- 18 Şubat 2008
- 2.854
- 4.759
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Hayırlı olsun yavrun.Yok benim normal geçti sonraki süreç yumurtalama da her zamanki günde oldu :)
Evet evet sadece gebe kalmadan önceki ay gecikme yaşadım. Çok teşekkürler darısı başına tez vakitte :)Hayırlı olsun yavrun.
Daha önceki döngün normaldi,
sadece geçen ay gecikti bu ay da hamilesin.
Doğru mu anladım?
Amin inş canım,Evet evet sadece gebe kalmadan önceki ay gecikme yaşadım. Çok teşekkürler darısı başına tez vakitte :)
Maşallah adete 6 gün varken baya koyu çıkmış çizgi sağlıklı olarak doğsun inşallah hoşgeldinizArkadaşlar merhaba, sanırım hamileyim, hem ovülasyon hem ggebelik pozitif cıktı. Çok heycanlandım. Daha adetime 6 gün var. Bu akşamdan başladım fınfık, ceviz yemeyekorku da bastı, hayatım değişicek , sağlıklı mı gelicek endişelendim. Bu sizde de var mı?
Ben 13 marta randevu aldım hem kalp atışını da duyalım diyeAyy ne guzel kalabalik olduk, kese randevulari ne zaman?? Ben 5 martta gidiyorum.. cok heyecanliyim
Ben soğan kürü yaptığım ay kızıma hamile kalmıştımAmin inş canım,
Gecikmem olduğunda kanamam her zamanki adetinden fazla mıydı benim öylede.
Bu ay ekstra bir şey denedim mi kür vs gebe kalmama kendince vesile saydığın?
Bende yarına aldim randevu bakalımAyy ne guzel kalabalik olduk, kese randevulari ne zaman?? Ben 5 martta gidiyorum.. cok heyecanliyim
Bende yarına randevu aldım ama vajinal muayene olmaz heralde değil mi? Beslenme süreç kan falan baktırmak amacı. Kese ve kalp birlikte kacıncı haftada bakılıyor?Bende yarına aldim randevu bakalım
Vajinal olmaz karından bakar muhtemelen Rahim duvarı kalınlığın oluşmuşmu diye benım öyle olduBende yarına randevu aldım ama vajinal muayene olmaz heralde değil mi? Beslenme süreç kan falan baktırmak amacı. Kese ve kalp birlikte kacıncı haftada bakılıyor?
Regl günün ne zamandı bugunmüKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Perşembe kanda hcg 30 çıkmıştı ama bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum sanırım kimyasal geçiriyorum.
Benımde 5mart bende çok heyecanlıyımAyy ne guzel kalabalik olduk, kese randevulari ne zaman?? Ben 5 martta gidiyorum.. cok heyecanliyim
Canım yerleşme kanaması da olabilir kimyasal da kesin anlaman için fırsatın varsa kan tahlili yaptır tekrarKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Perşembe kanda hcg 30 çıkmıştı ama bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum sanırım kimyasal geçiriyorum.
Perşembeydi.Regl günün ne zamandı bugunmü
Yarına kadar regl başlamazsa yarın yaptırcam kan tahlilini.Canım yerleşme kanaması da olabilir kimyasal da kesin anlaman için fırsatın varsa kan tahlili yaptır tekrar
Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum bizi de haberdar et. Yat dinlen bol bol yarına kadarYarına kadar regl başlamazsa yarın yaptırcam kan tahlilini.
İnşallah bakalım ben de öyle umuyorum. haber ederim tabi. İlk gebeliğimde hiç böyle lekelenme vs. yaşamadığım için endişeliyim.Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum bizi de haberdar et. Yat dinlen bol bol yarına kadar
Değer güzel artmış tebrikler sağlıkla ilerler inşallahMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim,
28 ocak sat, 31-33 günde bir adet oluyorum ortalama, 22 şubatta kaset test negatif çıktı, 25inde kontrol için doktora gittim 6,76 çıktı beta, doktor kimyasal bence adet olacaksın dedi, yine de 2gün sonra tekrar değere bakalım dedi, dün de farklı bir yerde yaptırdım 50,7 çıktı değer, hamileysem de 2 kattan fazla artmış görünüyor, değerler için yorumunuz nedir? Henüz regl olmadım, yumurtalık tarafımda belimde ara ara ağrı oluyor, bugün hiç ağrım yok şükür, yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkürler