- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Canım ben de kendimi bildiğim bileli PKO var ve insülin direncim vardı . 3 senedir glifor kullandığımdan beri insülin direnci kalmadi ve adetlerim düzenlendi PKO görüntüsü kalmadı . Glifor doktorlar kalp atışını kullanana kadar izin veriyorlar . Belki kullanıyorsundur zaten bilmiyorum ama bu süreçte doktoruna danışabilirsin belki bunuMerhaba kızlar bende temmuz gibi transfer olacağım. Yaş 30 pkos ve insülin direnci var. 2 negatif aşılamam var. 30 tane yumurta toplandı ama sadece 1 tanesi çok kaliteliymis 5. Güne ulaşmış ve içlerinden dönüp cozukunce en iyi sonucu verecek bir taneyi dondurmuslar diğerleri sağlıklı değilmiş.cok üzüldüm. Neden böyle oldu bilmiyorum doktorla ve embriyologla Perşembe günü goruscem.Devlette raporlu yaptırıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Benim için önerileriniz var mı transferden önce istemem gereken testler denemem gereken yöntemler var mı? Genetige gönderiliyormuş falan Veya başka şeyler?
Bende Haziran'da basliyorum tüp bebeğe bende amh testi verdim bana yumurtaların yavaş yada azalmış mi ne dedi ama adet gunumde bakmadı ondan öyle görünebilir dedi benim diğer testlerm hepsi değerlerim normal yani esimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var iki yıllık evliyiz Kayseri acibadem Mustafa taş hocaya gittik vitamin takviyesi verdi adetin ikinci günü gidicez inşallah hayirlisiyla baslicaz ama benden kan pıhtılaşma vb gbi testler almadı dicem bu girmemde hepsine bakın ilerde sunuda yapsaydik demek istemiyorum bundan sonra maddi şansım olmicak tek şansım diyeblrm inşallah olur 27 yasndaymAmin canim kimse yok cevap yazanda yok
Amin canim kimse yok cevap yazanda yok
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimizBende Haziran'da basliyorum tüp bebeğe bende amh testi verdim bana yumurtaların yavaş yada azalmış mi ne dedi ama adet gunumde bakmadı ondan öyle görünebilir dedi benim diğer testlerm hepsi değerlerim normal yani esimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var iki yıllık evliyiz Kayseri acibadem Mustafa taş hocaya gittik vitamin takviyesi verdi adetin ikinci günü gidicez inşallah hayirlisiyla baslicaz ama benden kan pıhtılaşma vb gbi testler almadı dicem bu girmemde hepsine bakın ilerde sunuda yapsaydik demek istemiyorum bundan sonra maddi şansım olmicak tek şansım diyeblrm inşallah olur 27 yasndaym
Kilo da cok etkiliyor amh seviyesini kilonuzu mumkun mertebe normalde tutmaya calışın 1 ay içilen sigara etki etmez .Yani bende evleneli 1 buçuk seneyi geçti evlendiğimden beri 15 kilo aldım ameliyat olmadı ama 1 ay kadar sigara içme süresi oldu o sürede
Ben 2012 de rahim yumurtalık ileri evre endimetriozis ameliyatı oldum orda yumurtadaki kistleri cıkartırlarken normal yumurtalık dokusunu da alıyorlar o yüzden amh düşüyorhangi ameliyat düşürdü canım amh yı acaba??
senin bkleme yokmu bni 2 ay bkletti doktorBenim bir hafta önce OPU oldu adetten sonra başlıyoruz inşallah
Yaaa kiloyu bilmiyordum aslında boy kilo endeksim şuan normal öncesinde çok zayıftım o zaman verilsin kilolar gelsin bebişlerKilo da cok etkiliyor amh seviyesini kilonuzu mumkun mertebe normalde tutmaya calışın 1 ay içilen sigara etki etmez .
