- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Benim bir hafta önce OPU oldu adetten sonra başlıyoruz inşallahyok martta opu yapıldı bna 4 embriyom donduruldu rahim dinlendirme yapıldı şimdi inşallah son aşamadayız sizin nasıl ilerliyor süreciniz ?
Valla düşün düşün nereye kadar . benim de geçirilmiş ameliyattan dolayı 0.81 di amh 9 ayde 0.51 e düşmüş beklicek zamanın yok dedi doktorlar 1.5 senelik evliyim ben de bir de tüpde bozukluk varmış hakkımızda hayırlısı 1 tane yumurta ve 1 tane sperm ile çözülüyor bu iş aslındaBenim yaşım 27 amh 0.30 maalesef. Evet insanların 10 15 tane toplanıyor 5. Güne 2 3 tane kalıyor benim zaten 2 tane inşallah 2side kalır diye dua ediyorum bende 1 tane olsun ama yarın öbür gün kardeş dicez o zaman toplancak yumurta kalmıcak sanırım..
Evet aynen öyle. Benim de ekimde 0.67 idi nisanda 0.30 olmuş dr 1 senede 0.50 ye falan düşer dedi ama bu kadar düşmesi garip geldiValla düşün düşün nereye kadar . benim de geçirilmiş ameliyattan dolayı 0.81 di amh 9 ayde 0.51 e düşmüş beklicek zamanın yok dedi doktorlar 1.5 senelik evliyim ben de bir de tüpde bozukluk varmış hakkımızda hayırlısı 1 tane yumurta ve 1 tane sperm ile çözülüyor bu iş aslında
sizde geçirilen ameliyat falan var mı ya da o sürede aşırı kilo alımı ya da sigara kullanımı?Evet aynen öyle. Benim de ekimde 0.67 idi nisanda 0.30 olmuş dr 1 senede 0.50 ye falan düşer dedi ama bu kadar düşmesi garip geldi
Yani bende evleneli 1 buçuk seneyi geçti evlendiğimden beri 15 kilo aldım ameliyat olmadı ama 1 ay kadar sigara içme süresi oldu o süredesizde geçirilen ameliyat falan var mı ya da o sürede aşırı kilo alımı ya da sigara kullanımı?
hangi ameliyat düşürdü canım amh yı acaba??Valla düşün düşün nereye kadar . benim de geçirilmiş ameliyattan dolayı 0.81 di amh 9 ayde 0.51 e düşmüş beklicek zamanın yok dedi doktorlar 1.5 senelik evliyim ben de bir de tüpde bozukluk varmış hakkımızda hayırlısı 1 tane yumurta ve 1 tane sperm ile çözülüyor bu iş aslında
evet ben başladım siz de mi başlayacaksınızBahçeci De tüp bebek yapacak olan var mı arkadaşlar
histerskp ne için sizinKızlar bende Haziran'da 3. tedavime başlayacağım inşallah .Ama transfer Ağustos sonuna denk gelecek, arada Histereskopı ve rahim dinlendirme olacak.
Daha önce kürtajim olduğu için Rahime bakılacak her ihtimale karşıhisterskp ne için sizin
Ben başladım bayramın 2.günü ilk muayenimi oldum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahBahçeci De tüp bebek yapacak olan var mı arkadaşlar
haftaya randavum var bahçecide başlıyorum tedaviyeBahçeci De tüp bebek yapacak olan var mı arkadaşlar
Ben 1 haftadır içiyorum özellikle tuz kullanmaman gerekiyor ve yağlı da yediysen yapmış olabilir kortizon olduğu için dikkat edilmesi gereken bir ilaçKizlar size birsey sorucam suan tranfer icin hazirlaniyoruzda prednol.ictim ve asiri bir mide yanmam var mahfoldum bu ilactan sonra sizdede oluyormu boyle allahtann 4 gun icmem gerekiyorduda bitti bugun
Ya valla dun gece gaviskon ictim bugun daha iyiyim ya uyku uyamiyorum berbat etti beni valla ama gevti coo sukur bugun bakalim.dikkat ediyorumdaBen 1 haftadır içiyorum özellikle tuz kullanmaman gerekiyor ve yağlı da yediysen yapmış olabilir kortizon olduğu için dikkat edilmesi gereken bir ilaç
Ovitrella İgne ve fenodad kullanıyorİnşallah güzel haberler alırsınızLütfen Aygül hocanın eşinize önerdiği takviyeleri yazabilir misiniz
İnsülin direncin 2.5 altına düşmeden transferi kabul etme doktorlar malesef çok önemsmiyorlar. Çok yumurta toplanmış böyle çok olunca genelde kalitesiz gelişiyorMerhaba kızlar bende temmuz gibi transfer olacağım. Yaş 30 pkos ve insülin direnci var. 2 negatif aşılamam var. 30 tane yumurta toplandı ama sadece 1 tanesi çok kaliteliymis 5. Güne ulaşmış ve içlerinden dönüp cozukunce en iyi sonucu verecek bir taneyi dondurmuslar diğerleri sağlıklı değilmiş.cok üzüldüm. Neden böyle oldu bilmiyorum doktorla ve embriyologla Perşembe günü goruscem.Devlette raporlu yaptırıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Benim için önerileriniz var mı transferden önce istemem gereken testler denemem gereken yöntemler var mı? Genetige gönderiliyormuş falan Veya başka şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?