• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İnşallah canım Adana Başkentte yaptırıyorum ben.. Az önce embriyolog aradı benim embriyolarım orta ve düşük kalitede imiş öyle söylediler herhalde beşinci güne dayanamayacaklar yarın transfer olurum gibi hissediyorum. Sabah bizden haber bekleyin dediler biraz içime korku düştü ya Allah'tan hayırlısı seni aradılar mi bugün
Beni az önce aradılar aynı sayıyla devam ediyoruz dedi. Kalitesinden falan hiç bahsetmedi. 3. Gün embriyosu da tutunuyor içini ferah tut senin huzurlu ve sakin olman çok önemli. Sen bebişine güven 😊

Canım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Şimdi 12 haziran da kan testi vermeye gideceğim bekleyeceğiz bakalım.
Canim senin içinde en hayırlısı olsun inşallah. En kaliteli embriyo oluşsun inşallah 🤲🤲🤲
hayırlı güzel sonuçalrınız olsun inşallah topiğin ilk hamişi olabilirsniz :)

Canım şimdi eve geldim ben. Tarnsferim yapıldı. 2 taze transfer yapıldı. 3. Gün emriyosu 8 hücreli + 5 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Canim senin içinde en hayırlısı olsun inşallah. En kaliteli embriyo oluşsun inşallah 🤲🤲🤲
Seninle aynı gün test günümüz bende transfer oldum 🙏 sizin gibi 3.gün embriyosu 🙏

embriyoların umut vaad ediyor demek ki o yüzden 5 e gitme ihtimaline bakmak istemişlerdir gitmeyecek gibi olursa rahimde gelişebilir diyip rahime atacaklar öyle olduğunda rahim ortamı embriyoyu daha iyi geliştiriyor diye biliyorum..
Evet bende öyle biliyorum da emin olmak istedim çok teşekkürler 🤲🏻❤️ sizi aradılar mı ne durumdaymış sizin bebişler 😁❤️

Ayyy ne güzel kavuşmuşsun bebişlerinle gözünaydın inşallah güzel haberlerini alırız durum güncellemesi yapmayı unutma 😁❤️

Beni az önce aradılar aynı sayıyla devam ediyoruz dedi. Kalitesinden falan hiç bahsetmedi. 3. Gün embriyosu da tutunuyor içini ferah tut senin huzurlu ve sakin olman çok önemli. Sen bebişine güven 😊
Hadi inşallah bakalım canim gün ola hayrola 🧡

Kızlar transferi olanlara sormak istiorum transfer öncesi proluton iğne kullandınız mı? Ben bugün ilk kez yaptım transferim 5 haziranda olucak. İnanılmaz acı yaptı. Yaptığım yer mosmor oldu kabardı. Hemşire normal dedi. Ama kutuda 7 tane var transfere kadar hep yaptığım yer böyle olursa die korkuyorum.

zaman kaybetmemen iyi olmuş canım ben çok zaman kaybettim ürolog yüzünden ..
Senin eşinde de mi varikosel vardı? Şimdi düşününce keşke ameliyat olmasaydı diyorum o parayı tüpe verirdik. Ağrısı sızısı yoktu zaten sayı düşük gelince ultrasonda belli oldu. Hem zaman hem maddi kayıp oldu bizim için 🙄

Bilgi vermeyi unutma anlamında 😁 transfer nasıl oldu anlatır mısın ben çok merak ediyorum da 🙈
Hee tamam canım 👍🥰
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.

Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.

Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.

Baya ayrıntılı yazdım kusuruma bakma artık 🤭🥰

Kızlar transferi olanlara sormak istiorum transfer öncesi proluton iğne kullandınız mı? Ben bugün ilk kez yaptım transferim 5 haziranda olucak. İnanılmaz acı yaptı. Yaptığım yer mosmor oldu kabardı. Hemşire normal dedi. Ama kutuda 7 tane var transfere kadar hep yaptığım yer böyle olursa die korkuyorum.
Hayır ben bu iğneyi değil ama, gonapeptyl iğne + gonal f kullandım transfere kadar canım

Hee tamam canım 👍🥰
Transfer şöyle oldu canim. Aynı muayene oluyoruz gibi çatala yattım. Bir hemşire karnımdan ultrason cihazı ile idrara sıkışıklığı mi kontrol ederken. Tüp bebek doktorum ise , vajinadan katerter gibi bir aleti yerlestirdi.

Sonrasında hazırız diye bağırdılar ve embriyolog geldi. Hadi bakalım veriyorum senin iki canavarı içeri dedi. Umarım hayırlı olur tutunur dedi. İnşallah hocam dedim.

Sonra tüp bebek doktorum hemsireye biraz bekleyelim dedi, embriyolar bazen yerleştirdikten sonra sabit durmayıp sağa sola dağılıyorlar dedi. Bekledik bende izledim tabi bütün olanları ve gördüm bende iki embriyo da sabit ortada duruyordu. Aynısını da doktorum dedi. Ohhh çok güzel tam rahim duvarının ortasında güzel bir şekilde durdular . Umarım hayırlı dediler. Ve transfer işlemi bitmiş oldu. 15 dk dinlendirdiler sonra tuvalete götürüp idrara cikmami istediler. İyimisiniz diye sorup test ettikten sonra gönderdiler beni.

Bende merak ediyordum iyi olmuş yazdığınız 😊 İdrara sıkışık olmak beni tedirgin ediyor ama sizde sıkıntı olmadı değilmi 😅

Hee tamam canım 👍🥰

Hayır hayır çok iyi oldu tam istediğim de buydu 😁 2 3 saat yatırıyolar sanıyodum ben 15 dk az geldi 😁 aç mı tok mu gittiniz bişey dediler mi gitmeden önce ya da farkediyor mu

Bende prolutex kullanıyorum benim göbeğim yürürken ya da sağa sola dönerken acıyor bende acaba yanlış bişey mi yapıyorum diyorum. Moralıklık yok ama şişlik var bende de

Bende prolutex kullanıyorum benim göbeğim yürürken ya da sağa sola dönerken acıyor bende acaba yanlış bişey mi yapıyorum diyorum. Moralıklık yok ama şişlik var bende de
Ben de yanlış yazmışım iğnenin adını benimki de prolutex. Benim kan toplamış gibi oldu göbeğim bi ceviz büyüklüğünde dağıldı. Bakalım yarın ola hayrola yarın yaptığımda ne olacak🥺

Back
X