• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim yaşım 27 amh 0.30 maalesef. Evet insanların 10 15 tane toplanıyor 5. Güne 2 3 tane kalıyor benim zaten 2 tane inşallah 2side kalır diye dua ediyorum bende 1 tane olsun ama yarın öbür gün kardeş dicez o zaman toplancak yumurta kalmıcak sanırım..
Valla düşün düşün nereye kadar . benim de geçirilmiş ameliyattan dolayı 0.81 di amh 9 ayde 0.51 e düşmüş beklicek zamanın yok dedi doktorlar 1.5 senelik evliyim ben de bir de tüpde bozukluk varmış hakkımızda hayırlısı 1 tane yumurta ve 1 tane sperm ile çözülüyor bu iş aslında

Valla düşün düşün nereye kadar . benim de geçirilmiş ameliyattan dolayı 0.81 di amh 9 ayde 0.51 e düşmüş beklicek zamanın yok dedi doktorlar 1.5 senelik evliyim ben de bir de tüpde bozukluk varmış hakkımızda hayırlısı 1 tane yumurta ve 1 tane sperm ile çözülüyor bu iş aslında
Evet aynen öyle. Benim de ekimde 0.67 idi nisanda 0.30 olmuş dr 1 senede 0.50 ye falan düşer dedi ama bu kadar düşmesi garip geldi

Kızlarrr ben de bugün Opu oldum 5 tane yumurtam toplandı.Aslında sayıyı duyunca biraz tedirgin oldum . Cuma günü transfer olacak umarım yaşarlar gerçekten beklemek çok zor odaklanamıyorum bir şeye. Bugün eve gelir gelmez başladım araştırmalara :)) gerçekten çok içten dua ediyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla isteyen herkese bebiş nasip eder dua edelim bol bol 🌸🌸🌸🌸

hangi ameliyat düşürdü canım amh yı acaba??

Kizlar size birsey sorucam suan tranfer icin hazirlaniyoruzda prednol.ictim ve asiri bir mide yanmam var mahfoldum bu ilactan sonra sizdede oluyormu boyle allahtann 4 gun icmem gerekiyorduda bitti bugun

Kizlar size birsey sorucam suan tranfer icin hazirlaniyoruzda prednol.ictim ve asiri bir mide yanmam var mahfoldum bu ilactan sonra sizdede oluyormu boyle allahtann 4 gun icmem gerekiyorduda bitti bugun
Ben 1 haftadır içiyorum özellikle tuz kullanmaman gerekiyor ve yağlı da yediysen yapmış olabilir kortizon olduğu için dikkat edilmesi gereken bir ilaç

Ben 1 haftadır içiyorum özellikle tuz kullanmaman gerekiyor ve yağlı da yediysen yapmış olabilir kortizon olduğu için dikkat edilmesi gereken bir ilaç
Ya valla dun gece gaviskon ictim bugun daha iyiyim ya uyku uyamiyorum berbat etti beni valla ama gevti coo sukur bugun bakalim.dikkat ediyorumda

Arkadaşlar merhaba benim amh değerim
21.10.2020 0.67 (devlet hastanesinde)
06.04.2021 0.30 ( özel hastanede)
Ve
17.05.2021 0.484 ( başka bi özel hastanede)

Bu şekilde amh yükselmesi yaşayan var mı hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗🥰

Merhaba kızlar bende temmuz gibi transfer olacağım. Yaş 30 pkos ve insülin direnci var. 2 negatif aşılamam var. 30 tane yumurta toplandı ama sadece 1 tanesi çok kaliteliymis 5. Güne ulaşmış ve içlerinden dönüp cozukunce en iyi sonucu verecek bir taneyi dondurmuslar diğerleri sağlıklı değilmiş.cok üzüldüm. Neden böyle oldu bilmiyorum doktorla ve embriyologla Perşembe günü goruscem.Devlette raporlu yaptırıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Benim için önerileriniz var mı transferden önce istemem gereken testler denemem gereken yöntemler var mı? Genetige gönderiliyormuş falan Veya başka şeyler?
İnsülin direncin 2.5 altına düşmeden transferi kabul etme doktorlar malesef çok önemsmiyorlar. Çok yumurta toplanmış böyle çok olunca genelde kalitesiz gelişiyor

Back