2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

sorma canım yaşlandım bu yıl bu işllerden :) embriyolar izleniyor yarın 5. gün haber bekliyorum ben de inşallah güzel sonuç alırız
Ben daha yeni başladım ilk ve son olur inşallah. İnşallah güzel haberler verirsin ya emek veriyoruz, sağlığımızla oynuyoruz resmen şu dönemde sonu güzel olsun

Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın annemi dün kaybettik hiç kendimde değilim okuyanlar birer fatiha okuyabilir mi ilk gün 15 taneden 14ü döllenmişti
Rabbim sabır versin. Mekanları cennet olsun. Ben de annemi 1,5 yıl önce kaybettim. Yaşayan bilir o acıyı. Bol bol dua edicez artık onu beklerler bizlerden. Nur içinde yatsınlar inşallah

hayırlısı olsun kuzum inşallah sonucu güzel olur
Aradılar güzel ilerliyorlar yarın ya da yarın sonra transfer için haber bekleyin dediler ama dr pazartesi öğleden sonra transfer ederiz demişti niye böyle oldu kafam karıştı. 3.gün 4.gün 5.gün arasındaki fark nedir biliyor musunuz?

embriyoların umut vaad ediyor demek ki o yüzden 5 e gitme ihtimaline bakmak istemişlerdir gitmeyecek gibi olursa rahimde gelişebilir diyip rahime atacaklar öyle olduğunda rahim ortamı embriyoyu daha iyi geliştiriyor diye biliyorum..

zaman kaybetmemen iyi olmuş canım ben çok zaman kaybettim ürolog yüzünden ..

Ayy çok heyecanlı yaa beni de aradılar güzel gidiyorlar dediler yarın ya da yarından sonra transfer dediler
Canım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Şimdi 12 haziran da kan testi vermeye gideceğim bekleyeceğiz bakalım.
Canim senin içinde en hayırlısı olsun inşallah. En kaliteli embriyo oluşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…