- 21 Temmuz 2020
- 5.309
- 9.252
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #21.681
Afiyet olsun yarasın umarım yanmaz ne güzel rüyaymış çıkar inşallahBenim de canım hep tatlı çekiyo yaa birazcık azalttım ama tamamen de kopamıyorum
Mide yanması bu aralar bende de arttı sabah kahvaltıdan sonra bişey yok öğleden sonra başlıyo yemek bile yiyemiyorum yanıp çıkıyo ama bugün maşallah yanacak gibi his var ama daha başlamadı belki yerim bu akşam çiğ köfte
Ben de aynı 1 aydır hatta şu son 2 haftadır ben de böyleyim rüyamda doğum yaptım da pek sarkmadı göbeğim inşallah gerçekte de öyle olur
yazdım adaşımızBizimde zeynep ece olacak insAllah
hayırlı olsun ekledim Egeciğimi doğumdan sonra açlık hissi çok oluyormuş. baban kral adammış bizim iştah hiç kapanmadı akşama kadar ağzım boş durmuyor yakında kapanır umarımBizim Ege oldu canım, kimliğimizi de çıkarttık.
Kızlar benim doğumdan önceki gün iştahım inanılmaz kapandı. Tüm gün çorba ile durdum sadece ve bulantım vardı. Belirti midir bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.
Doğum sonrasında yemek yemeyi dört gözle beklemiştim Hastane yemeklerini yedim, babam da sağ olsun bulgur pilavı, tavuk şiş filan getirmişti ekstra Onları da yedim (pişman değilim yine yerim hahah) Ay bir bozduk mideyi. Öyle böyle değil. Zaten doğum ağrısı bir yana bir de bozuk mide Bu da böyle bir anı olarak kaldı