2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yeniden merhabalar konu ilk açıldığında yazmıştım mesajı sonralar da pek giremedim buraya. Cumartesi yumurta toplama (opu) oldu. Ben hsg de çok kötü olmuştum bunda da öyle olurum diye korkuyordum ama hiç olmadı hiç ağrı sızı yok. Şükürler olsun 11 yumurta toplamışlar. Dün aradılar 7 tanesi döllenmiş bugün de tekrar aradılar ve herşey gayet yolunda şükürler olsun. Ben bu aşamaya geldiğimize bile şaşırıyorum. Hep bir şey çıkacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum ama hayırlısı inşallah. Nasipse perşembe de transfer olacak. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Rabbim hepimize kolaylığını versin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah transferden sonra da bu iğneye devam etmiyoruzdur.
Progesteron düşük olduğu için düşük riski sebebiyle 3 ay iğne oldum korkutmak istemem ama .... inşallah gerek kalmaz. O iğneler ne ki yumru yumru kalçamda kalırdı oturamazdım

Hayırlı olsun inşallaah. hepimiz bu ay pozitifleri görelim inşallaah

Ben birsey sormak istiyorum cahilliğime verin.

Diyelim 5 yumurtanızda döllendi. 2 sini transfer ettiler. Geri kalanları ne yapıyorlar. ?

Birdaha çocuk düşünmüyorsanız ?

Tüp bebek merkezlerinde embriyo karısıklığına dair haberler okudumda kafam bulandı

Progesteron düşük olduğu için düşük riski sebebiyle 3 ay iğne oldum korkutmak istemem ama .... inşallah gerek kalmaz. O iğneler ne ki yumru yumru kalçamda kalırdı oturamazdım
Hadi yaa. Zor süreçler Rabbim kolaylaştırsın inşallaah hepimiz için. Siz şuan gebe misiniz?

evet canım vardı ben tüp bebek düşünüyordum eşim ürologa gitmek istedi ürolog benim abarttığımı düşünmüş neyse ikna etti eşimi ameliyat oldu 6. ay yükseliş oldu sonra 1 yıl kadar sonra düşmeye başladı değerler ve tekrarlamış malesef ...mantıklı düşününce o ara kullandığımız ilaç vitamin vs spermiyogram falan tüp bebek ücretini aştı zaten belki şimdiye anneydim...şimdi erkek faktöründe milleti uyarıyorum ama dinleyen kim malesef herkes tecrübe edecek bu durumu

Daha sabah bu cümleyi kullandım dedim bissürü iğne kullandım böyle olmadım 1 tanesi mahvetti beni
Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zaman

geri kalanı dondurmanı tavsiye ederim çünkü transferin negatif olabilir o zaman dondurulmuşlarla denemek daha uygun maddi manevi daha kolay... Bir yıllık dondurma ücreti ödüyorsun eğer başarılı bir hamilelik gerçekleşirse sonra imha ettirebilirsin

Evet gerçekten ameliyat varikosel ileri seviyede değilse, kişiye sıkıntı vermiyorsa çok gereksiz. O takviyeler, macunlar, arı sütleri, vitaminler tonla para hepsi. Kimisinin de 2 milyondan 80 milyonlara kadar çıkıyor nasıl oluyor ben anlamıyorum

varikoselin oluşma sebebine bağlı sanırım ben de tam çözemedim bizde hiçbir şey işe yaramadı

Aynı günde başladık tedaviye. Haberleşelim mutlaka. Umarım herşey yolunda gider ikimiz için de

Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne
Kızlar benim bu sperm konusunda çok acı tecrübelerim oldu. Eşimde sperm sayısı çok düşüktü testleri hep aynı yerde yaptırıyordum 3 yıl boyunca eşim bir sürü takviye kullandı, ki o takviye ilaçlar gerçekten çok pahalı. Her yaptırdığımda sperm sonuçları yükseliyordu. Ben de hep normal yolla gebe kalabileceğimi düşündüm. Yaptırdığım yer özel bi laboratuvardı. Bi embriyolog beni uyardı laboratuvarda yaptırma die. Ama tabi 3 yıldır yaptırmış oldum. laboratuvardaki test sonucunda 135 milyon görünen toplam sperm tüp bebek merkezinde ölçtürünce 3 milyon çıktı. Yıllardır yanlış ölçüyorlarmış. Testin yapıldığı yerde sayımı yapan kişinin embriyolog olması ve otomatik makinaya saydırılmaması gerekiyormuş. Makinenin önünden aynı sperm 1000 kere geçse de cihaz sayıyormuş ve her beyaz dokuyu sperm olarak algılıyormuş. Bunu çok sonra öğrendim ve laboratuvarda da cihazın sayma şeklini teyit ettim. Doğruladılar. yılları boşa geçirmiş oldum. 1 haftada tüp bebeğe karar verdim sonunda. O yüzden sperm testini yaptıracaklar çok iyi araştırsın. Umarım bi kişi bile benim hatama düşmez

Sizinle tariflerimiz aynı bakalım perşembeye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…