- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
İnşallah canımBen de yarın gideceğim opu için bu sefer aşırı stres yaptım umuyorum en güzel haberleri alırız yarın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBen de yarın gideceğim opu için bu sefer aşırı stres yaptım umuyorum en güzel haberleri alırız yarın
Hadi yaa..Bana gebeliği öğreninceye kadar dediler
Progesteron düşük olduğu için düşük riski sebebiyle 3 ay iğne oldum korkutmak istemem ama .... inşallah gerek kalmaz. O iğneler ne ki yumru yumru kalçamda kalırdı oturamazdımRabbim hepimize kolaylığını versin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah transferden sonra da bu iğneye devam etmiyoruzdur.![]()
Hayırlı olsun inşallaah.Yeniden merhabalar konu ilk açıldığında yazmıştım mesajı sonralar da pek giremedim buraya. Cumartesi yumurta toplama (opu) oldu. Ben hsg de çok kötü olmuştum bunda da öyle olurum diye korkuyordum ama hiç olmadı hiç ağrı sızı yok. Şükürler olsun 11 yumurta toplamışlar. Dün aradılar 7 tanesi döllenmiş bugün de tekrar aradılar ve herşey gayet yolunda şükürler olsun. Ben bu aşamaya geldiğimize bile şaşırıyorum. Hep bir şey çıkacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum ama hayırlısı inşallah. Nasipse perşembe de transfer olacak. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah![]()
İnşallahHayırlı olsun inşallaah.hepimiz bu ay pozitifleri görelim inşallaah
![]()
Hadi yaa. Zor süreçler Rabbim kolaylaştırsın inşallaah hepimiz için. Siz şuan gebe misiniz?Progesteron düşük olduğu için düşük riski sebebiyle 3 ay iğne oldum korkutmak istemem ama .... inşallah gerek kalmaz. O iğneler ne ki yumru yumru kalçamda kalırdı oturamazdım
hayırlı olsun sizden de güzel haberler alırız inşallahSeninle aynı gün test günümüz bende transfer oldumsizin gibi 3.gün embriyosu
![]()
dün aramışlardı 5.güne bakacaklar yarın belli olacak inşallah güzel haber alırım :)Evet bende öyle biliyorum da emin olmak istedim çok teşekkürlersizi aradılar mı ne durumdaymış sizin bebişler
![]()
evet canım vardı ben tüp bebek düşünüyordum eşim ürologa gitmek istedi ürolog benim abarttığımı düşünmüş neyse ikna etti eşimi ameliyat oldu 6. ay yükseliş oldu sonra 1 yıl kadar sonra düşmeye başladı değerler ve tekrarlamış malesef ...mantıklı düşününce o ara kullandığımız ilaç vitamin vs spermiyogram falan tüp bebek ücretini aştı zaten belki şimdiye anneydim...şimdi erkek faktöründe milleti uyarıyorum ama dinleyen kim malesef herkes tecrübe edecek bu durumuSenin eşinde de mi varikosel vardı? Şimdi düşününce keşke ameliyat olmasaydı diyorum o parayı tüpe verirdik. Ağrısı sızısı yoktu zaten sayı düşük gelince ultrasonda belli oldu. Hem zaman hem maddi kayıp oldu bizim için![]()
Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zamanDaha sabah bu cümleyi kullandım dedim bissürü iğne kullandım böyle olmadım 1 tanesi mahvetti beni
gonal f neden kullanılıyor ki canım o yumurta büyütmüyor mu?Hayır ben bu iğneyi değil ama, gonapeptyl iğne + gonal f kullandım transfere kadar canım
geri kalanı dondurmanı tavsiye ederim çünkü transferin negatif olabilir o zaman dondurulmuşlarla denemek daha uygun maddi manevi daha kolay... Bir yıllık dondurma ücreti ödüyorsun eğer başarılı bir hamilelik gerçekleşirse sonra imha ettirebilirsinBen birsey sormak istiyorum cahilliğime verin.
Diyelim 5 yumurtanızda döllendi. 2 sini transfer ettiler. Geri kalanları ne yapıyorlar. ?
Birdaha çocuk düşünmüyorsanız ?
