- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.601
Kizlar merhaba. Son bir aydır oğlumda bir uyku problemi başladı yaşayan var mı aranızda...şöyle ki uyanınca emdirirdim tekrar uyurdu .şimdi uyanıyor emmiyor ağlıyor salonu işaret ediyor bildiğin uyanıyor yani...misal bu gece...gece birde uyandı üçe kadar uyutamadım..fazla mi uyuyor derseniz hayır. Rutinimiz şöyle. Genelde 07.30 gbi uyanir. 11.30 gbi uyur yada 12 gbi üç gbi uyanır akşam uykusuna 21.30 gbi gecer...niye böyle yapıyor bilmiyorum azilarida cikardi...sabah çok erken ise gdyorum hem kendime üzülüyorum hem uykusunu alamıyor diye ona...gece emmesini kesemiyorum çünkü uyanınca emesiye kadar agliyo..
Eğer bunu alışkanlık edinmezse düzelir heralde, böyle değilmiş önceden hem.. Yine bebekten bebeğe değişiyor tabi ama benim oğlan 2 uyku yapıyor gündüz.. Genelde 2’şer saat.. Akşam uykusuna da 18:30-19:00 gibi ystıyor ve sabah 6:30-7 gibi ayakta.. Gece kaçta yatarsa yatsın sabah kalkışı hep aynı hatta.. Yani bi geçiş dönemi olabilir, diş olabilir, bilemiyoruz ki işte.. söyleyemiyorlar da daha.. Düzelir umarım canım..