- 10 Kasım 2015
- 132
- 136
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Merhaba bende geldim ama tekrardan kan aldılar beta icin .kese görünmedi sanırım dha cok küçük ilk kizimda da görülmemişti alttan muayene olmuştum ole görmüşlerdi .bakalilBende yarına randevu aldım ama vajinal muayene olmaz heralde değil mi? Beslenme süreç kan falan baktırmak amacı. Kese ve kalp birlikte kacıncı haftada bakılıyor?
Bende aynısını gözüktü rahim duvari kalınlaşmış dedi kese görünmediVajinal olmaz karından bakar muhtemelen Rahim duvarı kalınlığın oluşmuşmu diye benım öyle oldu
Umarım öyledirTamam işte 2buçuk saat bile etkili
Hayırlısı olsun canımKızlar ben adet oldum maalesef. Doktorum kimyasal geçirdiğimi söyledi. Zaten onca belirtiye rağmen, kanda da pozitifi görmeme rağmen aşırı umutsuzdum, kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim demek ki bundanmış. Hayırlısı diyorum. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz : )
Keseyi nasıl gördünüz karından mı bakıldı erken çünküKızlar merhaba ekim annesi zannederken kasım olduğumu öğrendim geç döllenme oldu benim onun için bugün doktora gittim 4+6 haftalıkmışız keseyi gördük çok şükür şimdi kan sonuçlarımızı bekliyoruz
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsunKızlar ben adet oldum maalesef. Doktorum kimyasal geçirdiğimi söyledi. Zaten onca belirtiye rağmen, kanda da pozitifi görmeme rağmen aşırı umutsuzdum, kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim demek ki bundanmış. Hayırlısı diyorum. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz : )
Karından baktı canım erken ama değerim 1000 üzerine çıktı benimKeseyi nasıl gördünüz karından mı bakıldı erken çünkü
Maşallah günümüz aynı bende bugün gitmek istemedim erken olur görülmez diye belki bende görürdüm randevum haftayaKarından baktı canım erken ama değerim 1000 üzerine çıktı benim
Valla ben 15 şubatta öğrendim anca bu kadar dayanabildimMaşallah günümüz aynı bende bugün gitmek istemedim erken olur görülmez diye belki bende görürdüm randevum haftaya
Sen baya erkencisin ben 25 şubatta öğrendim direk kan vermiştim doktora gitmedim dahaValla ben 15 şubatta öğrendim anca bu kadar dayanabildim
Yumurtlamanın 11.gününde silik çizgi ile öğrendim kan vermeye koştum hemen 16.2 çıktı bugünde doktorumuz vardıSen baya erkencisin ben 25 şubatta öğrendim direk kan vermiştim doktora gitmedim daha
Maşallah hep böyle güzel ilerler insallahYumurtlamanın 11.gününde silik çizgi ile öğrendim kan vermeye koştum hemen 16.2 çıktı bugünde doktorumuz vardı
Hepimizin inşallah canım benimMaşallah hep böyle güzel ilerler insallah
Artış çok güzel haftaya görülür bende hafta gitcem görürüz inşallahKızlar ctesi beta 38 di bugün 127 nasıl sizce ve doktora ne zaman gitsem kese görünür