2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canim cok geçmiş olsun, insallah cok iyi olacak, sadece dinlen, hiçbir şey düşünme 🙏🙏🙏 ne demek kim yapacak? Eşin yok mu? O yapacak tabii ki.

Çok geçmiş olsun umarım toparlar hemencecik 😟 🙏

Canım annen yada kauınvaliden hayatta mı? Onlardan biri gelir inşallah. Bir cocugun daha var dımı evde suan daha zor olur bırının durması lazım yanında. Allah yardımcın olsun. Kızımda 2 hafta yatmıstım kanama alanından doktorun dedıgı gıbı yemek wv harıc hep yatmıstım. İnşallah düzelecek hersey tabo yeterki biri gelsin yardıma

çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin 🙏🏻

Destek kuvvet lazım size eş anne komşu hiç olmadı 1 2 hafta yardımcı tutun ücretli yardım alın yemek temizlik. Hazır yemeğinde eşiniz koyar sofraya. Sağlıkla devam etsin inşallah 🙏 bence hemen bir sorun sorusturun yardımcı işini başka kimse yoksa yanınızda

Çok geçmiş olsun canım, eşin yardım eder anneler ya da kardeş varsa müsait onları çağırın 🥺 Kalp atışını duydunuz mu?
Stres yapmadan güzel şeyler düşünmeye çalış, vücudun eritecek o kanama alanını inşallah 🤲

Canım benim senin için dua edeceğim. Umarım güzel haberlerini alacağız. Canını sıkma. Dinlenmene bak. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa bizimle de paylaş lütfen :KK200:

Çok geçmiş olsun 🙏

Canım benim Rabbim yardımcın olsun hiç ağrın falan var mıydı peki ? Merak etme benim arkadaşımın da içinde kanama vardı dışaı akmayan ama çok şükür bugün yarın doğuracak. Sen içini ferah tut fitil çok iyi geliyor bak benim tamamen kesildi fitille. Bir iki güne azalında lekelenme rahatlayacaksın, bolca dua inşallah.

Tatlım geçmiş olsun hiç korkma bende kızımda 17. Haftama kadar hemen hemen geldi kese etrafında kanama alanı vardı fitil iğne kullandım hiç korkma bitanem kalbim duam seninle 🙏

Dualarımız seninle canım stresi en aza indirmeye çalış en büyük etken stres aklına getirme herşey güzel olacak diye düşünmeye çalış inşallah haftaya normele döner herşey ve sağlıkla ilerler dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle 🤲

Lütfen stres yapma canım sen yapman gerekeni yap gerisi Rabbimin takdiri. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ama lütfen üzülüp stres yapma

Kızlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❤ Allah razı olsun hepinizden🙏 kanamam dısarı akmıyor bende gecti diye seviniyordum ,kese etrafında toplanmış kan 😞

Kayınvalidem sizlere ömür, annem ise felçli olan babama bakıyor neyazık ki, eşim bu süreçte destek olucak bi kaç gün ,umarım bir haftayla atlatırım bu durumu uzun sürmez ve kanama alanım gittikçe küçülür 🤲

Bana progeston 200lük yazdı sabah akşam vajinadan fitil şeklinde ,kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ,zor mu bu sekilde kullanmak ,cok mu derine ittirmem gerekiyor çıkmaması için ?

Kızlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❤ Allah razı olsun hepinizden🙏

Kayınvalidem sizlere ömür, annem ise felçli olan babama bakıyor neyazık ki, eşim bu süreçte destek olucak bi kaç gün ,umarım bir haftayla atlatırım bu durumu uzun sürmez ve kanama alanım gittikçe küçülür 🤲

Bana progeston 200lük yazdı sabah akşam vajinadan fitil şeklinde ,kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ,zor mu bu sekilde kullanmak ,cok mu derine ittirmem gerekiyor çıkmaması için ?

Geçecek inşallah dualar hep seninle bak🙏🙏🙏😌
Çok derine itmeye gerek yok. İlk girişi geçince geri çıkmıyor zaten. Parmağın ilk bogumunca bir mesafeye kadar itiyorum. Banada zor ve tehlikeli geldi ama hicbiseyi yokmuş.
Herşey daha güzel olacak inşallah

Kızlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❤ Allah razı olsun hepinizden🙏 kanamam dısarı akmıyor bende gecti diye seviniyordum ,kese etrafında toplanmış kan 😞

Öncelikle çok geçmiş olsun , ben fitil olarak kullanıyorum mümkün olduğunca ileri itmeye calısıyorum.aparatı varsa onu kullanmak yerine parmakla itmek daha iyi oluyor. Birkaç saat sonra sıvı ya da katı geri gelebiliyor acaba tam olmadı mı endişeniz olmasın vücut ihtiyacı kadarını alıp kalanı atıyor 🌺 bebeğiniz sağ salim sizinle kalacak inşallah 🧿🥰

Hayır canım hiç zor değil . Açık konuşayım sivri kısmını yerleştir itiver giriyor zaten . Hiç zorluğu yok

Pruloton depont die iğne vuruldun mu canım sabah öğle akşam 2 şer tane kullanan var progesterenu az geldi bana ama sor istersen sanimi
Bir Dr ise🙏

Yok canım zor değil ben ilk hamileliğimde kullanmıştım bı zorluğu yok fitil olarak kullanmak daha etkiliymis hemde yan etkileri olmuyormuş zaten. Şifa olur inşallah

Merhabalar, bir sorum olacaktı benim tüp bebek 5. Haftanın içinde bir gebeliğim var. Keseyi de gördük çok şükür. Ama 2 gündür kahverengi akıntım var. Dün telaşla buradaki doktoruma gittim ilaçlardan olabilir demişti artarsa endişeleniriz dedi. Ancak bugün kırmızı bir kaç noktaya döndü. Epey korktum. Tüp bebek merkezindeki doktorumun aramasını bekliyorum. Bunu yaşayan oldu mu😔
Son durum nedır. Iyı haberlerınız gelsin ınşallah

