- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Hayirlisi canim.Allah saglikli kavusdurdunda ikiz filan sorun diyil,bakimi zor olursa buralarda tirnagina hasret teyzeleri cok,cagirirsiz yardim ederiz :)sen dogurmana bako ihtimalden korktuğun İçin randevu aldım.. plansız bi hamilelikti süpriz oldu ama ikiz ihtimali korkuyuyor çok .. ya da sağlıksız bişeyler mi var mol gebelik vs .. ?? hayırlısı bundan sonrası.. akşam kesinleşir umarım .
Dediğiniz gibi hiç bi yorum yapmadı doktor artışa. Ultrasonda kese gözüktü , tek kese var 6mm .. herşey normalmiş. Progrsteron tahlili istedi sadece. haftayA haftanın sonu gibi kalp atışı olur dedi .Bence artış normal ilk günlerde çok fazla artıyor sonra yavaşlıyor, iki gebeliğimde de benzerdi sonuçlarım sizinle, ikiz değillerdi
Mrb canım hatirladinmi beni. Mayıs annleriydi galiba yazismistik seninle. Geçmiş yıllarda. Burada görünce çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun canım.Bence artış normal ilk günlerde çok fazla artıyor sonra yavaşlıyor, iki gebeliğimde de benzerdi sonuçlarım sizinle, ikiz değillerdi
Başka Melinda olabilir mi acaba canım, benim gebelikler geçen yıl oldu, kaybettimMrb canım hatirladinmi beni. Mayıs annleriydi galiba yazismistik seninle. Geçmiş yıllarda. Burada görünce çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun canım.
Merhaba canım aynı dilekleri senin içinde diliyorumKızlar merhabalar. Öncelikle Hepinizi çok tebrik ederimSağlıklı bir gebelik süreciniz olsun inşallah.
Ben çok şişkinlik ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Kabızlık yok. Sizlerde de böyle bir durum var mı geçirmek için ne yapıyorsunuz? Kıvranıyorum resmen ağrıdan şuan
Hayır Canım süt içmiyorum karnabahar yemiştim dün malesef ondan dolayı oldu muhtemelenMerhaba canım aynı dilekleri senin içinde diliyorumsüt içiyorsan laktozsuz denemeni tavsiye ederimm bende süt gaz yapıyor
Canım benim ilk kez pazartesi yaptırdım 16.2 çıktı çarşamba baktırdığımda 71.8 çıktı 3 katından fazla çıkmıştıGeçen hafta salı günü 88 çıkmıştı bhcg , dün tekrar ölçtürdüm 2060 çıktı..sat 28 Ocak.. fazla artış olunca endişelendim (600 -800 civarı çıkması lazımdı 2 kat artışla) bugün akşam İçin randevu aldım Muayeneye için.. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama değer yüksek olunca erkene alındı.
Benimde ara ara vuruyo sabah uyanınca kahvaltı etmezsem hemen çok bulanıyoKızlar selamlar, mide bulantınız ne durumda benim günün alakasız saatleri oluyor bulantım doktor çok erken dedi
Teşekkürler ilginize, doktorda hiçbi yorum yapmadı zaten artışa.. herşey normalmiş şuan içinCanım benim ilk kez pazartesi yaptırdım 16.2 çıktı çarşamba baktırdığımda 71.8 çıktı 3 katından fazla çıkmıştı
Canim ya niye senin yazin altinda dogumu gec yaziyor.adet 25 ise dogum 1.11.2021 olmasi lazim diyil mi?Merhaba sanırım aynı tarihiz benim regl 25 ocakta olmuştum .1 mart da 5 haftalık oluyor nasipse
Canım merak ettim ikiz mi seninAnladım süperrr çok sevındımm benım doktorumda gittiğimde beta artışımı ikiz gibi dedi olmayadabilir dedi. Durup dururken söyleyince düşündürdü tabi.. cuma günü görücez dedi çok şaşırdım benım normal gebelik.. ama eşimin tarafında fazlaca ikiz var ama erkek tarafından geçmiyormuş sanırım bilemedim ama çok meraklandım
Canım üzgünümmelinda- değer düşüyor canım kimyasal gebelik maalesef
Bende de var su içmiyorum çok ondan galibaKızlar kabızlık yaşayan var mı bende kabızlık başladı ya
Belli değil daha cuma günü gitcem doktoraCanım merak ettim ikiz mi senin