insülin direncinizi kontrol ettirin .eğer normaal değerlerdeyse sıkıntı yok ama yuksekse oda cok etkiliyor yumurtalık sayısınıYaaa kiloyu bilmiyordum aslında boy kilo endeksim şuan normal öncesinde çok zayıftım o zaman verilsin kilolar gelsin bebişler
İşte canım taze transfer olmadı donduruldu embriyolar . 1 ay beklemiş oluyorum bakalım duruma göre doktor uygun görürse adetin 2. Günü belli olacaksenin bkleme yokmu bni 2 ay bkletti doktor
Tamam çok sağoluninsülin direncinizi kontrol ettirin .eğer normaal değerlerdeyse sıkıntı yok ama yuksekse oda cok etkiliyor yumurtalık sayısını
anladım canım çok geçmiş olsunBen 2012 de rahim yumurtalık ileri evre endimetriozis ameliyatı oldum orda yumurtadaki kistleri cıkartırlarken normal yumurtalık dokusunu da alıyorlar o yüzden amh düşüyor
Biraz geç gördüm kusura bakmayın...hiç korkma canım hemen olup bitiyor zaten..gece 12 den sonra birşey yenip içilmeden sabah merkezde oluyosun..zaten uyutulduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun..uyandıktan sonra ağrın olabilir ama dayanılmayacak kadar değil adet sancısı gibi yani..kendine gelinceye kadar göndermiyorlar zaten sonrasında hemen birşey yiyip içmeyin..o gün duş ve cinsel ilişki yasak..evde 1 gün dinlenme sonrası herşey normale dönecektirCanım senin opu bugündü sanrım neler yasadın deneyimlerini bizlerle paylaşırsan cokk mutlu oluruz .
Çünkü kişisel beni en cok korkutan o yumurta toplama işlemi
Canım bügün transferin gerçekleşti mi hayırlı olsun inşallah embriyo durumların falan nedirKızlarrr ben de bugün Opu oldum 5 tane yumurtam toplandı.Aslında sayıyı duyunca biraz tedirgin oldum . Cuma günü transfer olacak umarım yaşarlar gerçekten beklemek çok zor odaklanamıyorum bir şeye. Bugün eve gelir gelmez başladım araştırmalara :)) gerçekten çok içten dua ediyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla isteyen herkese bebiş nasip eder dua edelim bol bol
Canımmm öncelikle hayırlı olsunCanım bügün transferin gerçekleşti mi hayırlı olsun inşallah embriyo durumların falan nedirbende bugün transfer oldum..salı günü opu oldum bende 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ama 1 tanesi yaşadı o da bugün karnımda..bunu bilgisini dün verdiler öyle ağlamıştım ki..ama sonra bugün bir hastayla denk geldik 44 yaşında ve hiç yumurta oluşmuyordu prp uygulanmış oluşması için sonra dedim ya elimdeki o 1 tanede olmasaydı o yüzden şükür ettim Rabbim inşallah ona can versin..k bakma uzun yazdım biraz ama okuyan diğer arkadaşlarada umut olsun üzmeyelim kendimizi
Canım bügün transferin gerçekleşti mi hayırlı olsun inşallah embriyo durumların falan nedirbende bugün transfer oldum..salı günü opu oldum bende 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ama 1 tanesi yaşadı o da bugün karnımda..bunu bilgisini dün verdiler öyle ağlamıştım ki..ama sonra bugün bir hastayla denk geldik 44 yaşında ve hiç yumurta oluşmuyordu prp uygulanmış oluşması için sonra dedim ya elimdeki o 1 tanede olmasaydı o yüzden şükür ettim Rabbim inşallah ona can versin..k bakma uzun yazdım biraz ama okuyan diğer arkadaşlarada umut olsun üzmeyelim kendimizi
Normalde embriyo bilgisini vermesi gerekirdi nerede yaptırıyorsunBu arada doktorum sadece kalitesi iyi dedi onun dışında başka bi şey söylemedi
Teşekkür ederim Rabbim mutlu haberlerimizi almayıda aynı anda nasip etsinCanımmm öncelikle hayırlı olsunRabbim bize mutlu haberlerini almayı nasip etsin benim de transferim oldu bugün. Gerçekten şükretmek lazım bir tane yumurta kalmasına. Doktorum bana da söyledi bazı hastalardan hiç toplanamıyormuş ya da transfer aşamasın da yapamıyorlarmış o yüzden bol bol dua edelim o kadar merak ediyorum ki nasıl olacak nasıl geçecek bu 12 gün :)))) senin de insallah güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?