2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

3 sene az değil. Bizde hep aynı yerde yaptırdık, aynı hastanede ameliyat oldu hatta tüp bebek tedavisine de orda başladık. Yaşınız gençmiydi ondan mı beklediniz. Biz 2 senelik evliyiz ben 29 eşim 35 yaşında.Geçen ocak ayında karar verdik çocuk yapmaya 1 ay denedik ovülasyonla olmadı. Şubatta ben bi kadın doğuma gideyim dedim gittim sıkıntı yok dedi. Ekim ayına kadar denedik. Olmayınca eşim doktora gitti meğer sayı düşükmüş. 800 bin çıkmıştı. Ameliyat olalı 7 ay olmuş hiç işe yaramadı ve biz şuan tüp bebek sürecindeyiz.

Kaç doktora gittiysek normal yolla olur dediler. O yüzden ben de hep normal yolla olsun istedim. Tüp bebek için psikolojik olarak hazır hissetmedim kendimi. O süreçte annem de hastaydı sonra kaybettim zaten. Kendimi toparlamak için çaba sarfettim yıllar geçio işte. Şuan 35 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem.

Yaaa cidden çok mu can yakıyor. Ben de çok korkuyorum ignelerden opu ignelerini hep eşime yaptırdım. Allah yardımcımız olsun. Sizin transfer günü ne zaman
Evet opuya kadar 4 farklı iğne kullandım hiç biri bunun gibi yapmadı. Korkutmak istemem ama yürürken bile göbeğim acıyor benim

Kızlar bende haftaya cuma cumartesi 3.tedavime başlayacağım inşallah.Sil baştan yumurtalar toplanacak arada Histereskopı yapılacak artık Ağustos sonuna transferim yapılır herşey güzel giderse .O kadar sabırsızim ki bir an önce herşey olsun istiyorum ya

Başın sağolsun. Çok haklısın bu durumdayken çocuk düşünemezdi insan Herşeyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı

Başın sağolsun. Çok haklısın bu durumdayken çocuk düşünemezdi insan Herşeyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı
Saol cnm. Zaten hayırlısını istemek lazım. Rabbim güzel kapılar açsın hepimize. Çocuğun da bi vakti vardır elbet. Rabbim bilir. Onca yıl bekledikten sonra 1 hafta da karar verdim tüp bebeğe. Demek ki buymuş hayırlısı. Umarım sonu da güzel olur. Bu arada 7 yıllık evliyim ben.

Kaç yumurtanız var sorun neydi? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Amh 0.05 çıktı 2 kez opu oldum ilkin de 1 ikincisinde 2 yumurtam oldu bunlardan ilk ve ikincisinden toplam 2 adet 5.gun embriyom oldu. 2 adet transfer edilecek hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alalim

Amh 0.05 çıktı 2 kez opu oldum ilkin de 1 ikincisinde 2 yumurtam oldu bunlardan ilk ve ikincisinden toplam 2 adet 5.gun embriyom oldu. 2 adet transfer edilecek hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alalim
Amiiin inşallah aynı durum bende de var inşallah emeğimizin karşılığını alırız dualarımız kabul olsun evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alalım benim tek embriyo maalesef hep 2 istemedim ama dr yaşından dolayı yapmam dedi

İnş çok güzel haberler alalım her opu sonrası umuyorum bu topicteki herkes kahkahalarla sonucunu paylaşır.
bu süreçte iğnelerden daha çok psikolojik süreç yıpratıyor. İlk negatif sonucumda kk kadınları bana çok destek olmuştu. Gerçekten bir grup terapisi odası gibi bu platform.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…