2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende yarına randevu aldım ama vajinal muayene olmaz heralde değil mi? Beslenme süreç kan falan baktırmak amacı. Kese ve kalp birlikte kacıncı haftada bakılıyor?
Merhaba bende geldim ama tekrardan kan aldılar beta icin .kese görünmedi sanırım dha cok küçük ilk kizimda da görülmemişti alttan muayene olmuştum ole görmüşlerdi .bakalil
Vajinal olmaz karından bakar muhtemelen Rahim duvarı kalınlığın oluşmuşmu diye benım öyle oldu
Bende aynısını gözüktü rahim duvari kalınlaşmış dedi kese görünmedi

Kızlar ben adet oldum maalesef. Doktorum kimyasal geçirdiğimi söyledi. Zaten onca belirtiye rağmen, kanda da pozitifi görmeme rağmen aşırı umutsuzdum, kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim demek ki bundanmış. Hayırlısı diyorum. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz : )

Hayırlısı olsun canım

Kızlar merhaba ekim annesi zannederken kasım olduğumu öğrendim geç döllenme oldu benim onun için bugün doktora gittim 4+6 haftalıkmışız keseyi gördük çok şükür şimdi kan sonuçlarımızı bekliyoruz

Keseyi nasıl gördünüz karından mı bakıldı erken çünkü

Merhaba kızlar . Ben de cumartesi kan testiyle pozitifi öğrendim. Bugün tekrar kan verdim . İnşallah normal bir artış olur sağlıklı hamilelik olduğunu öğrenirimDualarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun

Ben de bugun doktora gittim; daha minik diye bakmadık haftaya keseye gideceğim.
hcg artışım şöyle olmuş nasıl sizce;
48
92
207(bugun) tam 4 hafta
Herkese sağlık ve müthiş bir gebelik diliyorum

Merhaba bende bugun gittim rqndevuma gec döllenme olduğu için ilkte gözükmedi kese tekrar kan verdim 1250 çıktı sonucum vajinal muayene ile alttan gördük keseyi 15 sonra gel dedi kalp atışı icin tam 4 haftalık dedi .ilk gebeligimde vajinalmolqrak görmüştüm erken gittim icin dr

Herkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum

Eklentiler

• 771BCDEC-EE06-4714-836A-952E8773D7A2.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…