- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #21.121
Eli kulaginda senin kuzunun, her an gelebilir annesi sağlıkla inşallahKanala biraz girmiş 2 gün önce nst de düzenli sancılarım çıktı ama yeterli şiddette değildi şimdi ise sancı yok adet agrısı gibi belime vuran bi ağrı var ama çok ağrılı değil
Kıyamam, inşallah hem agrin hem de sarılık bitecek gidecek, uzme kendini annecikKasım annesi olacakken nasipte Ekim annesi olmak varmış. Benim kızımın da sarılığı var. Uykudan uyandırıp emzirmeye çalışıyorum,bir ysndan da dikis ağrıları...
Gün nasıl bitiyor anlamıyorum.
Oyy hadi hayırlısı, yaklaşmış bebissss sankiiiHerkese iyi akşamlar, dün burayı biraz şenlendirdim dolayısıyla durum özeti geçmek istedim Sabaha karşı biraz dalabildim, tuvalete kalktığımda gene taş gibiydi karnım ve adet olacakmışım gibi his hafif hafifi gene vardı ama uykuya dalabildim. 9 gibi uyandım baktım hala sertleşme var ama geceki gibi değil. Yine de saat ilerleyince doktoru aradım 1-2 saat daha takip edin dedi ama o 1-2 saatte artık öyle bi duruma geldim ki yani sanki karnım hiç gevşemiyor, hep taş gibiymiş gibi gelmeye başladı. Galiba ben artık ayrımına varamıyorum bilemiyorum deyince gel dedi. Gittik, nst de de kasılmalarım çıktı zaten. Düzenli kasılmalar var, bazıları şiddetli evet ama hepsi yeterli şiddette değil. Yine de birkaç tane şiddetli olduğu için alttan muayene etti. Açılmam yoktu. Çatıya da baktı bu arada, uygun görünüyor dedi. Perşembeydi aslında randevumuz ama Pzts de gelin dedi. Bu kasılmalar artabilir zaten beklediğimiz şeyler, kendinizi izlemeye devam edin dedi.
Bakalım neler olacak. İlgilenen herkese teşekkür ederim
Anammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Ay okuyunca cok heyecanlandım yaaaa, kavusmussun kuzunaaaNst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş
Stres olmaaa, guzel dusuuun, kendini oyalamaya bak, insallah saglikla kavusacaksinizBana da 5 kasıma gün verdiler streslerdeyim
Maasallah maasallah kuzucuga, hos gelmiş Baran, neşe getirmiş iyisiniz dimi?Merhaba kızlar 35 + 3de Baran geldi hiçbir şey hiçbir ağrım hiçbir belirti yoktu ben öksürdüm için olduğunu düşünüyorum karnında bir ağrı vardı ama karın ağrısı gibiydi tam yemekten kalktım lavaboya gittim geldim ayakta çocuklara su içiriyordum birden bir akıntı geldi baktım şeffaf gibi sildim çıktım AA baktım kesilmiyor sanki ayakta küçük tuvaletimi kaçırıyorumdoktorumu aradım hastaneye geç dedi oradan ben haber alıcam dedi 20:30 gibi geldik yeni sofradan kalktığım için genel anestezi konuşmuyoruz bile dedi anestezici . İğne oldum karnımdalömbür lömbür bileyler yapınca dedim geliyor baran .zaten hemen sesi duyuldu . Bu bebek zaten zamanını doldurmuş 35+3 olmasına bakma dediler. Maşallah 3420doğmuş önce anne bebek sonra baba bebek sonra üçümüz buluştuk Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Yaaa cok guzellll hadi saglikla gelsin minnosssAynen öyle bizimkiler rahat çıktı keyif yapıyorlar içerde
Biz yarın kavuşuyoruz inşallah