- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Beni az önce aradılar aynı sayıyla devam ediyoruz dedi. Kalitesinden falan hiç bahsetmedi. 3. Gün embriyosu da tutunuyor içini ferah tut senin huzurlu ve sakin olman çok önemli. Sen bebişine güvenİnşallah canım Adana Başkentte yaptırıyorum ben.. Az önce embriyolog aradı benim embriyolarım orta ve düşük kalitede imiş öyle söylediler herhalde beşinci güne dayanamayacaklar yarın transfer olurum gibi hissediyorum. Sabah bizden haber bekleyin dediler biraz içime korku düştü ya Allah'tan hayırlısı seni aradılar mi bugün
hayırlı güzel sonuçalrınız olsun inşallah topiğin ilk hamişi olabilirsniz :)Canım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Şimdi 12 haziran da kan testi vermeye gideceğim bekleyeceğiz bakalım.
Canim senin içinde en hayırlısı olsun inşallah. En kaliteli embriyo oluşsun inşallah
Ayyy inşallah canım benim yaaa, inşallah. Keşke ben olsam da arkamdan burada ki herkesten güzel haberler alsakhayırlı güzel sonuçalrınız olsun inşallah topiğin ilk hamişi olabilirsniz :)
Seninle aynı gün test günümüz bende transfer oldumCanım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Canim senin içinde en hayırlısı olsun inşallah. En kaliteli embriyo oluşsun inşallah
Yaa vallahimi ayyy hadi bakalım inşallah ikimizde hayırlı güzel haberler alırız.Seninle aynı gün test günümüz bende transfer oldumsizin gibi 3.gün embriyosu
Evet bende öyle biliyorum da emin olmak istedim çok teşekkürlerembriyoların umut vaad ediyor demek ki o yüzden 5 e gitme ihtimaline bakmak istemişlerdir gitmeyecek gibi olursa rahimde gelişebilir diyip rahime atacaklar öyle olduğunda rahim ortamı embriyoyu daha iyi geliştiriyor diye biliyorum..
Ayyy ne güzel kavuşmuşsun bebişlerinle gözünaydın inşallah güzel haberlerini alırız durum güncellemesi yapmayı unutmaCanım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Nasıl yapılıyor durum güncellemesi yaniAyyy ne güzel kavuşmuşsun bebişlerinle gözünaydın inşallah güzel haberlerini alırız durum güncellemesi yapmayı unutma
Bilgi vermeyi unutma anlamındaNasıl yapılıyor durum güncellemesi yanibilmiyorum da ben
Hadi inşallah bakalım canim gün ola hayrolaBeni az önce aradılar aynı sayıyla devam ediyoruz dedi. Kalitesinden falan hiç bahsetmedi. 3. Gün embriyosu da tutunuyor içini ferah tut senin huzurlu ve sakin olman çok önemli. Sen bebişine güven
Senin eşinde de mi varikosel vardı? Şimdi düşününce keşke ameliyat olmasaydı diyorum o parayı tüpe verirdik. Ağrısı sızısı yoktu zaten sayı düşük gelince ultrasonda belli oldu. Hem zaman hem maddi kayıp oldu bizim içinzaman kaybetmemen iyi olmuş canım ben çok zaman kaybettim ürolog yüzünden ..
Hee tamam canımBilgi vermeyi unutma anlamındatransfer nasıl oldu anlatır mısın ben çok merak ediyorum da
Hayır ben bu iğneyi değil ama, gonapeptyl iğne + gonal f kullandım transfere kadar canımKızlar transferi olanlara sormak istiorum transfer öncesi proluton iğne kullandınız mı? Ben bugün ilk kez yaptım transferim 5 haziranda olucak. İnanılmaz acı yaptı. Yaptığım yer mosmor oldu kabardı. Hemşire normal dedi. Ama kutuda 7 tane var transfere kadar hep yaptığım yer böyle olursa die korkuyorum.
Bende merak ediyordum iyi olmuş yazdığınızHee tamam canım
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.
Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.
Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.
Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık
Vallahi açıkçası zor durdum , her an koyuvericem diyordum doktorumaBende merak ediyordum iyi olmuş yazdığınızİdrara sıkışık olmak beni tedirgin ediyor ama sizde sıkıntı olmadı değilmi
Hayır hayır çok iyi oldu tam istediğim de buyduHee tamam canım
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.
Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.
Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.
Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık
Bende prolutex kullanıyorum benim göbeğim yürürken ya da sağa sola dönerken acıyor bende acaba yanlış bişey mi yapıyorum diyorum. Moralıklık yok ama şişlik var bende deKızlar transferi olanlara sormak istiorum transfer öncesi proluton iğne kullandınız mı? Ben bugün ilk kez yaptım transferim 5 haziranda olucak. İnanılmaz acı yaptı. Yaptığım yer mosmor oldu kabardı. Hemşire normal dedi. Ama kutuda 7 tane var transfere kadar hep yaptığım yer böyle olursa die korkuyorum.
Ben de yanlış yazmışım iğnenin adını benimki de prolutex. Benim kan toplamış gibi oldu göbeğim bi ceviz büyüklüğünde dağıldı. Bakalım yarın ola hayrola yarın yaptığımda ne olacakBende prolutex kullanıyorum benim göbeğim yürürken ya da sağa sola dönerken acıyor bende acaba yanlış bişey mi yapıyorum diyorum. Moralıklık yok ama şişlik var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?