- 19 Haziran 2012
- 613
- 534
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Pazartesi gideyim diyorumArtış çok güzel haftaya görülür bende hafta gitcem görürüz inşallah
Hayırlısı olsun canımmm Allah en doğru vakitte en hayırlısını nasip etsinKızlar ben adet oldum maalesef. Doktorum kimyasal geçirdiğimi söyledi. Zaten onca belirtiye rağmen, kanda da pozitifi görmeme rağmen aşırı umutsuzdum, kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim demek ki bundanmış. Hayırlısı diyorum. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz : )
Hayırlı olsun canımmm ne büyük heyecanHerkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum
Biraz daha bekleyip cuma günü gidiyim diyordum ama yazılanlarıda görünce daha erken mi gitsem acaba diye düşündüm kan vermeyen bi ben varım heraldeHayırlı olsun canımmm ne büyük heyecansağlıkla kavuş bebeğine bide kan ver istersen
maşallah baya koyu çıkmış, yüksek çıkar beta hcgHerkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum
Benim cumartesi pazar çok ağrıyordu, bugün düne göre iyi çok şükürKızlar hala alt karnı adet olacak gibi ağrıyanlar varmı?
Hayırlısı olsun yaşayarak öğrenilen birşey zaten merak etmeyinHerkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum
Benim randevum de pazartesiPazartesi gideyim diyorum
4.5 gün oldu benm de öyle sun yok birkaç gündür geçti artıkKızlar hala alt karnı adet olacak gibi ağrıyanlar varmı?
4+3 üm benim ağrıyor, sizin ne kadarlık?Kızlar hala alt karnı adet olacak gibi ağrıyanlar varmı?
Benım 4+4 acaba gaz mı diyorum ama değil bence4+3 üm benim ağrıyor, sizin ne kadarlık?
Benımde geçer gibi olmuştu bugun varHayırlısı olsun yaşayarak öğrenilen birşey zaten merak etmeyin
Benim randevum de pazartesi
4.5 gün oldu benm de öyle sun yok birkaç gündür geçti artık
Rahim büyüdüğü için ve kese oluştuğu için bugünlerde bu ağrılar çok normalmişBenım 4+4 acaba gaz mı diyorum ama değil bence
Bende de var kabızlık sıvı beslenmeye çalışıyorumRahim büyüdüğü için ve kese oluştuğu için bugünlerde bu ağrılar çok normalmişEndişelenme bende gaz ve kabızlık da çok, kabızlıkla kayısı ve incir ile baş etmeye çalışıyorum
Yumurtlama gününü bilmiyorum ama son adet başlangıcım 31 Ocak bitişi 3 Şubatmaşallah baya koyu çıkmış, yüksek çıkar beta hcgYumurtlama gününü biliyor musunuz? Bence bir kan verin ona göre randevu planlarsınız Hayırlısı olsun
Haftaya ptesi olabilirKızlar bugun test verdım brtahcg 533 çıktı. 4 haftalığım. Kese görmeye ne zaman gitmeliyim sizce?
Bende bugun gittim 1250 çıktı beta kese göründü 4 haftalikKızlar bugun test verdım brtahcg 533 çıktı. 4 haftalığım. Kese görmeye ne zaman gitmeliyim sizce?
Bende geçen ay denemiştim.Ben soğan kürü yaptığım ay kızıma hamile kalmıştım
Hosgeldin canim saglikla al kucagina insallahKızlar merhaba ekim annesi zannederken kasım olduğumu öğrendim geç döllenme oldu benim onun için bugün doktora gittim 4+6 haftalıkmışız keseyi gördük çok şükür şimdi kan sonuçlarımızı bekliyoruz
Ben de varim canim. Hic kan vermedim direk kese gordum alttan muayene ileBiraz daha bekleyip cuma günü gidiyim diyordum ama yazılanlarıda görünce daha erken mi gitsem acaba diye düşündüm kan vermeyen bi ben varım heralde