- 13 Temmuz 2020
- 1.670
- 1.893
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #21.061
Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah allah kolaylık versin bu gece de senin bebiş ağlar artıkAnammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah allah kolaylık versin bu gece de senin bebiş ağlar artıkAnammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Allahh biri daha geliyo hadi hayırlı doğumların olsn inşallahhhAnammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Sağlıkla doğur inşallah canım yaNst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş
Ben son ana kadar rahat davrandım yattığım için çarşıya gittiğimde hep unuttum kaldı artık salla olduğu kadar sen ne güzel yaptırmışsın
Anammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Nst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş
Sağlıkla kucağına al inşallah canımNst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş
Hadi bir avazda inşallahNst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş
Valla ya eşim uysal bi bebekmiş ben 3 ay ağlamışım şimdide hey heylerim çok o sakin neyse uykusu bari çekse evi götürseler anlamazSeni de bi memnun edemedi bebeğin yaaa kesin sana çekecek bu gidişle
Ben de az önce yürüyüşten geldim bugün de hep ayaküstüydüm yürüyüşe çıkınca bi kasılmalar geldi ki dedim tamam başlıyo benim belirtiler de ama eve geldim oturuyorum geçti şimdiArkadaşlar bugün mutfak temizledim biraz buzdolabi çektim falan ondan mi yoksa sancilar mi bilemiyorum bi kasilma sancı giriyor soğuk terler döküyorum o an sanki ishal olmuşum gibi en son sanci da makattan yukariya dogru zonkladi adet oluyormuşum gibi şu an gecti ama yine gelirse endişelenmeliyim
Benim tam gecmedi canim ya ama düzenli degil araliklari onu takip etmeye basladim eşimden çantamı cikarmasini istedim kendi eşyalarımı hazirlamamistim korktum eksikleri tamamlayacagim daha erken benim icin ama senin vakit gelmişBen de az önce yürüyüşten geldim bugün de hep ayaküstüydüm yürüyüşe çıkınca bi kasılmalar geldi ki dedim tamam başlıyo benim belirtiler de ama eve geldim oturuyorum geçti şimdi
Hazirla dursun kafan rahat olur benim hazır herşey ondan rahatım benim de tam geçmedi aşağıya baskı yapıyo iğne batırıyo sanki alttan bakalım ne oluruzBenim tam gecmedi canim ya ama düzenli degil araliklari onu takip etmeye basladim eşimden çantamı cikarmasini istedim kendi eşyalarımı hazirlamamistim korktum eksikleri tamamlayacagim daha erken benim icin ama senin vakit gelmiş
Cok gecmiş olsun size deÇok geçmiş olsun biz de aynı durumdayız oğlum tam olarak iyileşemiyor.Gece de uykudan sıçrayarak uyanıyor korkuyor bi şeyler izlemiş galiba kuzenleriyle sabaha kadar başında durdum artık çok yıprandım karnım sertleşiyor. Dua okudum, sabahta konuştuk şimdilik iyi ama geceler bize haram oldu resmen hastalıklar, benim kaburga ağrım çok arttı nasıl biticek şu son haftalar diyorum çok moralim bozuk.
Hayırlı sekilde saglikla gelsinler insAllahyattim biraz hafifledi sanki bakalim.gece nasil gececkHazirla dursun kafan rahat olur benim hazır herşey ondan rahatım benim de tam geçmedi aşağıya baskı yapıyo iğne batırıyo sanki alttan bakalım ne oluruz
aa toz maya olayını ilk kez duyuyorum, aklımda olsun.Pekmez şerbeti, mayalı şeyler tüketmek, meyve suyuna toz maya karıştırıp içmek,bol su içmek, dereotu ve beyaz üzüm, kısır, bulgurlu pilav ben de çok güzel artırmıştı bi de bazı çaylar var kimisi artıyor diyo rezene de olabilir.
Cok sagol canım güzel dilegin icin.serenity16 çok çok geçmiş olsun Rabbim bian önce şifa verip evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Öksürük için bı öneri sarımsağı ezip zeytinyağında biraz beklet sonra ayak altlarına sürüp çorap giy siafa olur inşallah denersen
icimdekisess
Bence doğum belirtisi diye bir şey yok yada herkeste olmuyor iki doğum yaptım ikisinde de hiç bir belirtim olmadı bebeğin aşaya inmesi bile olmadı gece pat diye sancıyla uyandım ikisindede belirtim yok deyip strese girmeyin bence
sagol canım. bugun bir tık daha iyi şükür.Hoşşşgeldin.. Sağlıkla kavuş da, kasım da olur Zaten bizim kasım anaları da ekime kaydı bazıları
Aaaay geçmiş olsun canım.. Çabuk toparlanır inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütün
Amin Hayırlı olsun
Tebrikleeeeer Sağlıkla büyüsün
sen iki parmagınla memenin kahverengi kısmının tamamını biraz kıstırıp vermeyi dene canım. alması kolaylaşabilir.Benimkide emmiyo ya çok korkuyorum sariliktan o kadar küçük ki ağzı gücü yetmiyo
Anammmm kızlarrrr suyum gekiyor acile gidiyorummmm
Saglıkla gelsin insallah canım :)Nst deyiz 2cm açıklık ve gelen suyummuş