• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba herkese bende haziran ayinda transfer olucagim. 3.denememiz olucak. Esimde hareket sorunu bende ise pko +adenomyozis teşhisi konuldu. Hakkimizda hayirlisi insllh hayirlisi
Merhabalar canım hayırlı olsun inşallah🌸benim eşimde de hareket sorunu vardı bizimde 2. Denememiz inşallah mutlu haberleri alacağız ☺️🌸nerde tedavi görüyosunuz

Teşekkür ederim Rabbim mutlu haberlerimizi almayıda aynı anda nasip etsin ☺️☺️🌸Kaç tanesi döllendi dondurulan oldu mu söylemediler mi
Yok onu söylediler :D canımm 2 tanesi döllendi dondurulma olmadı hiç . İki tane transfer oldu ama onu dışında kaliteleriyle ilgili net bir bilgi vermediler sadece doktorum gayet iyi dedi. Bi de transferden sonra hemen wc ye gitmek mi iyi yoksa tutmak mı iyi onunla ilgili bir Bilgin var mı acaba ? Aklıma takıldı biraz

Yok onu söylediler :KK70: canımm 2 tanesi döllendi dondurulma olmadı hiç . İki tane transfer oldu ama onu dışında kaliteleriyle ilgili net bir bilgi vermediler sadece doktorum gayet iyi dedi. Bi de transferden sonra hemen wc ye gitmek mi iyi yoksa tutmak mı iyi onunla ilgili bir Bilgin var mı acaba ? Aklıma takıldı biraz
İyi maşallah herşey gönlünüzce olsun ☺️☺️Transfer sonrası lavaboya göndermiyorlar afedersin ama hasta bezine bırakıveriyorsun 🙈☺️

İyi maşallah herşey gönlünüzce olsun ☺️☺️Transfer sonrası lavaboya göndermiyorlar afedersin ama hasta bezine bırakıveriyorsun 🙈☺️
Amiiiin hepimizin insallahhhh 🦋🦋🦋 ben tutabildiğim kadar tuttum artık en son patlama aşamasına geldim sonra rahatladım :D belki tutmak zararlıdır diye düşündüm araştırdım fakat hiç birşey bulamadım. Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍😍🌸🌸🌸🌸

Canım ben de kendimi bildiğim bileli PKO var ve insülin direncim vardı . 3 senedir glifor kullandığımdan beri insülin direnci kalmadi ve adetlerim düzenlendi PKO görüntüsü kalmadı . Glifor doktorlar kalp atışını kullanana kadar izin veriyorlar . Belki kullanıyorsundur zaten bilmiyorum ama bu süreçte doktoruna danışabilirsin belki bunu
Bende 2 aydir matofin kullanıyorum öncesinde glikofendi sanırım onu kullaniyordum. Ama doktorum transferebkadar kullan dedi transfer zamanı keseriz dedi. Demekki tutulmasına bı zararı olabilir diye düşündü.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
Evet birkaç eczaneye gidin sorun öyle alın ben bilmiyodum 2 eczaneden indirimsiz aldım bugün başka bi eczane 300 tl indirim yaptı

Merhaba amh değerim 0.2 ve yaşım 34 olduğu beni direk tüp bebeğe yönlendirdi devlet hastanesi tabi yıkıldım normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendiğim için,inanamadım özel doktora gittim ve orda ultrasonla alttan muayene ederek anlattı tek tek herşeyi sol yumurtalığım bittiği için amh değerim düşük görünüyormuş devlet karşılıyorsa devlette değerlendirmenizi tavsiye ederim dedi doktor.bir abi gibi tavsiyede bulundu içimizi rahatlattı hatta devlet karşıladığı için şanslısınız dedi 😂 neyse adetimin ilk günü hastaneye gittim benden 11 tüp kan aldılar ve haziranın 4ünde gel dediler.bundan sonraki süreçte ne olacak beni aydınlatabilirmisiniz ayın 4ünde ne yapılacak yumurtlama dönemine denk geliyor çünkü ayın 4ü meraktan gezmediğim sayfa kalmadı biri beni aydınlatsın nolur

Merhaba amh değerim 0.2 ve yaşım 34 olduğu beni direk tüp bebeğe yönlendirdi devlet hastanesi tabi yıkıldım normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendiğim için,inanamadım özel doktora gittim ve orda ultrasonla alttan muayene ederek anlattı tek tek herşeyi sol yumurtalığım bittiği için amh değerim düşük görünüyormuş devlet karşılıyorsa devlette değerlendirmenizi tavsiye ederim dedi doktor.bir abi gibi tavsiyede bulundu içimizi rahatlattı hatta devlet karşıladığı için şanslısınız dedi 😂 neyse adetimin ilk günü hastaneye gittim benden 11 tüp kan aldılar ve haziranın 4ünde gel dediler.bundan sonraki süreçte ne olacak beni aydınlatabilirmisiniz ayın 4ünde ne yapılacak yumurtlama dönemine denk geliyor çünkü ayın 4ü meraktan gezmediğim sayfa kalmadı biri beni aydınlatsın nolur
Dr kaç yumurta gördü söyledi mi?

Ben adetin 2.günü gittim alttan muayene etti sonra iğne ve ilaç verdi 5.gün kontrole çağırdı sonra yumurtaların durumuna göre iğnelere devam ediyor sonra 8.gün tekrar muayene çağırdı iğneler ekledi sonra da 12.gel dedi yani herkesin farklı oluyor yumurta durumuna göre değişiyor bu tedavi adetin 2.günü başlıyor tam tarih vermesi bilemiyorum

Dr kaç yumurta gördü söyledi mi?

Ben adetin 2.günü gittim alttan muayene etti sonra iğne ve ilaç verdi 5.gün kontrole çağırdı sonra yumurtaların durumuna göre iğnelere devam ediyor sonra 8.gün tekrar muayene çağırdı iğneler ekledi sonra da 12.gel dedi yani herkesin farklı oluyor yumurta durumuna göre değişiyor bu tedavi adetin 2.günü başlıyor tam tarih vermesi bilemiyorum
Adetin 2.ci günü gittiğimde sadece 11 tüp kan alındı bir takım testler için sanırım bana kan ver ayın 4ünde tekrat gel dediler buda adetin 14.cü gününe denk geliyor anlam veremedim 🤷 devlet hastanesinde sanırım süreç böyle işliyor 👀

Adetin 2.ci günü gittiğimde sadece 11 tüp kan alındı bir takım testler için sanırım bana kan ver ayın 4ünde tekrat gel dediler buda adetin 14.cü gününe denk geliyor anlam veremedim 🤷 devlet hastanesinde sanırım süreç böyle işliyor 👀
Rapor çıkartmak için mi aldılar acaba o kadar kanı benden şimdiye kadar toplasan 11 tüp almamışlardır en en başından beri

Rapor çıkartmak için mi aldılar acaba o kadar kanı benden şimdiye kadar toplasan 11 tüp almamışlardır en en başından beri
Bilmiyorumki canım sonuçlarım çıktı aslında ama hiçbirşey anlmadığım için ayın 4ünü bekleyeceğim aç karna alındı 11 tüp tepecik tüp bebek bölümü araştırma hastneai olduğu içinde almış olabilirler hiçbir fikrim yok 🤷😂

Back