- Konu Sahibi DusunceBulutu
Çok teşekkürler, doktor kimyasal felan deyince acaba mı dedim sevinemedim bile, adetin 29.gününde 6 çıkınca beta, inşallah sağlıklı olur herkes için,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi farklı laboratuvarlarda yaptırmak yanıltıcı sonuç verebilir .. her laboratuvarın (ya da test için kullanılan cihazın diyeyim ) farklı belirsizlik oranları (hata/düzeltme payı) olur dolayısıyla 2 farklı lab sonucunda farklı oranda yükselme görmek normal bir durum..onun İçin bundan sonra sabit bir laboratuvara gitmeye özen gösterin.. umarım kimyasal değildirMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim,
28 ocak sat, 31-33 günde bir adet oluyorum ortalama, 22 şubatta kaset test negatif çıktı, 25inde kontrol için doktora gittim 6,76 çıktı beta, doktor kimyasal bence adet olacaksın dedi, yine de 2gün sonra tekrar değere bakalım dedi, dün de farklı bir yerde yaptırdım 50,7 çıktı değer, hamileysem de 2 kattan fazla artmış görünüyor, değerler için yorumunuz nedir? Henüz regl olmadım, yumurtalık tarafımda belimde ara ara ağrı oluyor, bugün hiç ağrım yok şükür, yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkürler
Geç döllenme olmuşturÇok teşekkürler, doktor kimyasal felan deyince acaba mı dedim sevinemedim bile, adetin 29.gününde 6 çıkınca beta, inşallah sağlıklı olur herkes için,
Ben ilk randevumu 8 marta aldım kese görülür diye umut ediyorumAyy ne guzel kalabalik olduk, kese randevulari ne zaman?? Ben 5 martta gidiyorum.. cok heyecanliyim
Benim 27. Günde bir iki damla kadar lekenme oldu 30. Günde kan verdim 400 çıktı sizin kaçıncı günde 30 çıkmıştı geç döllenme vs olabilirKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Perşembe kanda hcg 30 çıkmıştı ama bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum sanırım kimyasal geçiriyorum.
İlk gebeliğimde bende de olmamıştı bunda olduİnşallah bakalım ben de öyle umuyorum. haber ederim tabi. İlk gebeliğimde hiç böyle lekelenme vs. yaşamadığım için endişeliyim.
Artışa göre normal görünüyor üstelik adetiniz normalden geç olduğu için yumurtlamanizda 3 gün gecikmeli oluyordur yani sizin 29. Günde verdiğiniz kan normal adet düzenine göre 26. Güne denkgelir ozamanda düşük çıkması normal olur.. hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göreMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim,
28 ocak sat, 31-33 günde bir adet oluyorum ortalama, 22 şubatta kaset test negatif çıktı, 25inde kontrol için doktora gittim 6,76 çıktı beta, doktor kimyasal bence adet olacaksın dedi, yine de 2gün sonra tekrar değere bakalım dedi, dün de farklı bir yerde yaptırdım 50,7 çıktı değer, hamileysem de 2 kattan fazla artmış görünüyor, değerler için yorumunuz nedir? Henüz regl olmadım, yumurtalık tarafımda belimde ara ara ağrı oluyor, bugün hiç ağrım yok şükür, yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkürler
Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bekleyip göreceğiz sağlıklı mı değil mi artık, tekrar sağolun :)Artışa göre normal görünüyor üstelik adetiniz normalden geç olduğu için yumurtlamanizda 3 gün gecikmeli oluyordur yani sizin 29. Günde verdiğiniz kan normal adet düzenine göre 26. Güne denkgelir ozamanda düşük çıkması normal olur.. hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre
Canim benimde kullandigim test boyleydi gun gectikce koyulasmadi taki adet tarihim gecene kadar adet tarihim gecti koyulasmaya basladi sanirim bazi testler boyle. Kafana takma cok fazlaDün verdiğim için yarın vereyim diyorum canım 2 gün geçsin aradan. Bu şekilde testlerim
Hosgeldin canim. TebriklerBugün itibariyle aranıza ben de katıldım sağlıkla kavuşuruz inşallah miniklerimize
Benimde 3 kasimMerhaba herkese. Benim de bir kızım var, 2017 kasım annesiydim ve bir de 2021 kasım annesi olacağım inşallah : ) beklenen doğum 3 kasım görünüyor.
Günaydın kuzum tam 2 kat artması şart değil, %60 yeterli, seninkisi %60tan fazla artmış Aynı yerde baktırdın değil mi, Çarşamba tekrar baktırırsınGünaydın, 38,1den 70e çıkmış değer bu sefer tam 2 kat artmamış
Evet canım aynı yerde baktırdım, ama çok fazla adet olacakmışım gibi ağrım var zaten. Hayırlısı olur inşallahGünaydın kuzum tam 2 kat artması şart değil, %60 yeterli, seninkisi %60tan fazla artmış Aynı yerde baktırdın değil mi, Çarşamba tekrar baktırırsın
Peki aynı saatte mi yaptırdınGünaydın, 38,1den 70e çıkmış değer bu sefer tam 2 kat artmamış
Yok canım cumartesi 9:30da vermiştim, bugün 7de verdimPeki aynı saatte mi yaptırdın
İlk günlerde ben de aynı adet olacak gibiydim hala da devam ediyor o ağrılar canım, doktorun ne diyorEvet canım aynı yerde baktırdım, ama çok fazla adet olacakmışım gibi ağrım var zaten. Hayırlısı olur inşallah
Tamam işte 2buçuk saat bile etkiliYok canım cumartesi 9:30da vermiştim, bugün 7de verdim
Merhaba bende geldim ama tekrardan kan aldılar beta icin .kese görünmedi sanırım dha cok küçük ilk kizimda da görülmemişti alttan muayene olmuştum ole görmüşlerdi .bakalım hayırlısı allahtanBende yarına randevu aldım ama vajinal muayene olmaz heralde değil mi? Beslenme süreç kan falan baktırmak amacı. Kese ve kalp birlikte kacıncı haftada bakılıyor?