2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım ben de kendimi bildiğim bileli PKO var ve insülin direncim vardı . 3 senedir glifor kullandığımdan beri insülin direnci kalmadi ve adetlerim düzenlendi PKO görüntüsü kalmadı . Glifor doktorlar kalp atışını kullanana kadar izin veriyorlar . Belki kullanıyorsundur zaten bilmiyorum ama bu süreçte doktoruna danışabilirsin belki bunu

Amin canim kimse yok cevap yazanda yok
Bende Haziran'da basliyorum tüp bebeğe bende amh testi verdim bana yumurtaların yavaş yada azalmış mi ne dedi ama adet gunumde bakmadı ondan öyle görünebilir dedi benim diğer testlerm hepsi değerlerim normal yani esimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var iki yıllık evliyiz Kayseri acibadem Mustafa taş hocaya gittik vitamin takviyesi verdi adetin ikinci günü gidicez inşallah hayirlisiyla baslicaz ama benden kan pıhtılaşma vb gbi testler almadı dicem bu girmemde hepsine bakın ilerde sunuda yapsaydik demek istemiyorum bundan sonra maddi şansım olmicak tek şansım diyeblrm inşallah olur 27 yasndaym
Amin canim kimse yok cevap yazanda yok

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimiz aynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?

Yani bende evleneli 1 buçuk seneyi geçti evlendiğimden beri 15 kilo aldım ameliyat olmadı ama 1 ay kadar sigara içme süresi oldu o sürede
Kilo da cok etkiliyor amh seviyesini kilonuzu mumkun mertebe normalde tutmaya calışın 1 ay içilen sigara etki etmez .

Yaaa kiloyu bilmiyordum aslında boy kilo endeksim şuan normal öncesinde çok zayıftım o zaman verilsin kilolar gelsin bebişler
insülin direncinizi kontrol ettirin .eğer normaal değerlerdeyse sıkıntı yok ama yuksekse oda cok etkiliyor yumurtalık sayısını

Canım senin opu bugündü sanrım neler yasadın deneyimlerini bizlerle paylaşırsan cokk mutlu oluruz .
Çünkü kişisel beni en cok korkutan o yumurta toplama işlemi
Biraz geç gördüm kusura bakmayın...hiç korkma canım hemen olup bitiyor zaten..gece 12 den sonra birşey yenip içilmeden sabah merkezde oluyosun..zaten uyutulduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun..uyandıktan sonra ağrın olabilir ama dayanılmayacak kadar değil adet sancısı gibi yani..kendine gelinceye kadar göndermiyorlar zaten sonrasında hemen birşey yiyip içmeyin..o gün duş ve cinsel ilişki yasak..evde 1 gün dinlenme sonrası herşey normale dönecektir

Canım bügün transferin gerçekleşti mi hayırlı olsun inşallah embriyo durumların falan nedir bende bugün transfer oldum..salı günü opu oldum bende 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ama 1 tanesi yaşadı o da bugün karnımda..bunu bilgisini dün verdiler öyle ağlamıştım ki..ama sonra bugün bir hastayla denk geldik 44 yaşında ve hiç yumurta oluşmuyordu prp uygulanmış oluşması için sonra dedim ya elimdeki o 1 tanede olmasaydı o yüzden şükür ettim Rabbim inşallah ona can versin..k bakma uzun yazdım biraz ama okuyan diğer arkadaşlarada umut olsun üzmeyelim kendimizi

Canımmm öncelikle hayırlı olsun Rabbim bize mutlu haberlerini almayı nasip etsin benim de transferim oldu bugün. Gerçekten şükretmek lazım bir tane yumurta kalmasına. Doktorum bana da söyledi bazı hastalardan hiç toplanamıyormuş ya da transfer aşamasın da yapamıyorlarmış o yüzden bol bol dua edelim o kadar merak ediyorum ki nasıl olacak nasıl geçecek bu 12 gün :)))) senin de insallah güzel haberlerini bekliyorum

Bu arada doktorum sa

Teşekkür ederim Rabbim mutlu haberlerimizi almayıda aynı anda nasip etsin Kaç tanesi döllendi dondurulan oldu mu söylemediler mi

Merhaba herkese bende haziran ayinda transfer olucagim. 3.denememiz olucak. Esimde hareket sorunu bende ise pko +adenomyozis teşhisi konuldu. Hakkimizda hayirlisi insllh hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…