2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hayirlisi canim.Allah saglikli kavusdurdunda ikiz filan sorun diyil,bakimi zor olursa buralarda tirnagina hasret teyzeleri cok,cagirirsiz yardim ederiz :)sen dogurmana bak

Bence artış normal ilk günlerde çok fazla artıyor sonra yavaşlıyor, iki gebeliğimde de benzerdi sonuçlarım sizinle, ikiz değillerdi
Dediğiniz gibi hiç bi yorum yapmadı doktor artışa. Ultrasonda kese gözüktü , tek kese var 6mm .. herşey normalmiş. Progrsteron tahlili istedi sadece. haftayA haftanın sonu gibi kalp atışı olur dedi .

Bence artış normal ilk günlerde çok fazla artıyor sonra yavaşlıyor, iki gebeliğimde de benzerdi sonuçlarım sizinle, ikiz değillerdi
Mrb canım hatirladinmi beni. Mayıs annleriydi galiba yazismistik seninle. Geçmiş yıllarda. Burada görünce çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun canım.

Mrb canım hatirladinmi beni. Mayıs annleriydi galiba yazismistik seninle. Geçmiş yıllarda. Burada görünce çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun canım.
Başka Melinda olabilir mi acaba canım, benim gebelikler geçen yıl oldu, kaybettim. Teşekkür ederim güzel dilekler için inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur meleğim Allah’a emanet

Kızlar merhabalar. Öncelikle Hepinizi çok tebrik ederim Sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun inşallah.
Ben çok şişkinlik ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Kabızlık yok. Sizlerde de böyle bir durum var mı geçirmek için ne yapıyorsunuz? Kıvranıyorum resmen ağrıdan şuan

Merhaba canım aynı dilekleri senin içinde diliyorum süt içiyorsan laktozsuz denemeni tavsiye ederimm bende süt gaz yapıyor

Kızlar selamlar, mide bulantınız ne durumda benim günün alakasız saatleri oluyor bulantım doktor çok erken dedi

Canım benim ilk kez pazartesi yaptırdım 16.2 çıktı çarşamba baktırdığımda 71.8 çıktı 3 katından fazla çıkmıştı

Canım merak ettim ikiz mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…