O daha vahimmis anne demesi yigenin. Annem ilk dogdugunda soyluyordu asla hoslanmam tartismistik bi daha demiyirdu. Oyle sikta goremiyor baska sehirde 1 yil once gorusmustuk son zamanlarda telefonda surekli soylrneye basladi
benim kizim napiyo. Yada yemek ne yaptin diyo soyluyorum aaa benim kizim onu sevmez bunu yap benim kizima diyo
kizimin sabahci olmasini ben istedim mesela heyecanla kayit yaptirinca anneme ses kaydi gonderdim annemse benim kizimi niye sabahci yaptin diye tavirli konustu bende sinirlendim anne ve babasi oyle istedi cunku diye
yani mesela dun kayinvalidem geldi oda pandemiden gormuyordu. Bir kez duydum gel otur kizim dedi ama oylesine lafin gelisiydi normalde torunum diye sever hic rahatsiz etmedi oyle diyim
ilk kizimi dogudugumda ay benim meme veresim geliyor demisti ben kizmasam cidden hevesini almak icin deneyecek gibiydi
zaten farkli konulardan da buyuk patlama yasadik bu yazdiklarimdan sonra ust uste esim ve kizima bana yalan soylettirmis
kizim gelip soyledi hepsini annem inkar ediyor neye yanayim bilmiyorum 5 yasindaki cocugu yalana tesvik ediyor. Esim arada kaliyor ve benimde esime olan guvenim sarsiliyor
ay cok doluyum ya o kadar cok hemde gecen gece sabaha kadar abartisiz agladim
ablan sorun yasaniyorsa ne guzel. Biz sanirim annemle yasasak suan evli olmazdik. Asla kari koca olarak konusmamiza izin vermiyor biz bisey konusurken mutlaka esime baska bisey soyleyip ilgisini farkli konuya cekiyor yoruldum.. Dogum yaptigindan beri esimle tek iletisimimiz kavga.. oysa aylarca soylemistim bu sefer beni anla diye tam esimi cagiriyorum bisey dicem hopp icerden bir ses X X X diye esimde hemen geliyorum anne ve inan iki kelime konusamiyoruz. Artik dayanamiyorum yan yana geldigimizde esimle sadece tartisiyoruz
kayinvalide olsa bir adi bir anlami olurdu yaptiklarinin kaynanalik yapiyor der insan
bense onun tam tersi babamla telefonda konusurken bile ikisini yanliz birakiyorum benim babam ama onun esi konuscaklari vardir diye
asiri dolu oldugum belli oluyor dimi