
İnşaallah bütün yavrular sağlıkla gelirEvet mantikli.ama bizler malesev kotu tecrubesi olanlariz diye pinpirikliyiz
Inquisitive hayırlı olsun canımm.. regl haftanla usg haftan uyuştumuBugun 5+0 olduk teyzeler :)) kese gorundu, haftaya kalp atisi icin gidecegim, bir de transferdeki diger embriyoyu da gozleyecegiz belki gorunur diye.
Bunun haficinde melinda- midem ayni senin gibi, bulanti desen sayilmaz ama sanki icim kabarmis gibi, degisik bir his...
patisserieyumyum ikimiz de akademisyenmisiz :)) ben zamaninda doktora yeterlilige 40 gunluk lohusa olarak girmistim, mememden sutler aka aka sinav olmustum... bu seferki docentlik hazirligina denk geldi, nasip :))
Evet forumlar çok kafa karıştırıyor akışına bırakmak lazım aslında ama bakmadan da edemiyorumKızlar rahatladım teşekkürler. Ya işte bu panikler hep çok bilgi okumaktan.Fazla bilgi insani deli ediyor. Çift çizgi gördüğümden beri hamilelikten bi emin olamadım. Yok boş gebeliktir, yok kimyasaldır, yok düşük ihitmali...duymadığım birsürü sorun.. Benim de oyle olur diye kafama giriyor. Artık hiç bişey öprenmek istemiyorum artık forum araştırmaları yapmıcam sanırım
Evet benim 1 hafta fark var3 gün fark hiç önemli değil bı kaç hafta fark bile olabiliyor ultrasonda
Tup bebek olmasindan mutevellit regl haftam degil transfer tarihim dikkate aliniyor. dr. pek boyuta takilmadi sanki, bana ozel birsey demedi. onun icin birinci oncelik kalbin atmasi, bir de haftaya kadar kesenin buyuyor olmasi...Inquisitive hayırlı olsun canımm.. regl haftanla usg haftan uyuştumu
Merhaba canim. Ben cok uykulu hissediy9rum biraksalar 7/24 uyuyacagim o kadar yani. Ilk gebelikte boyle olmamistim bu baya yorgun hissettiriyor beni. Pek istahta yok dedigin gibi ogluma eslik etmek icin yiyorum yemegi. Insallah uzun surmez oglusla cok zor oluyor uyuyamiyorumGüzel annelerim hayırlı cumalar Sizlerdede halsizlik ,iştahsızlık hali oluyor mu bthcg verirken vitaminlerimede baktırdım ama şükür hepsi güzeldi zaten 3 aydır kullanıyordum vitamin bu kadar erken başlamasına şaşırdım
Ya çok sevindim meslektaşız :) doğumdan sonra yeterlilik çok zor olmalı siz baya ilerdesiniz maşallah darısı bana. Bende inşallah doğumdan önce doktora tezimi sunucam :)Bugun 5+0 olduk teyzeler :)) kese gorundu, haftaya kalp atisi icin gidecegim, bir de transferdeki diger embriyoyu da gozleyecegiz belki gorunur diye.
Bunun haficinde melinda- midem ayni senin gibi, bulanti desen sayilmaz ama sanki icim kabarmis gibi, degisik bir his...
patisserieyumyum ikimiz de akademisyenmisiz :)) ben zamaninda doktora yeterlilige 40 gunluk lohusa olarak girmistim, mememden sutler aka aka sinav olmustum... bu seferki docentlik hazirligina denk geldi, nasip :))
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Öyle gezinirken yazınıza denk geldim. Bu doğum tarihi hesaplama olayı doktor görüşüne göre değişiyor galiba. Benim de tüp bebek, Doktorum sata göre hesapladı ve kim sorarsa bu şekilde hesaplanacağını söylersin demişti. Tüp bebek doktorumdan ayrılıp yaşadığım yerde takibe başladığım doktorum da direk sata göre hesapladı.Tup bebek olmasindan mutevellit regl haftam degil transfer tarihim dikkate aliniyor. dr. pek boyuta takilmadi sanki, bana ozel birsey demedi. onun icin birinci oncelik kalbin atmasi, bir de haftaya kadar kesenin buyuyor olmasi...
Evet normal tup bebekde adete gore hesaplaniyor.ama bazilari haric,transferi bazen 5 gun bazen ertesi aya ertelenenler var.bazen havuz bile yapiyorlarMerhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Öyle gezinirken yazınıza denk geldim. Bu doğum tarihi hesaplama olayı doktor görüşüne göre değişiyor galiba. Benim de tüp bebek, Doktorum sata göre hesapladı ve kim sorarsa bu şekilde hesaplanacağını söylersin demişti. Tüp bebek doktorumdan ayrılıp yaşadığım yerde takibe başladığım doktorum da direk sata göre hesapladı.
Aklına hiç kötü şeyler getirme lütfen stres her şeyin düşmanı iyi şeyler düşün hep. İnşallah sağlıkla gelecek bu bebişinInşâAllah:) 12 sene,haddinden fazla olumsuzluk,o yuzden endiseliyim hep,pazartesi asiri stres yaptim,gitti mi buda dite korkuyorum açikcasi