- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Ben de 16 yumurta toplandı 10 u olgunmuş 7si döllendi 5i 5.güne geldi . Atakent Acıbademdeyim.nerde yaptırıyorsunuz acaba çok iyi oluşmuş embriyolar
Merhaba OPU işleminden kac gün sonra adet gördünüz ? Suan transfer hazırlığı icin doktorunuzun verdiği bir ilaç oldu mu ?Merhaba bende 25 yaşında 3 bucuk yıllık evliyim eşimde cok bi problem yok ama bende pko var 2 hafta önce opu oldu 28 yuumrta toplandı 11 tanesi döllendi haziran ayında transferim var inşallah so uçlarımız güzel olur
hayırlısı olsun pozitif olur inşallahBen de 16 yumurta toplandı 10 u olgunmuş 7si döllendi 5i 5.güne geldi . Atakent Acıbademdeyim.
İnşallah amin hepimize Allahım verdiğimiz emeklerin karşılığını versin yüzümüzü güldürsünhayırlısı olsun pozitif olur inşallah
Maşallah 5. güne 5 embriyo mukemmel rakam ben de zaten amh düşüklüğü var kaliteyi de etkileyecektir baya .Merhaba tam ayrıntısını bilmiyorum ama 1 milyondan azdı sperm diğer değerlerde sıkıntılıydı bizde diğer yöntemleri o yüzden hiç denemediler bile direkt tüp bebek dediler . Şuan 5 embriyom donduruldu 5.günde . Aslında ben de korkuyordum embriyo bile oluşmaz falan diye ama çok şükür bu aşamaya geldik. Önümüzdeki adeti bekliyorum inşallah hayırlısıyla transfer olacak
mrb bnde de antikor yüksek gebeliğe engel diyende var,değil diyende kafam çok karışık.antitpo mu yüksek sizin kaçlrda ?TSH t3 ve T4 değerlerim gayet normal seviyede fakat antikorlar çok yüksek hasimato teşhisi konuldu ama bazı sonuçlar için bayram sonu tekrar gidicem Dr a bakalım.. sizdeki durum nedir
mrb,hashimoto teşhisi nasıl kondu hangi değerler yüksek ?Arkadaşlar merhaba benim de yaşım 31 iki haftaya 32 olucambende pko var eşimdede morfoloji sorunu.. Opu yapıldı 10gün önce falan rahim dinlendirme aşamasındayım ilk adeti gördüm biraz da erken oldu sanırım haziran sonuna dopru ikinci adetle transfer hazırlığına başlayacağız inş hormonlarda sıkıntı çıkmazsa haşimato da var bende ama hiç ilaç kullanmak zorunda kalmadım troitler için haftaya doktorum troit testi istedi inş bi sorun çıkmaz hepimiz için hayırlısı olsun
Merhaba anti tpo değerine bakıldı yani antikora ve ultrason çekildi boğazımdanmrb,hashimoto teşhisi nasıl kondu hangi değerler yüksek ?
Bende ikisinde uuksek antitpobda antitg de biri 500 lerde biri 700 lerde ama ultrasonda sıkıntı çıktı başka bı hormon daha bakılacak persembeye sadece antikor yüksekse eğer sıkıntı yok devam edebilirsin dedi ama eğer bu baktığımız pozitifse sıkıntı büyük dedi bakalimmrb bnde de antikor yüksek gebeliğe engel diyende var,değil diyende kafam çok karışık.antitpo mu yüksek sizin kaçlrda ?
şimdi antikor yüksekliği graves hastlğı da olabiliyormuş bu konudan baya iyi anlayan bir dr bulmak biraz zorBende ikisinde uuksek antitpobda antitg de biri 500 lerde biri 700 lerde ama ultrasonda sıkıntı çıktı başka bı hormon daha bakılacak persembeye sadece antikor yüksekse eğer sıkıntı yok devam edebilirsin dedi ama eğer bu baktığımız pozitifse sıkıntı büyük dedi bakalim
Benim troidlerim sikintiliydi zaten ilaç da kullanıyorum bı ara bırakmıştık yeniden başladık ama benim paratroid bezi sıkıntılı gibiymis ona bakiyolarşimdi antikor yüksekliği graves hastlğı da olabiliyormuş bu konudan baya iyi anlayan bir dr bulmak biraz zor
yok martta opu yapıldı bna 4 embriyom donduruldu rahim dinlendirme yapıldı şimdi inşallah son aşamadayız sizin nasıl ilerliyor süreciniz ?Merhaba taze transfer mi olacak size ?
İnşallahBenim ultrasonda bakıldıgında düşük amh olmasına rağmen sagda 6 solda 3 yumurta vardı.Ama burda okudugm kadarıyla o yumurtaların kalitesiz cıkma ya da dollenmeme ihtimali varmış amh da düşük olunca bir korkmadım değil.Süreç zorlu olucak gibi duruyor bizim icin .Benim bir de geçirilmiş ileri evre endimetriozis ameliyatım var tekrarlayacan çikolata kisti var hayrlısı dedik artık .Rabbim isteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz yaşayalım inşallah o duyguyu
Aynen öyle yaşınız kaç acaba ? bir de amh kaç çıktı sizin ?Benim yaşım icinde bu yumurtalar az aslında totalde 12-13 tane olması gerekiyor bir de bunlar embriyo oluyo da kaliteli oluyo da 3. ve 5. güne geliyo da onlar korkutuyor işte beni biraz .Zaten sayımız az bir de her deneme de her toplama da ekstra masraf rabbim insallah 1 tane bile olsa pozitifi gördürsün bize .İnşallahbende de 2 tane göre sağda solda 1 tane ama ondan emin olamadı. Bu iğnelerle mesela 6 görüp 9 10 tane toplanan da varmış umarım bizimde öyle olur 2 tane çok az benim yaşım için
Canım senin opu bugündü sanrım neler yasadın deneyimlerini bizlerle paylaşırsan cokk mutlu oluruz .Merhabalar bende 30 yaşındayım eşimde hız problemi var ve 2.tüp bebek denememiz olacak ilk denemede tek embriyom vardı ve malesef negatif oldu tutmadı..iğnelere başladım salı günü opu olacak dualarınıza benide eklerseniz çok mutlu olurum umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız..
Benim yaşım 27 amh 0.30 maalesef. Evet insanların 10 15 tane toplanıyor 5. Güne 2 3 tane kalıyor benim zaten 2 tane inşallah 2side kalır diye dua ediyorum bende 1 tane olsun ama yarın öbür gün kardeş dicez o zaman toplancak yumurta kalmıcak sanırım..Aynen öyle yaşınız kaç acaba ? bir de amh kaç çıktı sizin ?Benim yaşım icinde bu yumurtalar az aslında totalde 12-13 tane olması gerekiyor bir de bunlar embriyo oluyo da kaliteli oluyo da 3. ve 5. güne geliyo da onlar korkutuyor işte beni biraz .Zaten sayımız az bir de her deneme de her toplama da ekstra masraf rabbim insallah 1 tane bile olsa pozitifi gördürsün bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?