- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Rapor için az cok bilgim var bize rapor verilmiyor çünkü bizde hicbir sorun yokÜniversite hastanesine gidip rapor için bilgi alın o zaman. Bahçeci zaten bu konuda zerre bilgi vermiyor
Ozaman bahçeci ne istiyorsa vereceksinizRapor için az cok bilgim var bize rapor verilmiyor çünkü bizde hicbir sorun yokve devlette 2 asilama sarti varmis ben asilama ile ugrasmak istemiyorum
İnşallah en güzel kalitede olurlar ve ana rahmine tutunur yavrularimizEvet 8i olgunmuş yumurtalarımın 4ü döllenmişbakalım 5. Güne ulaşabilecekler mi?
Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın annemi dün kaybettik hiç kendimde değilim okuyanlar birer fatiha okuyabilir micanım ilk gün kaçı döllenmişti süreci nasıl oldu
Valla beni de ilgilendirmiyor bende fiyat güncellemesi falan olmadıHer sene yılbaşından sonra fiyat değişimi oluyor ki bu çok normal. Ben Aralık ayında fiyat aldığımda 2021 fiyatlarını verdiler. Ama yani yolun ortasında Mayıs ayında fiyat değişikliği neden oldu bilemedim. Açıkçası beni ilgilendirmiyor da çünkü ben onlardan imzalı evrak aldım fiyat konusunda.
İncir prolaktin hormonunu yükseltiyor yiyin ama çok yemeyin ben incir kürü yaptım şuan sınırda nerdeyse. Ben birde rahim duvarı kalınlaşması için nar suyu içtim faydasını da gördümKızlar iğnede 2. Günümdeyim ve incir fındık yiyorum kalitesi için sizin tavsiyeleriniz var mı
Yarın arayıp bi sorun ne diyecekler. Size fiyat bilgisi verirken imzalı kagıt algınız mı. İki tarafında imzaladığıValla beni de ilgilendirmiyor bende fiyat güncellemesi falan olmadı
Taksit imkanı var kolaylık sağlıyolar gidip konuşun şuan değişmiş dediler bişey diyemiycem. İğneleri alırken eczaneden indirim almayı almayı unutmayın benim acemiliğime denk geldi son iğnelerimde 300 tl indirim aldım bu sürede ilaç gibi geldiRapor için az cok bilgim var bize rapor verilmiyor çünkü bizde hicbir sorun yokve devlette 2 asilama sarti varmis ben asilama ile ugrasmak istemiyorum
Evet aldım. Yarın nasip olursa transferim olacak gittiğimde sorarım olmadı isteyen arkadaşlar varsaYarın arayıp bi sorun ne diyecekler. Size fiyat bilgisi verirken imzalı kagıt algınız mı. İki tarafında imzaladığı
Inş canım hayırlısıyla güzel haberler al insİnşallah çok teşekkür ederim merakımdan çatlıcam nerdeyse bian önce yarın olsun istiyorum
Canım şöyle egerki raporluysan ilaçları indirimli alırsın ama değilsen direk para ödersin yani raporluysan 12 ve 13 bin rahat tutar ama raporlu değilsen 17 yada 18 bin tutar tabi gidip Muayane ve kan tahlil paralarını demiyorumKızlar tup bebek fiyatlari ne kadar ankara bahceciye gidecegim haziranda merak ediyorum genel olarak ortalama fiyatları
Canım başın sağolsun rabbim sizlere sabir versin ins mekanı cennet olsunYeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın annemi dün kaybettik hiç kendimde değilim okuyanlar birer fatiha okuyabilir miilk gün 15 taneden 14ü döllenmişti
Sebep var ileri yaş bir de çok ciddi olmasada erkek faktörü dendi.Sizde sorun varmiydi peki benim sebepsiz interfilite
Bunun sorunla da alakası yok aslında tedaviSizde sorun varmiydi peki benim sebepsiz interfilite
İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruzInş canım hayırlısıyla güzel haberler al ins
Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin inşallahYeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın annemi dün kaybettik hiç kendimde değilim okuyanlar birer fatiha okuyabilir miilk gün 15 taneden 14ü döllenmişti
Amh değeriniz kac acaba canimSoruna göre ilaç fiyatı belirleniyor tüp bebek aynı. Ama evet vardı amh düşüklüğü var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?