Normal dogum istemiştim nasip oldu şükür ama benim dr da epey bir normal dogum yanlısı idi. dogum sonrası dedi ki başka dr olsa seni hemen sezaryane alırdı ama ben dogurttum
tabi epeyce bir zorlanmıştım , başı da büyüktü.şimdi hala o dogumun enkazvari izleri vucudumda.
Şimdi yine de normal istiyorum ama biraz risk var, sezaryane mecbur kalabilirmişim. hayırlısı.
geçmiş olsun ve gözün aydın canım. boyu iyi imiş maşallah, ins kiloyu da hızla toparlarsa rahat edersiniz.
Benimki ilk kez krese başladı, 3 yaş. 2 aylık sürecin 1 aydan fazlası evde geçti hem o hasta oldu hem biz saglam hastalandık. şimdi yenidogan için korkuyorum ama oglum da cok yalnız kalacak evde, yeterli ilgi gosteremem gibi geliyor. ve ayrıca biraz asosyal bir çocuk ilerde sorun yaşar diye de korkuyorum simdiden acılmaz ise. cok aradayım.
yeri daraldı kesinlikle. benim oglum da cok hareketli degildi. biraz yapısal heralde deyip avunuyorum ama oglumda da geceleri kalkıp endise ile nobet tutardm nniye kıpırdamıyor diye. annem hala dalga gecer benle :) bende bisey yemek de etki etmiyor bazen iice korkuyorum
Zor gebelik geciriyorsun ama az kaldı :)
ben baslattım bir kere. simdi bıraktırmak dogru mu emin olamıryom