2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın herkese benim gibi beli ve kasığı çok ağrıyan var mı geceden beri ağrıyor uyutmadı da doğru düzgün. Bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Kanama lekelenme falan yok ama yinede korkutuyor inşallah geçer

Günaydın herkese benim gibi beli ve kasığı çok ağrıyan var mı geceden beri ağrıyor uyutmadı da doğru düzgün. Bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Kanama lekelenme falan yok ama yinede korkutuyor inşallah geçer
Kasık ağrım yok ama bel ağrım oluyor benim ilkte de 4 ay sürmüştü bel ağrısı sonra olmamıştı fazla. İçerde şuan inanılmaz bir çalışma var ☺️ herşey normal olabilir oyuzden

Kızlar cumartesi 532 pazartssi 1076 çıktı. İdrarda eritrosit yüksek çıktı. Acaba tehlikeli olur mu ?

Belimde o kadar değil ama kasığımda adet ağrısı gibi derinden bi ağrı giriyo bende de ilk başta sancı gibi geliyodu şimdi ağrı oluyo gün içinde bi kaç defa girip çıkıyo

merhabalar☺️☺️ araniza yeni katildim☺️. benimde sat 26 ocakti.bugun doktor alttan kontrol etti ve kesemin olustugunu soyledi.haftaya tekrar cagirdi kesenin buyumesine ve icinde hareketlenme var mi ona bakicak. benimde regl agrisi gibi agrilarim var doktora soyledim normal dedi kanaman olmadigi surece.
Hoş geldiniz.sat günümüz aynı ben daha doktora gitmedim pazartesi keseyi görürüm bende inşallah

merhabalar☺️☺️ araniza yeni katildim☺️. benimde sat 26 ocakti.bugun doktor alttan kontrol etti ve kesemin olustugunu soyledi.haftaya tekrar cagirdi kesenin buyumesine ve icinde hareketlenme var mi ona bakicak. benimde regl agrisi gibi agrilarim var doktora soyledim normal dedi kanaman olmadigi surece.
Merhaba hayırlı olsun kese boyutunu biliyor musunuz maşallah çok erken görmüşsünüz ☺️

Geçen hafta salı günü 88 çıkmıştı bhcg , dün tekrar ölçtürdüm 2060 çıktı..sat 28 Ocak.. fazla artış olunca endişelendim (600 -800 civarı çıkması lazımdı 2 kat artışla) bugün akşam İçin randevu aldım Muayeneye için.. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama değer yüksek olunca erkene alındı.

Geçen hafta salı günü 88 çıkmıştı bhcg , dün tekrar ölçtürdüm 2060 çıktı..sat 28 Ocak.. fazla artış olunca endişelendim (600 -800 civarı çıkması lazımdı 2 kat artışla) bugün akşam İçin randevu aldım Muayeneye için.. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama değer yüksek olunca erkene alındı.
İkiz olma ihtimali var mı

95/100 ikizdir

Kasık ağrım yok ama bel ağrım oluyor benim ilkte de 4 ay sürmüştü bel ağrısı sonra olmamıştı fazla. İçerde şuan inanılmaz bir çalışma var ☺️ herşey normal olabilir oyuzden

Belimde o kadar değil ama kasığımda adet ağrısı gibi derinden bi ağrı giriyo bende de ilk başta sancı gibi geliyodu şimdi ağrı oluyo gün içinde bi kaç defa girip çıkıyo
Normal olarak göreyim inşallah belim ağrıyor ama çok fazla değil umarım kalp atışını duyarım ve hepimizin gebeliği sağlıklı olarak ilerler

Merhaba hoşgeldiniz inşallah bebeğide sağlıklı olarak görürsünüz. Benimde ağrılarım var ama kanama veya lekelenme olmadığı sürece korkmamak lazım demekki

Merhaba ama aradan nerdeyse bir hafta geçmiş değilmi normal bence bu kadar artış

o ihtimalden korktuğun İçin randevu aldım.. plansız bi hamilelikti süpriz oldu ama ikiz ihtimali korkuyuyor çok .. ya da sağlıksız bişeyler mi var mol gebelik vs .. ?? hayırlısı bundan sonrası 🙏.. akşam kesinleşir umarım .
Bence artış normal ilk günlerde çok fazla artıyor sonra yavaşlıyor, iki gebeliğimde de benzerdi sonuçlarım sizinle, ikiz değillerdi

X