- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #6.161
Ama aşırı bel agrim var bu kadar olmazdı benimtest yapmadan sakın adet söktürücü içme
bir test yap varsa zaten çıkar
inşallah güzel sonuçların olsun canımDün yaptım ama negatif çıktı ama doktor 1 hafta sonra tekrar test ver dedi
amh 1.94bak perde varmış sende bu da düşük sebebi
amh n kaçtı
iyiyse bi kere daha normal dene bence
evet var. düşükler sonucu genetik testte çıktı.Böyle bir taşıyıcılık mı var bu sonucu hangi test ile elde ettiniz?
Erol TAVMERGEN'DE.turner sendromu nedir geçmiş olsun
hangi merkezde başlıycaksınız?
MERHABA yeni gördüm kusura bakmayın.Erol Tavmergene gidiyorum.pgt ile yapılıyor.Canım benim 5 başarısız tüp bebek denemem var .İlk 4’ü negatifti , sonuncusu pozitifti ama kalp atışını göremedik .Ben İzmir’deyim forumda araştırırken izmir’de tedavi olduğunuzu gördüm,pgt’li tedaviyi hangi doktor ve klinikte oluyorsunuz.Ben araştırıyorum ama rastlayamadım forumda izmirde pgtli tedavi gören
mozaik turner.Kız cocuklarının tasıdığı kromozanl bir taşıyıcılık.Düşüklere neden oluyor.turner sendromu nedir geçmiş olsun
hangi merkezde başlicaksın
Merhaba cok zaman olmus yazalı ama sormak istedim ayse hocadan memnun kaldınız mıBana da bugüm opu yapıldı. Geçen seferli tecrübelerimle söylüyorum 3 ay önce yaptırmıştım. Ankarada bilindik bir klinik değil, doktorum Ayşe Saltık
Çok hem de taşınmasaydım onunla devam ederdim benMerhaba cok zaman olmus yazalı ama sormak istedim ayse hocadan memnun kaldınız mı
Ben de dr arıyorum da tavsşye edeceginiz kurum kişi war mıdırÇok hem de taşınmasaydım onunla devam ederdim ben
Nerde yaşadığınıza bağlı bir durum bu aslında çünkü sürekli gelip gitmeli bir süreç yaşanıyor ankara istanbulda her yer olabilirBen de dr arıyorum da tavsşye edeceginiz kurum kişi war mıdır
Siz prp de yaptırmışsınız. Onun artısı olmadı mı hiç. Yada neden olmadı. Yumurta sayınız artmış. Tutunma mi olmadı döllenme mi gerçekleşmediNerde yaşadığınıza bağlı bir durum bu aslında çünkü sürekli gelip gitmeli bir süreç yaşanıyor ankara istanbulda her yer olabilir
Prp sonrası ilk toplama 4 embriyo ikinci toplama tek embriyo oluştu hoca genetik istediği için tekrar prp ve toplama yapıcaz 5 embriyo yeterli değil dedi kendisi o nedenle transfer aşamasına gelemedimSiz prp de yaptırmışsınız. Onun artısı olmadı mı hiç. Yada neden olmadı. Yumurta sayınız artmış. Tutunma mi olmadı döllenme mi gerçekleşmedi
Anladim. Hersey gönlünce olur inşallah. Eminim yeterli olacaktırPrp sonrası ilk toplama 4 embriyo ikinci toplama tek embriyo oluştu hoca genetik istediği için tekrar prp ve toplama yapıcaz 5 embriyo yeterli değil dedi kendisi o nedenle transfer aşamasına gelemedim
Merhaba Cem hoca ile süreciniz nasıl gitti? Şimdi hangi aşamadasınız?Bende ankara dayım cem atabekoğlu
Merhaba, 2021 yılında yazdığınız iletilerinizi okudum. Momarta gidiyormussunuz acaba şimdi ne durumdasınız? İnşallah bebeğiniz kucaginizdadir, bana da umut olursunuzNe güzel ozaman sizin takibinizde aynı şekilde olmuştur. Dr konusunda şanslı olduğumuzu düşünüyorum çok güven veriyor bana nedense. İçine sinmediği herşeyi sorguladı benim tedavimde. Doğru yol izlemek önemli. Allah hayırlısını versin tabi hakkımızda. İnşallah vesile olur evlatlarımıza kavuşmamızda. Doktorundan memnun olmayıp değiştirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?