- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Yumurta toplama da aç gitmiştik ya, bu sefer tam tersi tok gidiyorsun kahvaltıni falan yapmış oluyorsun. Ve operasyon saatine kadar yavaş yavaş su içip idrara sıkışmanı istiyorlar canım.Hayır hayır çok iyi oldu tam istediğim de buydu2 3 saat yatırıyolar sanıyodum ben 15 dk az geldi aç mı tok mu gittiniz bişey dediler mi gitmeden önce ya da farkediyor mu
Benim sabah akşam 2 sefer sizin tek mi?Ben de yanlış yazmışım iğnenin adını benimki de prolutex. Benim kan toplamış gibi oldu göbeğim bi ceviz büyüklüğünde dağıldı. Bakalım yarın ola hayrola yarın yaptığımda ne olacak
Teşekkür ederimYumurta toplama da aç gitmiştik ya, bu sefer tam tersi tok gidiyorsun kahvaltıni falan yapmış oluyorsun. Ve operasyon saatine kadar yavaş yavaş su içip idrara sıkışmanı istiyorlar canım.
Benim günde 1 adet. Çok teşekkür ederim bilgi için yarın öyle deniyim. Çünkü böyle giderse göbekte yapacak yer bulamıcam. Morluk çok dağınık. Yakın yakına vurmamak iyi olabilir ama. Bakalım geçer belki.Benim sabah akşam 2 sefer sizin tek mi?
Bol kolonya sürüp öyle yapın sonrada pamuğu hemen çekmeyin biraz bastırıp tutun etkili oldu diyenler vardı bi deneyim isterseniz
Of ya çok kötü bir durum ya kaçarsaVallahi açıkçası zor durdum , her an koyuvericem diyordum doktoruma
Yaparken göbeğinizi sıkıyor musunuz? Ben öyle yapıyorum bölgeyi temizleyip göbeğimi sıkıp vuruyorum ama benimde acıyor da morluk yok onu da deneyin istersenizBenim günde 1 adet. Çok teşekkür ederim bilgi için yarın öyle deniyim. Çünkü böyle giderse göbekte yapacak yer bulamıcam. Morluk çok dağınık. Yakın yakına vurmamak iyi olabilir ama. Bakalım geçer belki.
İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyorum bende.Teşekkür ederimsiz nerde tedavi görüyosunuz? Birde ilaçlara ilave yaptılar mı ?
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sağlıklıdır bebişlerin sağ sağlim kucağına alırsınİstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyorum bende.
Progestan fitile devam dedi hiç ihmal etme dedim bir de folik asit hiç ihmal etme dedi. O kadar canım
Zaten ben bu kadar dayandimsa sizlerde dayanirsiniz. Ben gerçekten zor duruyordum çünkü. İnşallah canım rabbim hepimize göstersin pozitifleriOf ya çok kötü bir durum ya kaçarsaBulcaz bi çaresini o güne gelince İnşallah sende pozitifi görürsün
Aminn cnm cümlemizin inşallah sağlıklı haberler ile öğrenelim sonuçları.Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sağlıklıdır bebişlerin sağ sağlim kucağına alırsın
Evet ben de yapacağım yeri temizliyorum sıkıyorum eşim vuruyor zaten. Ben hala beceremiyorum o işleriYaparken göbeğinizi sıkıyor musunuz? Ben öyle yapıyorum bölgeyi temizleyip göbeğimi sıkıp vuruyorum ama benimde acıyor da morluk yok onu da deneyin isterseniz
AmiiinnAminn cnm cümlemizin inşallah sağlıklı haberler ile öğrenelim sonuçları.
Benimde eşim vuruyo ben bakamıyorum bile tedirgin oluyorum yapan varken yapsınlar kimse olmasa mecbur yapıcaz da bide bunun için strese giremem açıkcasıEvet ben de yapacağım yeri temizliyorum sıkıyorum eşim vuruyor zaten. Ben hala beceremiyorum o işleri
Valla eşim olmadığında da sağlık ocagına gittimBenimde eşim vuruyo ben bakamıyorum bile tedirgin oluyorum yapan varken yapsınlar kimse olmasa mecbur yapıcaz da bide bunun için strese giremem açıkcası
En iyisini yapmışsınız valla ben daha mecbur kalmadım bilmiyorum naparımValla eşim olmadığında da sağlık ocagına gittim. Titremekten vuramıorum ki
Aman Rabbim kimseyi hiçbişeye mecbur bırakmasın. yumurta toplama öncesi iğneler çok daha iyiydi. Beterin beteri varmış. Sevmedim prolutexiEn iyisini yapmışsınız valla ben daha mecbur kalmadım bilmiyorum naparım
Daha sabah bu cümleyi kullandım dedim bissürü iğne kullandım böyle olmadım 1 tanesi mahvetti beniAman Rabbim kimseyi hiçbişeye mecbur bırakmasın. yumurta toplama öncesi iğneler çok daha iyiydi. Beterin beteri varmış. Sevmedim prolutexi
Rabbim hepimize kolaylığını versin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah transferden sonra da bu iğneye devam etmiyoruzdur.Daha sabah bu cümleyi kullandım dedim bissürü iğne kullandım böyle olmadım 1 tanesi mahvetti beni
Bana gebeliği öğreninceye kadar dedilerRabbim hepimize kolaylığını versin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah transferden sonra da bu iğneye devam etmiyoruzdur.
Güzel bi sayı moralini hiç bozma. Benimde yarın kontrolüm var. Yumurta toplamayı ne zaman olucağını konuşucazÇok güzel bir sayıBir ay dinlenirsin en kötü. Benim bi tarafta 6 bir tarafta 3 gibi görüyorum dedi doktor ama salı günü yine randevum var bakalım orada ne olacak durum bizim embriyolara önceden 2 negatif denememiz olduğundan pgt yapılacak. O nedenle sayı beni korkutuypr. İnşallah elimizde sağlıklı embriyolarımız kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?