- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
0.30 benim 4 yumurta toplandıAmh değeriniz kac acaba canim
Hayırlısı olur inşallah0.30 benim 4 yumurta toplandı
İnşallah hayırlı haberlerinizi de duyarız.Evet aldım. Yarın nasip olursa transferim olacak gittiğimde sorarım olmadı isteyen arkadaşlar varsa
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin sana da sabır diliyorum..Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın annemi dün kaybettik hiç kendimde değilim okuyanlar birer fatiha okuyabilir miilk gün 15 taneden 14ü döllenmişti
5. Gün olunca nasıl bir fark oluyor acaba ben bilmiyorum daBen de 36 yaşındayım ikinci denemem bu salı günü op işlemim var umuyorum güzel haberler verebiliriz. İlkinde sadexe 7 yumurta toplanmıştı ve 5. Günğ göremedik 3. Günde transfer oldum. Şu an tek umudum 5. Güne gitmeleri hepimiz mutlu Mesut haberlerimizi paylaşırız umuyorum
hiçbir ağrım olmadı benim hem de 3 tane vuruldumKızlar çatlatma iğnesini kullandıktan sonra ağrınız oldu mu ben de olmadı şuana kadar gece 1 de vurdum
İnşallah canım Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla tutunacaklar bize embriyolarımızİnşallah en güzel kalitede olurlar ve ana rahmine tutunur yavrularimiz
Eğer embriyolar sağlıklıysa 5. Güne kadar dayanıyor ve transferi 5. Gün oluyoruz. Ama dayanamayacak gibiyse genelde 3. Gün transfer ediyorlar. Tabi 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksek oluyor. Çünkü daha dayanıklı sağlıklı5. Gün olunca nasıl bir fark oluyor acaba ben bilmiyorum da
Problem neydi sizde bir de transfer işlemi gerçekleşti mihiçbir ağrım olmadı benim hem de 3 tane vuruldum
sperm morfoloji sayı vs .. yok daha yeni toplandı yumurtalar siz de sorun neProblem neydi sizde bir de transfer işlemi gerçekleşti mi
Merhaba aradılar mı sizi olucak mı transferiniz bugün ?Aminnn canım benim aminnninşaallah. Rabbim emeklerimizin karşılığını boş koymasın. O zaman bize pazartesi konacak olan embriyo transferi 3. Gün embriyosu mu oluyor yani
Merhaba canım evet şuan hastanedeyim, bekliyoruz bakalım. Dua etMerhaba aradılar mı sizi olucak mı transferiniz bugün ?
İnşallah canım Adana Başkentte yaptırıyorum ben.. Az önce embriyolog aradı benim embriyolarım orta ve düşük kalitede imiş öyle söylediler herhalde beşinci güne dayanamayacaklar yarın transfer olurum gibi hissediyorum. Sabah bizden haber bekleyin dediler biraz içime korku düştü ya Allah'tan hayırlısı seni aradılar mi bugünİnşallah canım Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla tutunacaklar bize embriyolarımızsen trdavini nerde yaptırıyorsun?
canım sen naptın bugün transferin var mıMerhaba aradılar mı sizi olucak mı transferiniz bugün ?
kaliteli embriyolarınız olur inşallah hayırlı olsun tedavinizMerhaba, bende haziranda tüp bebek yaptıracaklardanım. Eşimin sayı problemi var 5milyon altı o yüzden tüp bebek denemek istedik. 29 yaşındayım eşim 35 yaşında. Gonal f 4.gündeyim yarın kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim. Sizi hatırladım sanki erkek faktörü sayfalarından. Siz ne durumdasınız inşallah güzel ilerliyordur sürecinizkaliteli embriyolarınız olur inşallah hayırlı olsun tedaviniz
sorma canım yaşlandım bu yıl bu işllerden :) embriyolar izleniyor yarın 5. gün haber bekliyorum ben de inşallah güzel sonuç alırızTeşekkür ederim. Sizi hatırladım sanki erkek faktörü sayfalarından. Siz ne durumdasınız inşallah güzel ilerliyordur süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?