*** Düzeltme: gözünüz aydın. Kalp atışını duymuşsunuz. 🧿🧿 Darisi başımıza.

Sibelim84 Sibelim84 tebrik ederim canım sen de duymussun 🧿🥰🥰

Sibelim84 Sibelim84 gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah 😍

Merhaba tecrübeli anne ve anne adayları. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs. Gebelik belirtisi filan olabilir mi 😔
En dogrusu test yapmak çünkü belirtıler adet belirtılerıyle aynı. Benım sadece gogus hashasıyetım oldu adetde olduğu gbı. Hakkınızda hayırlısı olsun ıns

Ben fıtıl olarak kullanmasam olur mu derdim modern dokunmazsa gece yatmadan ıc dedı öyle alıyorum

Bu arada kızlar 7.5 yasında bır kızım var kardesı olsun çok ısıtıyordu. Bugun ona bır hedıyemız olduğunu söyledık kardesının agzından mektup yazıp ona verdık. Sok oldu resmen çok şaşırdı yavrum. Aslında 12. Haftaya kadar soylemeyecektık ama kalp atışını duyunca daha fazla sabredemedık. Cok güzel bır andı. Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp eder ınsallah da güzel bır anı kalır

Son durum nedır. Iyı haberlerınız gelsin ınşallah

*** Düzeltme: gözünüz aydın. Kalp atışını duymuşsunuz. 🧿🧿 Darisi başımıza.

En dogrusu test yapmak çünkü belirtıler adet belirtılerıyle aynı. Benım sadece gogus hashasıyetım oldu adetde olduğu gbı. Hakkınızda hayırlısı olsun ıns

Ben fıtıl olarak kullanmasam olur mu derdim modern dokunmazsa gece yatmadan ıc dedı öyle alıyorum
Merhaba, doktorum normalde haftada bir olduğum pruloton depot iğnemi bugün de olmamı istedi. Kahverengi akıntı devam ediyor. Coraspini kesmemi istedi. Çok endişelense muayene ol derdi. Bilmiyorum duyduğuma göre bu tarz sıkıntı yaşayan oluyormuş. İnşallah sıkıntısız bu süreci tamamlarız hepimiz...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim de tüp bebek 5,5 haftada kahverengi lekelenme başladı ultrasonda kanama alanı görüldü..coraspin kullanıyordum kesti doktorun..proluton depot 7 günde bir ve Lutinus fitil günde 2 kez kullanıyorum ..kendinizi zorlamayın , eğilip kalkma esneme hareketleri ve ev işleri yapayın ..ben dinleniyorum çok ayakta kalmıyorum ..2 haftadır devam ediyor bugün azaldı bakalım perşembe kontrolüm var
Benim de aynı şekilde kesti. Kanama alanı dün görülmemişti normal demişti sonraki kontrolüm de 2 hafta sonra. Ama sanıyorum bu sıkıntıyı yaşayanlar oluyormuş. Bir arkadaşım da yaşamıştı. Umarım güzel haberler alırız doktorlardan. Ben de sizin gibi haftada bir pruloton depot ve günde 3 kez lutinus kullanıyorum bir de duphaston başlamıştı geçenlerde. İnsan o lekelenmeyi görünce korkuyor. Sizin sanıyorum 9. Haftanız artık. Doktorunuz bir şey dedi mi ne zamana kadar bu durum normal kabul ediliyor acaba?

Benim de aynı şekilde kesti. Kanama alanı dün görülmemişti normal demişti sonraki kontrolüm de 2 hafta sonra. Ama sanıyorum bu sıkıntıyı yaşayanlar oluyormuş. Bir arkadaşım da yaşamıştı. Umarım güzel haberler alırız doktorlardan. Ben de sizin gibi haftada bir pruloton depot ve günde 3 kez lutinus kullanıyorum bir de duphaston başlamıştı geçenlerde. İnsan o lekelenmeyi görünce korkuyor. Sizin sanıyorum 9. Haftanız artık. Doktorunuz bir şey dedi mi ne zamana kadar bu durum normal kabul ediliyor acaba?
Perşembe günü kontrolüm var soracağım . Bu arada gitmedim dinlen stresten uzak kal ilaçları düzenli kullan dedi çok şükür bitti sayılır ve tekrar yaşamam ..Kanama alanı olunca o yüzden olur demişti bana ..

Perşembe günü kontrolüm var soracağım . Bu arada gitmedim dinlen stresten uzak kal ilaçları düzenli kullan dedi çok şükür bitti sayılır ve tekrar yaşamam ..Kanama alanı olunca o yüzden olur demişti bana ..
Azalmasına çok sevindim. Umarım da sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben dün ilk başladığında gitmiştim bir sıkıntı yok demişti. Ancak bugün minik minik kırmızı gelince gerçekten korktum. Sanıyorum 14 günü beklemeden cuma bir kontrole gideceğim.

Azalmasına çok sevindim. Umarım da sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben dün ilk başladığında gitmiştim bir sıkıntı yok demişti. Ancak bugün minik minik kırmızı gelince gerçekten korktum. Sanıyorum 14 günü beklemeden cuma bir kontrole gideceğim.
Dediğim gibi ilaçları düzenli kullanıp dinlenirseniz geçecektir diye düşünüyorum..benim de ilk lekelenme olunca kanama alanı söylememişlerdi 1 hafta lekelenme devam edince sonra perinatolog randevusu aldım ve o gördü kanama alanını

X