- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Bende amh düşüklüğü var yaşım 27 amh 0.30 var mı kader ortağım...Merhaba kızlar ben de dün itibariyle tedaviye başlamış bulunmaktayım biraz önce ilk iğnelerimi vurdum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin tüm bekleyenlerle inşallahSona yakalamissiniz inşallah haylisiyla çocuğunuza kavuşursunuz ben daha basdayim ameliyat olacam 26 mayis ta haziran gibide tup bebeğe başlayacakmış
Merhaba, genetik probleminiz nedir acaba. İnşallah sağlıklı sonuç alırsınızMerhaba, bizim de eşimle genetik problemimiz var. Pgt yaptırmak için tüp bebeğe yöneldik. Yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günün bekliyorum heyecanla. Pazartesi günü pgt ye gönderilecek. Sağlıklı embriyo bulunursa transfer aşamasına geçeceğiz.
İkimiz de talasemi taşıyıcısıyızMerhaba, genetik probleminiz nedir acaba. İnşallah sağlıklı sonuç alırsınız
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinizeİkimiz de talasemi taşıyıcısıyız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Yaş 31 bizde sorun benden kaynaklı .Memorial şişli semra kahramana başlayacagız nasipse adetin 2. günü gelin dedi doktorlar sanırm burda okudugm kadarıyla kısa protokol uygulanacak bana ?bu detayları cok konusamadık ne yazık ki ama bana söylenen sol tüpün bağlanması gerektiği cunku sıvı birikimi varmış tüp hasarlıymş ayrıca amh 0.51 belki iki defa yumurta toplayabilirz dedi..ameliyattan sonra transfer gerçekleşecekmiş oda yaklaşk 6 aylık bir süreç rahim dinlendirme ile beraber .
girdik bir yola da bakalım heyecanla beraber korku ve endişe de var tabiki.
Umarım Rabbim bizler gibi isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder biranonce
İnşallah güzel haberler alırsınızÖncelikle hoşgeldiniz kendi sürecinden bahsedeyim sizlere. 5 yıllık evliyim. Benim troid ve insilün direnci hariç rahatsızlıgım yok ha birde kan pıhtılaşma sorunum var ama hepsi tedavi ile normal aralıkta artık. Eşim ilk varikosel ameliyatını askerde açık ameliyat şeklinde olmuş ancak tutmamış sonrasında evligimizin 4. Yılında 2 ameliyatı oldu ancak oda tutmadı. Sonrasında sperm sayısı azalıyor diyerek bizi tüp bebege yönlendirdiler bu arada sayı 5 milyon altı morfoloji 0 hız 14. İlk deneyimim berbattı yogun bakımda yattım ve hiç içime sinmedi 18 yumurtadan 5ç güne giden 1 tane oldu. Hastanenin sorunu oldugunu düşündüm transfer olmak bile istemedim. Ama zorlasa olsa oldum be negatifi gördük. Çok yıkıcı bir süreçti sonra 20 gün içinde biz Ankara da Aygül demirol hocaya gittik. Bize kan testleri genetik testler trombofoli paneli yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da takviyeler ve eşime igne verdi. Sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşma çıktı. Neyse maddi açıdan zordaydık hemen başlayamadık 3 ay biz bu vitaminleri kullanalım öyle başlayalım dedik. Ocak ayından bugüne kadar Aygül hocanın verdigi tedavi ile eşimde sperm sayısı 40 milyona morfoloji 2 ye yükseldi ve ben hamile kaldım ancak düştü. 20 gün öncesinde tüp bebege başladık Aygül hocanın onayıyla. Ancak yapı geregi farklı bir bünyem varmış 3 günlük igne ile bir sürü yumurta oluşmuş ve 22 23 mm 2 tane yumurta olmuş. Aygül hoca bana istenilen durumun bu olmadıgını her folikülün aynı derecede uyarılması gerektigini söyledi ve tedaviyi sonlandırmak istedigini yoksa 5.güne kalan yine çok az olur ve yogun bakıma kadar gider şeklinde konuştu. O yüzden tedaviyi sonlandırdı. Çatlama ignesi ile birliktelik önerdi bizde yaptık şuan çatlama ignesinin 12. Günündeyim. Sonuç negatif gibi geliyor. Bu tedavide farklı bir yöntem uygulanacak bana hem burada sizlerle paylaşmak hem destek olalım birbirimize istedim
Merhaba taze transfer mi olacak size ?mrb arkadaslar benimde mayıs 31 yada haziran 1 gibi tanferim olacak şuan ilacımın 6. günündeyim inşallah hepimiz pozifleri görürüz kızlar
Benim ultrasonda bakıldıgında düşük amh olmasına rağmen sagda 6 solda 3 yumurta vardı.Ama burda okudugm kadarıyla o yumurtaların kalitesiz cıkma ya da dollenmeme ihtimali varmış amh da düşük olunca bir korkmadım değil.Süreç zorlu olucak gibi duruyor bizim icin .Benim bir de geçirilmiş ileri evre endimetriozis ameliyatım var tekrarlayacan çikolata kisti var hayrlısı dedik artık .Rabbim isteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz yaşayalım inşallah o duyguyuHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızevet amh düşüklüğünde havuz yöntemi uyguluyolar bana da söylediler ama ben ilk şansımı denemek istiyorum eşim havuz yapalım diyor çok kararsızım o yüzden. Bayramda başladım 2 yumurta var sadece
merhaba allah yardımcımız olsun bu yolda emek veren herkesin inşallah.Eşinizin sperm sayısı ve hareket azlıgı ne kadardır?Ben de burdayımYaş 30. İlk denememiz . Bugün embriyolarım 3.gününde 5. günü bekleyip donduruyoruz gelecek adetle birlikte transfer serüvenimiz başlayacak . Bende PKO , eşimde ise sperm sayısı düşüklüğü, hareket azlığı var.
Merhaba tam ayrıntısını bilmiyorum ama 1 milyondan azdı sperm diğer değerlerde sıkıntılıydı bizde diğer yöntemleri o yüzden hiç denemediler bile direkt tüp bebek dediler . Şuan 5 embriyom donduruldu 5.günde . Aslında ben de korkuyordum embriyo bile oluşmaz falan diye ama çok şükür bu aşamaya geldik. Önümüzdeki adeti bekliyorum inşallah hayırlısıyla transfer olacakmerhaba allah yardımcımız olsun bu yolda emek veren herkesin inşallah.Eşinizin sperm sayısı ve hareket azlıgı ne kadardır?
benim de eşimde morfoloji 3 ama doktorlar tüp bebek için sıkıntılı bir durum değil dedi
nerde yaptırıyorsunuz acaba çok iyi oluşmuş embriyolarMerhaba tam ayrıntısını bilmiyorum ama 1 milyondan azdı sperm diğer değerlerde sıkıntılıydı bizde diğer yöntemleri o yüzden hiç denemediler bile direkt tüp bebek dediler . Şuan 5 embriyom donduruldu 5.günde . Aslında ben de korkuyordum embriyo bile oluşmaz falan diye ama çok şükür bu aşamaya geldik. Önümüzdeki adeti bekliyorum inşallah hayırlısıyla transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?