Tüp bebek merkezlerinde embriyo karısıklığına dair haberler okudumda kafam bulandı
Evet gerçekten ameliyat varikosel ileri seviyede değilse, kişiye sıkıntı vermiyorsa çok gereksiz. O takviyeler, macunlar, arı sütleri, vitaminler tonla para hepsi. Kimisinin de 2 milyondan 80 milyonlara kadar çıkıyor nasıl oluyor ben anlamıyorumevet canım vardı ben tüp bebek düşünüyordum eşim ürologa gitmek istedi ürolog benim abarttığımı düşünmüş neyse ikna etti eşimi ameliyat oldu 6. ay yükseliş oldu sonra 1 yıl kadar sonra düşmeye başladı değerler ve tekrarlamış malesef ...mantıklı düşününce o ara kullandığımız ilaç vitamin vs spermiyogram falan tüp bebek ücretini aştı zaten belki şimdiye anneydim...şimdi erkek faktöründe milleti uyarıyorum ama dinleyen kim malesef herkes tecrübe edecek bu durumu![]()
varikoselin oluşma sebebine bağlı sanırım ben de tam çözemedim bizde hiçbir şey işe yaramadıEvet gerçekten ameliyat varikosel ileri seviyede değilse, kişiye sıkıntı vermiyorsa çok gereksiz. O takviyeler, macunlar, arı sütleri, vitaminler tonla para hepsi. Kimisinin de 2 milyondan 80 milyonlara kadar çıkıyor nasıl oluyor ben anlamıyorum![]()
Aynı günde başladık tedaviye. Haberleşelim mutlaka. Umarım herşey yolunda gider ikimiz için deMerhaba kızlar ben de dün itibariyle tedaviye başlamış bulunmaktayım biraz önce ilk iğnelerimi vurdum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne
Kızlar benim bu sperm konusunda çok acı tecrübelerim oldu. Eşimde sperm sayısı çok düşüktü testleri hep aynı yerde yaptırıyordum 3 yıl boyunca eşim bir sürü takviye kullandı, ki o takviye ilaçlar gerçekten çok pahalı. Her yaptırdığımda sperm sonuçları yükseliyordu. Ben de hep normal yolla gebe kalabileceğimi düşündüm. Yaptırdığım yer özel bi laboratuvardı. Bi embriyolog beni uyardı laboratuvarda yaptırma die. Ama tabi 3 yıldır yaptırmış oldum. laboratuvardaki test sonucunda 135 milyon görünen toplam sperm tüp bebek merkezinde ölçtürünce 3 milyon çıktı. Yıllardır yanlış ölçüyorlarmış. Testin yapıldığı yerde sayımı yapan kişinin embriyolog olması ve otomatik makinaya saydırılmaması gerekiyormuş. Makinenin önünden aynı sperm 1000 kere geçse de cihaz sayıyormuş ve her beyaz dokuyu sperm olarak algılıyormuş. Bunu çok sonra öğrendim ve laboratuvarda da cihazın sayma şeklini teyit ettim. Doğruladılar. yılları boşa geçirmiş oldum. 1 haftada tüp bebeğe karar verdim sonunda. O yüzden sperm testini yaptıracaklar çok iyi araştırsın. Umarım bi kişi bile benim hatama düşmezEvet gerçekten ameliyat varikosel ileri seviyede değilse, kişiye sıkıntı vermiyorsa çok gereksiz. O takviyeler, macunlar, arı sütleri, vitaminler tonla para hepsi. Kimisinin de 2 milyondan 80 milyonlara kadar çıkıyor nasıl oluyor ben anlamıyorum![]()
Sizinle tariflerimiz aynıYeniden merhabalar konu ilk açıldığında yazmıştım mesajı sonralar da pek giremedim buraya. Cumartesi yumurta toplama (opu) oldu. Ben hsg de çok kötü olmuştum bunda da öyle olurum diye korkuyordum ama hiç olmadı hiç ağrı sızı yok. Şükürler olsun 11 yumurta toplamışlar. Dün aradılar 7 tanesi döllenmiş bugün de tekrar aradılar ve herşey gayet yolunda şükürler olsun. Ben bu aşamaya geldiğimize bile şaşırıyorum. Hep bir şey çıkacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum ama hayırlısı inşallah. Nasipse perşembe de transfer olacak. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah![]()
Hayır evladım 2,5 yaşında şimdi kardeşini transfer edeceğiz kısmetseHadi yaa. Zor süreçler Rabbim kolaylaştırsın inşallaah hepimiz için. Siz şuan gebe misiniz?