- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.721
Canim cok geçmiş olsun, insallah cok iyi olacak, sadece dinlen, hiçbir şey düşünme ne demek kim yapacak? Eşin yok mu? O yapacak tabii ki.
Çok geçmiş olsun umarım toparlar hemencecik
Canım annen yada kauınvaliden hayatta mı? Onlardan biri gelir inşallah. Bir cocugun daha var dımı evde suan daha zor olur bırının durması lazım yanında. Allah yardımcın olsun. Kızımda 2 hafta yatmıstım kanama alanından doktorun dedıgı gıbı yemek wv harıc hep yatmıstım. İnşallah düzelecek hersey tabo yeterki biri gelsin yardıma
çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin
Destek kuvvet lazım size eş anne komşu hiç olmadı 1 2 hafta yardımcı tutun ücretli yardım alın yemek temizlik. Hazır yemeğinde eşiniz koyar sofraya. Sağlıkla devam etsin inşallah bence hemen bir sorun sorusturun yardımcı işini başka kimse yoksa yanınızda
Çok geçmiş olsun canım, eşin yardım eder anneler ya da kardeş varsa müsait onları çağırın Kalp atışını duydunuz mu?
Stres yapmadan güzel şeyler düşünmeye çalış, vücudun eritecek o kanama alanını inşallah
Canım benim senin için dua edeceğim. Umarım güzel haberlerini alacağız. Canını sıkma. Dinlenmene bak. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa bizimle de paylaş lütfen
Çok geçmiş olsun
Canım benim Rabbim yardımcın olsun hiç ağrın falan var mıydı peki ? Merak etme benim arkadaşımın da içinde kanama vardı dışaı akmayan ama çok şükür bugün yarın doğuracak. Sen içini ferah tut fitil çok iyi geliyor bak benim tamamen kesildi fitille. Bir iki güne azalında lekelenme rahatlayacaksın, bolca dua inşallah.
Tatlım geçmiş olsun hiç korkma bende kızımda 17. Haftama kadar hemen hemen geldi kese etrafında kanama alanı vardı fitil iğne kullandım hiç korkma bitanem kalbim duam seninle
Dualarımız seninle canım stresi en aza indirmeye çalış en büyük etken stres aklına getirme herşey güzel olacak diye düşünmeye çalış inşallah haftaya normele döner herşey ve sağlıkla ilerler dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle
Lütfen stres yapma canım sen yapman gerekeni yap gerisi Rabbimin takdiri. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ama lütfen üzülüp stres yapma
Kızlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❤ Allah razı olsun hepinizden kanamam dısarı akmıyor bende gecti diye seviniyordum ,kese etrafında toplanmış kan
Kayınvalidem sizlere ömür, annem ise felçli olan babama bakıyor neyazık ki, eşim bu süreçte destek olucak bi kaç gün ,umarım bir haftayla atlatırım bu durumu uzun sürmez ve kanama alanım gittikçe küçülür
Bana progeston 200lük yazdı sabah akşam vajinadan fitil şeklinde ,kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ,zor mu bu sekilde kullanmak ,cok mu derine ittirmem gerekiyor çıkmaması için ?