2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar ben adet oldum maalesef. Doktorum kimyasal geçirdiğimi söyledi. Zaten onca belirtiye rağmen, kanda da pozitifi görmeme rağmen aşırı umutsuzdum, kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim demek ki bundanmış. Hayırlısı diyorum. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz : )
Hayırlısı olsun canımmm Allah en doğru vakitte en hayırlısını nasip etsin 🙏🙏

Herkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum 🙈
Hayırlı olsun canımmm ne büyük heyecan🤗sağlıkla kavuş bebeğine 💞💞 bide kan ver istersen 🌼

Herkese merhaba adet günüm cumaydı olmayınca cumartesi kaset test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan da vermedim çok hazırlıksızım aslında kendimi hiç bşy bilmiyor gibi hissediyorum 🙈
maşallah baya koyu çıkmış, yüksek çıkar beta hcg ☺️ Yumurtlama gününü biliyor musunuz? Bence bir kan verin ona göre randevu planlarsınız 🤗 Hayırlısı olsun ☺️

Hayırlısı olsun yaşayarak öğrenilen birşey zaten merak etmeyin 🤗
Pazartesi gideyim diyorum
Benim randevum de pazartesi
Kızlar hala alt karnı adet olacak gibi ağrıyanlar varmı?
4.5 gün oldu benm de öyle sun yok birkaç gündür geçti artık

Kızlar merhaba ekim annesi zannederken kasım olduğumu öğrendim geç döllenme oldu benim onun için bugün doktora gittim 4+6 haftalıkmışız keseyi gördük çok şükür şimdi kan sonuçlarımızı bekliyoruz 😊
Hosgeldin canim saglikla al kucagina insallah

X