2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende onu merak ediyorum nasıl söylediniz veya söyleyeceksiniz kardeş haberini ? Tecrubelere ihtiyacım var benimde 🙄🤔 Ben dayanabildigim kadar dayanicam bir kac hafta daha en azindan,benim ki 8 yasinda ve pek oralı degil kardeş diye bir derdi yok.Arada bir kardeşin olsa naapariz falan diyorum ,en çok beni seveceksiniz degil mi diye sorup gözleri doluyor.iyice çıkmaza girdim ben 🥲🥲
İşiniz zor gibi ama hiçte belli olmaz bakarsınız kendisi de ona bakmaktan sevmekten sizlerin tepkisini farketmez bile 🙏
Bu testlerın hıc bir garantısı yok sadece olasılıgı söyluyor. Hadi diyelim amniyosentez de yaptırın sonuc kesınlestı bebegını aldıracakmısın? Eger cevabın hayırsa bu teste gerek yok. Bir cok yaptıran kişi bilmeden zprunlu gıbı dusunup yaptırıyor sanırım, 😐 inşallah yavrularımız saglıkla dogar. Ben kızımdada sadece detaylı ultrasona gırmıstım. Kesın önerırım onu eger ona gırmeseydım bebegımı besleyen bir damarın tıkalı oldugu bılemeyecek belkıde bebegımı kaybedecektım Allah korusun.

Kızım cok isteklıydı ve test yaptıgım aksam esıme ve kızıma aynı anda soyledim testın basında hep beraber beklesık pozitif olunca kkzımın ısrarıyka kan testıne kostuk :) bastan beri söyledıgım ıcın hıc pişman degılım. Fakat oncesınde anlatmıstım testte hamıle oldugum cıksa bıle hangi sürecte kesın kardesının karnımda olduguna emın olacıgımızı falan :) dün mesela esım gelemedi kızımla ıkımız gıttık kalp atısı duymaya cok guzel bu sürece dahil olması 😍
Çok iyi yapmışsınız bende herkese soylemsinden korkup kalp atışını bekledim ondan sonra inşallah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum 💓

İşiniz zor gibi ama hiçte belli olmaz bakarsınız kendisi de ona bakmaktan sevmekten sizlerin tepkisini farketmez bile 🙏

Çok iyi yapmışsınız bende herkese soylemsinden korkup kalp atışını bekledim ondan sonra inşallah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum 💓
Cok sukur kımseyıde gormeyınce telefonada kas gözle sırrı tuttu kızım 🙂 kardesı olsun ıstıyomu cok mutlu olur

Kızlar tahlıllerı yapyırayım dıye saglık ocagına gıttım yolda hıc yakın degıl 25 dk da falan yuruduk kızımla 😐 bosuna gittik sistemde hata varmıs bugun kan tahlılı yapamıyorlarmıs. Sımdı eve geldim ve ilk kez kahverengı akıntı gordum 😔 kızımdada böyle olmustu bakıcam devam edecekmı duruma gore doktora gıdicem ☹️

Kızlar tahlıllerı yapyırayım dıye saglık ocagına gıttım yolda hıc yakın degıl 25 dk da falan yuruduk kızımla 😐 bosuna gittik sistemde hata varmıs bugun kan tahlılı yapamıyorlarmıs. Sımdı eve geldim ve ilk kez kahverengı akıntı gordum 😔 kızımdada böyle olmustu bakıcam devam edecekmı duruma gore doktora gıdicem ☹️
Doktorunuza ulasin progesteron başlatabilir. Cok geçmiş olsun

Allah razı olsun bugun lekelenme oldu bende cok cok korktum ıgne atıldı ama sansıma bugun mıde bulantı larım da kesıldı Allah im hem leke oldu ıgnede ıse yaramıcak sanırım mıde bulantım gectı dıye o kdar korktum ki.. Sonra doktora soyledım ne alakası var bır suru hıc mıde sorunu yasamaya anne adayımız var deedı
Amin, cümlemizden. Evet hiç merak etmeyin, ben de hiç olmamasından şikayetçiyim çünkü deli gibi yiyorum 🙈 azıcık bende de olsa fena olmazdııı

Benim de ağzımdaki şu kan tadı beni çok rahatsız ediyor 😔mide bulantı bu saatlerde böyle içim dönüyor gibi ama dayanılmaz ve kusulacak kadar değil ... dün bebeğimi ve kalbini duydum ama bu gün gene aklım onda duymak istiyorum böyle olan varmı 😔♥️

Amin, cümlemizden. Evet hiç merak etmeyin, ben de hiç olmamasından şikayetçiyim çünkü deli gibi yiyorum 🙈 azıcık bende de olsa fena olmazdııı
Aaaaayy hiç boşuna üzülmeyin öyle de kötü oluyor ben de bulantıyı bastıracağım diye habire yiyorum, kusma yok.Şişiyorum iyice 😂 Her türlü alacağız galiba 🙈

Bana bol bol yuru bu haftalarda dedıler ama ben de evde iş yaptıktan sonra leke oldu kahverengı. Cok yorulmuştum ama:!( dun iğne atıldı sonra bır daha leke falan olmadı. Ama bugun hep kasıklarımda agrı var leke yok kucuk kucuk sancılar var. İlk gebelıgım gercekten tedirginim korkuyorum. 32 yaşındayım annem keske yanımdaolsa dıye aglıyorum hem duygusalım hem şaşkınım ınsallah şu surecı sağlıkla atlatırım

Benim de ağzımdaki şu kan tadı beni çok rahatsız ediyor 😔mide bulantı bu saatlerde böyle içim dönüyor gibi ama dayanılmaz ve kusulacak kadar değil ... dün bebeğimi ve kalbini duydum ama bu gün gene aklım onda duymak istiyorum böyle olan varmı 😔♥️
Biraz daha sabredelim hareketlerini hissedince herşey daha güzel oluyor.bu defada biraz fazla uyusa merak ediyoruz gerçi ama öyle olunca eşim karnimdan dinliyodu kalp sesini hem bı çikolatayla hareketleniyorlar😍

Biraz daha sabredelim hareketlerini hissedince herşey daha güzel oluyor.bu defada biraz fazla uyusa merak ediyoruz gerçi ama öyle olunca eşim karnimdan dinliyodu kalp sesini hem bı çikolatayla hareketleniyorlar
Kaçıncı haftadan itibaren eşim kulağını dayayıp duyabilir? 😍 Bu çok heyecanlı ve özel bir durum Allah bana da nasip eder ınsallah ve tüm anne adaylarına. Sağlıkla ilerler inşallah Sürecimiz

Biraz daha sabredelim hareketlerini hissedince herşey daha güzel oluyor.bu defada biraz fazla uyusa merak ediyoruz gerçi ama öyle olunca eşim karnimdan dinliyodu kalp sesini hem bı çikolatayla hareketleniyorlar😍
Gerçekten tatlım o zamanlar içi rahatlıyor insanın şimdi kalbi dün duydum ya bu gün acaba iyi mi diyorum psikolojik sanırım Dr da bana 4 hafta sonra gel dedi dün nasıl yapsam bilmiyorum

Bana bol bol yuru bu haftalarda dedıler ama ben de evde iş yaptıktan sonra leke oldu kahverengı. Cok yorulmuştum ama:!( dun iğne atıldı sonra bır daha leke falan olmadı. Ama bugun hep kasıklarımda agrı var leke yok kucuk kucuk sancılar var. İlk gebelıgım gercekten tedirginim korkuyorum. 32 yaşındayım annem keske yanımdaolsa dıye aglıyorum hem duygusalım hem şaşkınım ınsallah şu surecı sağlıkla atlatırım
Yaa canın benım.. Seni nasıl iyi anlıyorum kızıma hamıleyken komsumda hamıleydı apartmanda eve cıkarken baktım evı kalabalık evınden pogaca kokusu gelıyo eve gelıp nasıl aglamıstım benım annem yanımda yok diye 😔 şimdide öyle birde üstüne korona eklendi yine yanlız kaldık. Muayne ettımı kese etrafında kanama gördümü,? Gercekten ınsanın annesının uzakta olması cok cok kötü en cok hamıleyken ihtiyaç duyuyor insan

Kaçıncı haftadan itibaren eşim kulağını dayayıp duyabilir? 😍 Bu çok heyecanlı ve özel bir durum Allah bana da nasip eder ınsallah ve tüm anne adaylarına. Sağlıkla ilerler inşallah Sürecimiz
Yaa ta hatirlamiyorum ama 20 haftalardi galiba derinden bı ses duyuyorum diyordu.amin inşallah
Gerçekten tatlım o zamanlar içi rahatlıyor insanın şimdi kalbi dün duydum ya bu gün acaba iyi mi diyorum psikolojik sanırım Dr da bana 4 hafta sonra gel dedi dün nasıl yapsam bilmiyorum
Aslında bu süreçte ne kadar az gitsek o kadar iyi öyle düşünürsek daha rahat oluruz hastalık o kadar ilerledi ki bı saniyede kapılan bişey zaten kimde olduguda belli değil doktor bir sorun görmediği sürece ayda bir gitmek en iyisi

X