- 13 Temmuz 2020
- 1.675
- 1.901
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.641
Darısı başımıza bu aralar bağırma ve ağlama krizleri başladı uykusunu 1 e düşürmeye çalışıyorum ben de bazen şekerleme de yapıyo erken uyanıp çok huysuzlanınca ama baya bi zorlamaya başladı beni anlatsam uzun bir yazı olurEmzirmeyi günde bir kere akşam yatmadan önceye düşürdüm.yakında tamamen bıraktırıcam.zamanla azaltmak en iyisi o da ben de çok üzülmedik aylar önce gece emzirmeyi kestim sonra gündüz azalttım.isteyince farklı şeylerle oyalıyorum bazen parka çıkarıyorum.bazen meyve salatalık havuç veriyorum.portakal sıkıp biberona koyuyorum.artık süt ısıtıp vermeye başlasam iyi olacak
Uykusu da tek uykuya düştü.birkaç haftadır uyku gerilemesi yaşıyorduk uyuması 12yi buluyordu.iki gündür geçti sanki
Konuşmasına takılma bence yine de bikaç kelime diyo bilinçsiz olsa bile zamanla öğrenir hiçbişey söylemese o zaman doktora götürmek gerekebilirdi belki de zaten sağlık ocağına 1 buçuk yaş kontrolünde farklı bir durum fark ederseler söylüyorlar ebelerMerhaba arkadaşlar. Benim de oğlum 25 Kasım 2021 doğumlu. Sürekli takip ediyordum bu sayfayı ama ilk defa yazıyorum. Siz de bebisler konuşmaya basladimi. Bizim başlamadı henüz yani mama aba meme dede diyor ama bilinçli değil. Bide yukarıda bir arkadaşımız da yazmış süpürgeye ve arabalara çok düşkün diğer oyuncaklardan hemen sıkılıyor. Ama konuşma olarak gecikti. Ona kafama takıyorum..sizin bebisler konuşmaya basladimi. ?