- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #20.721
Doktoruma güveniyorum canım büyük de diyo şuan bile 39 haftalık gibi kafası benim haftam 36 bide maddi boyutu da var sezeryan olunca falan var da varCanim bozma morelini hayirli sekilde olacak olan hangisiyse o olsun. Yeterki saglikla dogsun yavrun. Doktoruna guveniyorsan kandirmaca yapmiyorsa hayirli olan boyleymis. Bas ve omuzlarda cok onemli gerisi zaten balik gibi geliyor ama basi doktorun dedigi gibi buyuk olursa ya cok kesme zorunda kalacak yada sen doguramayacaksin belki vakumla falan mudahale edecekler. Saglikla gelecegi yol hangisiyse o olsun
Canım benim korkum normal doğum sancısı çekip çekip de doğuramazsam bide o zaman sezeryana alırlarsa daha sıkıntı iki doğum acısını da yaşayacağım böyle veya vakum kullanacaklar bilemiyorum kiKafa büyüklüğü sınırı ile ilgili bilgim yok ama aklina takildiysa baska doktora daha sor istersen. Yine ayni seyi derse de canını sıkma, bu yontemlerin en onemlisi bebege saglikla kavuşmak, gerisi gerçekten boş. Guzel enerjiler yolla kuzuna annesi
Haklısın, halsizken nasıl basa cikacaksin o süreçle. İnsallah daha da toparlayacaksin birkaç güne, bol takviye al canim mutlaka ama mutlaka
Evin ısısı yeterlidir znm usumezsin, kalktığın gibi dus alsan bile olur, atiyorsun insallah o mereti
Ah canım bir aydır falan böyle bu iki hafta sürekli önde gidiyor doktoruma güveniyorum ama kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım nasip artıkBence biraz erken konuşmuş haftaya baksın belki büyümeyecek kafası sen moralini bozma dua et bişey olmaz allahın izniyle sancıyı da ben olsam çekerim belli olmaz belki doğacak normal şekilde
Canım doktorum senelerdir güvendiğim tedavi gördüğüm birisi öyle boş yere beni yönlendirmez ama kafam karıştı neden bu kadar büyük acaba sağlık açısından da Bi sıkıntı mı var ki diye düşünüyorumCanım moralini hiç bozma her bebek annesine uygun gelişir bu çatı darlığı yada anneye göre iri bebek çok nadir görülen şeyler. Kaldı ki ultrason ölçümleri de yüzde 12.5 hata payı içeriyor zaten amniyon sıvısında bebeğin duruşundan vs tam ölçüm alinamayabiliyor. Doktorlar bazen kendi olan programlarını kendileri belirlemek istiyor o yüzden de sezaryene yonlendirmek için bu tür bahaneler kullanabiliyorlar. Bu açıdan doktora güvenmek çok önemli.eger güveniyorsan doktorum gereksiz yere beni sezaryene yonlendirmez diyebiliyorsan ne güzel ama diyeniyorsan başka bir doktor görüşü alman senin için daha iyi olabilir.
Ananas da iyi geliyor canım serviksi yumuşatıyor. Ananas da öneriyorlar. Bana hurma aşırı tatlı geldiği için ben ananas tercih ediyorum daha çok.