2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Valla beni de ilgilendirmiyor bende fiyat güncellemesi falan olmadı

Kızlar iğnede 2. Günümdeyim ve incir fındık yiyorum kalitesi için sizin tavsiyeleriniz var mı
İncir prolaktin hormonunu yükseltiyor yiyin ama çok yemeyin ben incir kürü yaptım şuan sınırda nerdeyse. Ben birde rahim duvarı kalınlaşması için nar suyu içtim faydasını da gördüm

Rapor için az cok bilgim var bize rapor verilmiyor çünkü bizde hicbir sorun yok ve devlette 2 asilama sarti varmis ben asilama ile ugrasmak istemiyorum
Taksit imkanı var kolaylık sağlıyolar gidip konuşun şuan değişmiş dediler bişey diyemiycem. İğneleri alırken eczaneden indirim almayı almayı unutmayın benim acemiliğime denk geldi son iğnelerimde 300 tl indirim aldım bu sürede ilaç gibi geldi

Kızlar tup bebek fiyatlari ne kadar ankara bahceciye gidecegim haziranda merak ediyorum genel olarak ortalama fiyatları
Canım şöyle egerki raporluysan ilaçları indirimli alırsın ama değilsen direk para ödersin yani raporluysan 12 ve 13 bin rahat tutar ama raporlu değilsen 17 yada 18 bin tutar tabi gidip Muayane ve kan tahlil paralarını demiyorum düşündüğün yerleri ara sana fiyat verirler böylece sen daha emin olursun şimdiden tarafında hayırlı olsun

Sizde sorun varmiydi peki benim sebepsiz interfilite
Bunun sorunla da alakası yok aslında tedavi
Kişisel bir süreçle işliyor. Uygulanacak yöntemler de değişiyor bu 2. Tedavim ilaçlarım ve dozları değişti ödediğim fiyat da değişti. Şimdi ekstra bir yöntem uygulanacak o da ekstra oldu. Doktorlarınız kişisel probleminize göre standart tedavinin dışına çıkabiliyorlar

Problemler tedavi sırasında da ortaya çıkabiliyor bir arkadaşımın yumurtalığı hiçbir ilaca yanıt vermemişti mesela

Merhaba kızlar benim de 2 tane 5. Gün embriyom var. Geçen ay E2 değeri yüksek olduğundan transfer olmadı. Bu ay başladık transfer aşamasına şükür 9 haziran da kontrolüm var 14 haziran transfer günü olacak galiba her şey yolunda giderse. Allah hepimize sağlıklı bebis ler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…