- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
İnşallah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınÇok sevindim umarım çok güzel sonuçlanır
Eşimde yın 3ünde sperm verecek 4ünde oda doktoruyla görüşecek evet tüm testler normal değer yazıyor e nabızda ayın 4ünde bende tekrar aç karna gideceğim hastaneye o gün ne testi yapılacak bilmiyorum rahim filmi istemediler tıbbı genetik testi istediler onun için randevu al hemen dediler şansıma cumaya bulabildim randevu başka zamana yoktu doluymuş hep bakalım ayın 4ünde eşimde sperm vermiş olacak bana işlem yaparlarmı onu merak ediyorum ben ama araştırma hastanesi olması içimi rahatlatıyor çünkü en ince detaya kadar bakıyorlarAmh fsh prolaktin falan normalse sıkıntı olmaz umarım eşinizde sperm testi versin değerlerine bakılsın ve rahim filmi çektirdiniz mi onu da istiyolar
Genetik testin sonucu 1 aya yakın buluyor çıkması haberiniz olsun. Benim hemşirem rahim filmini görmedin dr transfer yapmıyor dedi. Aklınızda olan soruları bi kağıda yazıp doktorunuza sorun kesin sonra unutuyosunuzEşimde yın 3ünde sperm verecek 4ünde oda doktoruyla görüşecek evet tüm testler normal değer yazıyor e nabızda ayın 4ünde bende tekrar aç karna gideceğim hastaneye o gün ne testi yapılacak bilmiyorum rahim filmi istemediler tıbbı genetik testi istediler onun için randevu al hemen dediler şansıma cumaya bulabildim randevu başka zamana yoktu doluymuş hep bakalım ayın 4ünde eşimde sperm vermiş olacak bana işlem yaparlarmı onu merak ediyorum ben ama araştırma hastanesi olması içimi rahatlatıyor çünkü en ince detaya kadar bakıyorlar
Merhaba canim gittiginiz hastanesedi asistani sorun bildigi yada anlasmali oldugu eczaneler var indirim yapiyorlar bu arada aklinizda bulunsun receteyi aldkktan sonra hastanenin yanindaki eczanelerde ilaclari daha cabuk bulabiliyorsun.merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
Insallah denemenizi nerde gercemlestiriyorsunuzMerhabalar yaş 38 sebepsiz infertelite.5 yıl önceki ilk tüp bebek tedavimden bir oğlum var.Geçtiğimiz Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferi oldum sonuç negatif.İkinci adetimle bugün tedaviye tekrar başladık.dondurulmuş iki embriyom kaldı onlarla son kez deniyoruz.Rabbim bu sefer nasip eder inş
İstanbul Beylikdüzü MedicanaInsallah denemenizi nerde gercemlestiriyorsunuz
Bende beylikduzundeyim :)İstanbul Beylikdüzü Medicana
Öyle yapmata karar verdik bizde çünkü bilmediğim bir yerdende almaya korkuyorum. GüvenememMerhaba canim gittiginiz hastanesedi asistani sorun bildigi yada anlasmali oldugu eczaneler var indirim yapiyorlar bu arada aklinizda bulunsun receteyi aldkktan sonra hastanenin yanindaki eczanelerde ilaclari daha cabuk bulabiliyorsun.
Bende kadıköy medicana da başlıyorum pazartesiİstanbul Beylikdüzü Medicana
Bende BeylikdüzüBende beylikduzundeyim :)
Tedaviniz hayırlı olsunBende kadıköy medicana da başlıyorum pazartesi
Merhaba canim. Ben de pgd li tüp bebek yapacağım eylülde yaptık ama tutmadı maalesef simdi haziranda baslamayi düşünüyoruz yine pgt li denemeye hakkımızda hayirlisiMerhaba, bizim de eşimle genetik problemimiz var. Pgt yaptırmak için tüp bebeğe yöneldik. Yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günün bekliyorum heyecanla. Pazartesi günü pgt ye gönderilecek. Sağlıklı embriyo bulunursa transfer aşamasına geçeceğiz.
Amh testim daha çıkmadı yumurta sayısı vermedi bana ama yavaşladi yada azaldimi ne dedi bana heycanliydim pek anlamadım sizde sorun neydi bizde sperm sorunumuz vardı çok heyecanlıyım biyandanda korkuyorum adetin ikinci günü gidip o sıra yumurtaliklarima bakıp tam der galba korkuyorum da yaa baklm noocakTedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimizaynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimizaynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?
Amh testim daha çıkmadı yumurta sayısı vermedi bana ama yavaşladi yada azaldimi ne dedi bana heycanliydim pek anlamadım sizde sorun neydi bizde sperm sorunumuz vardı çok heyecanlıyım biyandanda korkuyorum adetin ikinci günü gidip o sıra yumurtaliklarima bakıp tam der galba korkuyorum da yaa baklm noocak
Ayyyy aminnn kuzum hepimizn inşallahTedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimizaynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?
Benim ekimde 0.67 nisanda 0.30 mayısta 0.48 çıktı anlamadığım bi şekildeAmh testim daha çıkmadı yumurta sayısı vermedi bana ama yavaşladi yada azaldimi ne dedi bana heycanliydim pek anlamadım sizde sorun neydi bizde sperm sorunumuz vardı çok heyecanlıyım biyandanda korkuyorum adetin ikinci günü gidip o sıra yumurtaliklarima bakıp tam der galba korkuyorum da yaa baklm noocak
Teşekkür ederim. SizindeTedaviniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?